erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 arkadaşlar herkes arasında sölenen şu omg lafı ne bir türlü anlayamadım.sakın gülmeyin bilmemek diil öğrenmemek ayıptır[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 oww my god : omg / aman tanrım demek dierlerini açıklamicem sözlüe bak :D shut the fuck up :stfu what the fuk : wtf laugh my ass off : lmao[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums [Bu mesaj Necro tarafından 19 Ekim 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_sTRoke Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 aman tanrım anlamına geliyo benim bildigim (oh my god) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 omg = oh my good omfg = oh my **** good now lwma => :)[signature][hline] Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 5xxxx Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 omg :-o bilmiodum bende :D[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 dierlerini açıklamanıza gerek yok o kadar ingilizcem var:D[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ben anlamadım açıklayın :D[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 rofl :F[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 lol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ama cidden omg ^^[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 haha bende bunu sormustum 5 ay önce falan dalga geçmişlerdi :)[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 35xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar