Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

parande atayım derken koluma demir girdi ::(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
parande atıodum..yerde suya geldi elim uçup yere düştüm..düşerken demir bi çubuk vardı koluma girdi her taraf kan içinde kaldı hemen gidip pansuman yaptırdım ama çok acıo :(

her taraf kan oldu üstüm başım...:([signature][hline]duman =))

bembeyaz pati güsel pati =))
Mesaj tarihi:
Gecmis olsun...
Bir daha dikkatli ol koluna degil Allah maafaza baska bir yerine de saplanabilirdi...
Ne diyeyim, parande atarken etrafi bir kolacan et, bana kalsa parande bile atma[signature][hline]Bal adam...
Mesaj tarihi:
allahtan bişiy olmamış.. geçmiş olsun... :([signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Mesaj tarihi:
olm iyide arpa fazla mı geldi de parende atmaya basladın nese ucuz kurtulmussun geçmiş olsun.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Mesaj tarihi:
oncelikle geçmiş olsun..
konuyla alakası yok ama ben hep parande dicegime parakende derim arkadaslar kopar:) o geldi aklıma...[signature][hline]Follow the Darkness...
Mesaj tarihi:
geçmiş olsn
biras hiperaktiflik var galiba akşam akşam parende fln:D
nese geçmiş olsn tekrar.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
*!yaramazlıgın sonu !!111*[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun.

sanırım kolunun acısından çok kan etkilemiş seni =)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Mesaj tarihi:
aman dikkat ablacım ya yapamyı

1. Niye parende atuyosun
2. Demirin orda işi ne
3 hangi koluna girdi keza nasıl patidesin ?[signature][hline]istesem de bırakamıyorum
ne yapayım elimde değil
sadece saf duygularla seviyorum,
ve bunun suç olmadığını düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Yakın bir arkadaşımın kasıklarına girmişti demir çubuk ilkokul 4. sınıfa giderken. 2-3cm ile kurtarmıştı erkekliği, beterin beteri var :) Geçmiş olsun.

[Bu mesaj Adiemus tarafından 20 Ekim 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun walla ii kurtulmuşun ..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
Bende tatile gitmeden once kolumu kırmıştım parande atarken hehe :D ama bu farklı biraz ,geçmş olsun aman mikrop fln kapmasın[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım

[Bu mesaj Helcaraxe tarafından 20 Ekim 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...