Sergen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Le Guen ve başkan demirören bu akşam uçakla istanbula geliyor.Yarın bolton maçını izleyecek ve hafta sonu imzayı atacak.Yeni neslin maurinho ile birlikte en büyük teknik direktörü beşiktaşa hayırlı olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Yeni neslin en büyük teknik direktörü olsa 1.5 senedir işşiz gezermiydi diye düşünmeden edemiyorum. Kendisine 6 ay ömür biçiyor, ardından gelecek teknik direktöre başarılar diliyorum.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 5 aydır çalışmıyor.geçen sezon sonu bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hayırlı olsun.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 o kim ya lol beşiktaşa del bosque geldi bişe olmadı bu gelenlede pek bişey olacagını sanmıyorum aynı tas aynı hamam[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 koolpa bence le guen in r.madrid le planı varmış[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 le guen gerçekten gelecekse ben bir fenerli olarak gerçekten üzülürüm, kendisi şahsen benim kendi takımıma layık gördüğüm derecede iyi bir teknik direktördür. o yüzden korkarım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 çok kesin gibi yazdım ama daha belli değilmiş..demirören bu akşam gelecek o zaman belli olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kaynak?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Almı$ız bende duydum. Hayırlısı olsun.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Olsen olmasın o.Her taraf danimarkanın eski teknik direktörü Martin Olsen in gelcegini yazıyor.Le guen i ilk defa senden duyuorum sergen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Olsen den kesinlikle daha iyi bi hoca ama kesin almışmıyız beyler.Kaynak neresi hakketen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hayırlı olsun.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Olsen Le guenden daha iyi bi teknik direktor bence arkadaşım le guen gelsin isterim not*galatasaraylıyım*[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Zaten daha kesin bişi yok kaynagı sölemioki arkadaşlar sadece hayırlısı olsun diolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hayirli olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hayirli olsun[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Lyon'u Lyon yapan adam değil mi bu?[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Abi ''hayırlı olsun , hayırlı olsun'' diyorsunuz da bir bilginiz var mı geldiği konusunda bu adamın.. Ben hiç zannetmiyorum.. Böyle birşey olsa haberim olurdu gibime geliyor ama neyse..Göreceğiz bakalım..[signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bugünün gazetesinde Lu Guen olmadı Olsen'le görüşülüyor yazıyordu?[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: SbNN, 19 Ekim 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Abi ''hayırlı olsun , hayırlı olsun'' diyorsunuz da bir bilginiz var mı geldiği konusunda bu adamın.. Ben hiç zannetmiyorum.. Böyle birşey olsa haberim olurdu gibime geliyor ama neyse..Göreceğiz bakalım.. Hakketen abi hayırlı olsun diosunuzda imza varmı ortada millet almışız diye atıo ortaya ama bi kaynak göstermio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 gelmez yaw bu adam.. gelirsede kleberson un anelkanın fln gelişi kadr şaşırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 le guen iyi futbol oynatır ama lyon gibi bir kulüple 4 senelik dönemde şamp liginde 1 kez çeyrek final oynadı sanırım 1 kere 2. tura çıktı. dier iki senede uefada slovan liberec ve denizliye elendi. abartıldığı kadar iyi değil. ama heyecan getirir o ayrı. hayırlı olsun ->son dönemin en başarılı teknik direktörü raynald denouix'dir kanımca. nantes ve sociedad'da yaptıkları ortada. kendisinin hayranıyım. zamanında fener de talipmiş sociedad a gitmeden önce ama yapmak istediklerinin tamamı kabul görmemiş ve transfer gerçekleşmemiş.[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 morten olsen gelicekse rıza neden gitti olsen çok mu iyi sanki bence yanlış bi hamle olur madem rızayı gönderdiniz yerine daha iyi daha kaliteli bi adam getirin bari lige renk gelsin olsen bjk ya yol katettiremez benim görüşüm[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar