lizardking Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ama sen böyle yaparsan kız sana tokasını bile vermez.. rahat ol.. arkadaş ol sonra kanka ol sonra çık... manüple et yoktan ilişki var et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Arkadaşlar hic tanımadıgınız birine pat die cıkma teklıfı etmek bence cok sacma...Neden sacma kabul etse bıle kızı hıc tanımıorsunuz hemen cok samımı olmanıza ımkan yok bence bu boledır.Arkadaşım sana tavsıyem o kızı tanıyan bır arkadasla bı yonden sende tanısmaya bak onun cevresındekı ınsanalrı sev mıorsan bıle bı surelık ayıya dayı dıceksın :) kanun bu.Sonra o arklarla tanısınca elbt bır gun ortamda sende onla sohbete baslıcaksın yavas yavas gıder ztn kızın da bırazcık gonlu varsa zamanla bellı eder.Birde eger senın gıbı nete takılıp msn e fln gırıyorsa ısın bence cokdaha kolaylaşır tavsiyemi dinlemeni oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kızla ayni sinifta değilim kızın msn ini alsam harbiden çok kolay olur önce kızı tanırım sonrada uygun bir şekilde okulda teklif ederim ama bulmam lazım abi arklarını fln da daha hiç tanımıyorm ki ya poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Msn $art değil. Kızın Tlf bul, öyle ön tanı$ma hesabı... Sonra tanı$ırsınız.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 abi sen tanımadıın konuşamadıın kızın msn inini nası alcan[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 off bilmiyorm abi kafam çok karışık birşeyler yapmam lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kız paticie girsin iş tamamdır:)[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Visne-Suyu, 19 Ekim 2005 19:47 tarihinde demiş ki: off bilmiyorm abi kafam çok karışık birşeyler yapmam lazım ama Bak erken davran. Kaybedeceğini bilsen bile erken davran. Sonra kaparlar kızı pi$man olursun.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 off ya nası açılcam neden bukdr utangacım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 La ver numarasını :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bilsemmmm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Abi sende kuru kuruya bağlanmı$sın.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 harbi doğru diyosun abi en iisi kafayı bulup iyi kafayla gidip sormak veya ot içiyim okulda öle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sen lise 1 e gidion dimi arkadaşım[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hehehe kaptılar kızı hadi git intihar et[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 çok üzüldüm gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sen liseyemi başladın bu sene? anadolu lisesimi?[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 karsındaki kızda bir insan evladı sen cıkma teklifi edince küfür edecek hali yok ya oda isterse kabul eder istemesse ozur dileyip uygun bir dille acıklar yollar ayrılır pek kasma yani lisede bende boleydim ne yazıkki hafta ici mezun grubu oldum dersaneye gidiyorum üstümden ne zaman forma cıktı ben o zaman acıldım :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya ben buraya mesaj attım ama silinmiş.. küfür mü ettik arkadaşım birine!!!!!![signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 abi etme cesaretini gösteriyim kabul edip etmemesi önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 abi direkt gidip konusacaksin. En fazla reddedilirsin. Aksi takdirde gidip baskasini bulursa senelerce basini taslara vurabilirsin. Karart gozunu git derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben bi keresinde kızı yalnız bulup açılmak için tenefüslerde merdivenlerde bekliyordum(her gün her tenefüs) bigün gözüm iyice karardı(la gidicek la kız başkasına aşık olacak), merdivende arkadaşıyla inerken konuşabilir miyiz dedim durdu ''çabuk konuş'' falan dedi benim nutkum tutuldu bu bi yandan gidicem diyo bi yandan arkadaşı ya gel bırak diyo sonra merdivenlerden çıkarken bi daha söyledim ''konuşamayız'' dedi 3 gün sonra başka bir çocuğa aşık mı ne olmuş ama hiç önemsemedim bişey yap sen de[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 oha nası abi ya çok kötüymüş walla ''çabuk konuş'' dahdha bune walla kız bana öle derse eğer hiç teklif etmem bile said: Kreese, 21 Ekim 2005 15:00 tarihinde demiş ki: ben bi keresinde kızı yalnız bulup açılmak için tenefüslerde merdivenlerde bekliyordum(her gün her tenefüs) bigün gözüm iyice karardı(la gidicek la kız başkasına aşık olacak), merdivende arkadaşıyla inerken konuşabilir miyiz dedim durdu ''çabuk konuş'' falan dedi benim nutkum tutuldu bu bi yandan gidicem diyo bi yandan arkadaşı ya gel bırak diyo sonra merdivenlerden çıkarken bi daha söyledim ''konuşamayız'' dedi 3 gün sonra başka bir çocuğa aşık mı ne olmuş ama hiç önemsemedim bişey yap sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bu arada kaca gidiyosun daha iyi yardımcı olabiliriz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 aslında yas mas dedim ama neyse olm cekiniyosan konusamıyosan biz burdan ne kadar solesekte bos is sende bitiyor cesaretini toplayıp konusucan baska yolu yok yani git bekle gel git zar zurt felan bos yani git kız yalnız oldugu zaman acıkla herseyi dier mesajımda dedigim gibi oda bir insan evladı ve sen acıklamadıkca hislerini asla anlayamıyacak baska taktigi yok bunun eger yok abi hayatta ole sey yapamam diyosan birilerini devreye sok mesaj tasısınlar ama o kotu bir yol ben denemistim lisede sonu hüsran:) [signature][hline] [Bu mesaj vengefuler tarafından 21 Ekim 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar