Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PAUL LE GUEN Beşiktaş'ta!

Sergen

Öne çıkan mesajlar

o kim ya lol beşiktaşa del bosque geldi bişe olmadı bu gelenlede pek bişey olacagını sanmıyorum aynı tas aynı hamam[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ''hayırlı olsun , hayırlı olsun'' diyorsunuz da bir bilginiz var mı geldiği konusunda bu adamın..

Ben hiç zannetmiyorum..
Böyle birşey olsa haberim olurdu gibime geliyor ama neyse..Göreceğiz bakalım..[signature][hline]I think i'm the NoelBab..
We can't forget him ..
We Love him..
God Bless him ..
I'm his reflection ..[b]

[b]Msn İçin : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SbNN, 19 Ekim 2005 17:39 tarihinde demiş ki:
Abi ''hayırlı olsun , hayırlı olsun'' diyorsunuz da bir bilginiz var mı geldiği konusunda bu adamın..

Ben hiç zannetmiyorum..
Böyle birşey olsa haberim olurdu gibime geliyor ama neyse..Göreceğiz bakalım..

Hakketen abi hayırlı olsun diosunuzda imza varmı ortada millet almışız diye atıo ortaya ama bi kaynak göstermio
Sosyal ağlarda paylaş

le guen iyi futbol oynatır ama lyon gibi bir kulüple 4 senelik dönemde şamp liginde 1 kez çeyrek final oynadı sanırım 1 kere 2. tura çıktı. dier iki senede uefada slovan liberec ve denizliye elendi.

abartıldığı kadar iyi değil. ama heyecan getirir o ayrı. hayırlı olsun

->son dönemin en başarılı teknik direktörü raynald denouix'dir kanımca. nantes ve sociedad'da yaptıkları ortada. kendisinin hayranıyım. zamanında fener de talipmiş sociedad a gitmeden önce ama yapmak istediklerinin tamamı kabul görmemiş ve transfer gerçekleşmemiş.[signature][hline]tea for two and two for tea
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...