Mithr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 İlk Olarak:Vol 1 Nihayet söyledim buna hoslandiğimi falan.Daha sonra ben geçerken gülüo falam Gelio konusmak için ama paralzye oluyorum.Hönk diye kaliyorum.o_O Normalde çenem durmaz ama onun yanında ağzimi açamiyorum(Tırsing)Hep o benle konusuo,Simdi böyle devam ederse basacak gidecek die düsünüorum.Nasi konusurum ne hakkında konusurum ben ya? :( Acaip Tırsıyorum...Vereceğiniz Gaz Ve Fikirleri Bekliyorum :-)[signature][hline]o_O |Gangsta| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 saçmala ama konuş, boş durma herşeyden bahset ( futbol hariç ).. yeter ki konuş bana bakma sen sapım zaten ben[signature][hline]istesem de bırakamıyorum ne yapayım elimde değil sadece saf duygularla seviyorum, ve bunun suç olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 abi neden korkuyosun ki? yanlış bişey söylemekten mi? neysen osun. konuş işte . susmaktan iyidir.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Yanlıs bisey söylemekten değil bilmediğim bişi yüzünden konusamiyorum o_O Kaliyorum sap gibi öle.....[signature][hline]o_O |Gangsta| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kendini konuşmak için şartlama. kendini şartlarsan bu sefer sırf konuşmuş olmak için saçma sapan laflar edebilirsin. rahat bırak kendini. relax ol. normal arkadaşlarınla ne konuşuosan onu konuşcam. hiç bi farkı yok. ayşe-ahmet le ne konuşuosan aynısını konuşucan, bu kızın diğerlerinden bir farkı yokki.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 aç ağzını yum gozunu[signature][hline][b]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya bence de konusamıyorum tırstım falan dıe dusunup kendını ezme herkeste olur bende de olur sende de zamnla aşarsın sıkma kasma ok?[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kendini "konuşamam" die şartlandırısan konuşamazsın ztn!rahat ol...arkadaşlarınla nası konuşuyosn öyle konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bırak konuşma aşık ta olma hiç bakma yüzüne artık[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar