Famy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hadı ya noldu soledın mı?[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Boşver uzun hikaye sallayın bundan sonra kendimi saplığa adayacam...[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yapma ya neyse desmeyelım ozaman baya dertlı gozukuyosun ama takmamaya calış dunyanın sonu dııl sonucta... saplık da gusel ;-)[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kızla erkek kanka olmaz.. piskolojik fizyolojik gerçeklere dayanır freud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 çok güzel söylemiş[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 evet bi kızla bi erkek çok yakın arkadaş olamaz!! kesin iki taraftan biri bişeyler hissediyordur! tam olarak hoşlanmasa bile ''cidden hoş çocuk'' yada ''bu kızdan süper sevgili olur'' gibi şeyler aklıdan geçmiştir. çok örneğim var bu konuda akisini iddia eden varsa çekinmesin gelsin sıradan![signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: lizardking, 18 Ekim 2005 19:57 tarihinde demiş ki: kızla erkek kanka olmaz.. piskolojik fizyolojik gerçeklere dayanır freud freudun benle aynı düşündüğünü bilmiyodum =P Olamaz abi harbi kızlar belki olmaya çalışıyo ama erkekler kesinlikle olamaz. en azından ben olamam :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 dediğim gibi söle sana kız ayarlasın geçer[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: McFrenzy, 18 Ekim 2005 23:12 tarihinde demiş ki: said: lizardking, 18 Ekim 2005 19:57 tarihinde demiş ki: kızla erkek kanka olmaz.. piskolojik fizyolojik gerçeklere dayanır freud freudun benle aynı düşündüğünü bilmiyodum =P Olamaz abi harbi kızlar belki olmaya çalışıyo ama erkekler kesinlikle olamaz. en azından ben olamam :) ben olabiliyorum erkekliğimdende şüphem yok nası oluyo bu iş?[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Evet aynen kanka, abla,kardeşim dediğim arkadaşımla oturup takılıyorduk bi sonraki anda elimde sigara yatakta beraber yatıyoruz. Kardeş ayaı dötüm ayaı diolardı da inanmıodum...[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: fastreload, 18 Ekim 2005 23:40 tarihinde demiş ki: said: McFrenzy, 18 Ekim 2005 23:12 tarihinde demiş ki: said: lizardking, 18 Ekim 2005 19:57 tarihinde demiş ki: kızla erkek kanka olmaz.. piskolojik fizyolojik gerçeklere dayanır freud freudun benle aynı düşündüğünü bilmiyodum =P Olamaz abi harbi kızlar belki olmaya çalışıyo ama erkekler kesinlikle olamaz. en azından ben olamam :) ben olabiliyorum erkekliğimdende şüphem yok nası oluyo bu iş? en son cümleyi bu yüzden yazdım " en azından ben olamam" diye. Kızla arkadaş olursun çok iyi arkadaş da olabilirsin benim de var öyle arklarım ama bilmiyom kankalık başka bişi...[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 senin dostun, senin dostundur. onu bir dişi yada erkek olarak göremezsin. o senin dostundur. ve dostluğun, cinsiyeti olmaz.[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar