Bungala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Oyanayan arkadaşların buraya karakter isimlerini levellerini ve mümkünse guildlerini yazmaları için açılmış bir topiktir(adındanda anlaşılıyo sanırsam). Bu arada dip not Türk guildlerinin isimlerini yazarsanız sevinirim.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Neden yazıyoz anlamadım ama.. =) Yazalım bakalım, Andre Darkfloyd - Guild = Scarlet Cuthalion
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Nedenki; Arama[signature][hline]The one side moon is always dark.
Bungala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: dreagloth, 20 Ekim 2005 17:43 tarihinde demiş ki: Nedenki; Arama 2 günden eski konuların güncellenmesi için, forumlarımıza atmış oldugunuz mesaj sayısı en az 100 olması gerekmektedir. Bu uygulamanın sebebi, fake üyelik açıp, eski konu baslıklarını güncelleyerek, diger kullanıcılarımızı rahatsız edenleri önlemektir, anlayışla karşılanması umuyoruz. Sizin Toplam mesaj sayınız: 88[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 İşte yardımcı oldum ben sana.. :D[signature][hline]The one side moon is always dark.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 İmzamda yazıyo hepsi bak :D Dark Saga Türk guildi yaklaşık 50 60 kişi var.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) [Bu mesaj Xenocide tarafından 20 Ekim 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
DesertEagle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ben de dark saga dayım. Artık yaklasık 80 kisi var :D[signature][hline]Shadow Mancer - Ele/Me Desert Blazer - Ele/R Kerem The Archer - R
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ben de Dark Saga'dayım, Lauralanthalasa Zea ve Silphatos Ewnieal.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bende dark sagadayım,lütfen mesmer istiyoruz(-um),sap gelmesin daha :lol: [Bu mesaj Buzi tarafından 21 Ekim 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir]
YORKIN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Imzamda mevcud...[signature][hline] - - - Guild Wars - - - Gkn Galex (Ranger / Elementalist) - Primary - Skyler Galex (Ranger / Monk) York Duke (Mesmer / Necromancer) Guild ; DarkSaga - - - KnightOnline - - - YORKIN Job ; Assassin Level ; 6x Np ; 1X.XXX Server ; Ares Clan ; ---
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Nick:Logain Taron Guild: Dark Saga Not:Xenocide sen nerde yasiyosun guild full oldu haberin yok :) uzgunuzki artik kimseyi alamiyoruz fakat yinede irtibat kurarsaniz bi care bulmaya calisiriz :)[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Martin Taron Jasmine The Mender Everything for Dark Saga [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 21 Ekim 2005 10:09 tarihinde değiştirilmiştir]
A_V_E_N_G_E_R Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 çok kötü ya, son update den sonra birisini invite edince guild is full mesajıyla karşılaştım dün. şok oldum! kötü oldu gerçekten. yakında 1000 kişi falan olcaz diye seviniyordum ama olmıcak işte... :) ama bi çaresine bakılır diye düşünüyorum. iyi oyunlar[signature][hline]SaVaŞmA SeViŞ Avenger The Warlord Lich Lady
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bug o bug , yeni update ten sonra sapıttı biraz oyun log out>restart yapınca geciyodu...
A_V_E_N_G_E_R Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 saol Montecigim. sevindirdin beni :D[signature][hline]SaVaŞmA SeViŞ Avenger The Warlord Lich Lady
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 60 kişi lann :D sayarsan 80 olur genel bakarsan 60 işte :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Öne çıkan mesajlar