Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Şimdi ben yeni bir bilgisayar aldım, bu bilgisayara server 2003 yüklemek zorundayım (bir program kuracağım, sadece server xxxx platformunda çalışıyor). Lakin bu bilgisayar aynı zamanda benim kişisel bilgisayarım olacak. Oyunda oynayacağım, müzikte dinleyeceğim vs. vs... Bu durumda xp'de yapabileceğim herşeyi sorunsuz biçimde server 2003 üzerinde yapabilir miyim yoksa iki işletim sistemini (server 2003 + xp) birlikte kurmak daha mı mantıklıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 server 2003'ü ilk denediğimde anti-virüs kuramadığımı farketmiştim. Heh. Şimdi nasıl bilmiyorum. Arada bir kullanacaksan xp+2003 daha mantıklı olabilir. Ya da ilk olarak 2003'ü kur, dene. Yetmezse üzerine xp kur birde.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar