Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 sorulu zeka testi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 19 Ekim 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
9 doğru.. yanlışım da guguklu saatin kurulamayacağı idi.

ayrica, ayi elma ve söför sorulari sacma derecede kolaydi

ama acikcasi her soruyu bu soruda bir killik var seklinde okuyarak yaptim : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 19 Ekim 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
heh kötü hissettim kendimi, keyifli olsun diye hızlı hızlı ilk aklıma geleni yazdım, ilkokul öğrencisi çıktım ben de. 6 ve 9 çok iyi, ama guguklu saat kurulmaz hakikaten, ısrarlıyım lan =]
Mesaj tarihi:
"toplumla uyusamayan psikolojik bozuk vaka" nedir ya, soruları bildik, bozuk olduk iyi mi =)[signature][hline]Tomoe
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Mesaj tarihi:
cevaplara bakmiyim

1 her ayda vardır
2 1 saat
3 bunu annamadim ama 13 buldum
4 bunuda anlamadim ama 25 buldum
5 17 koyun çünkü sürüde sadece koyunlar olmaz.:p
(bunu ben 9 buldum ama çok saçma bukadar basit olmazki böle sorular:) )
6 kibriti kutusuz nası yakıcaz? yaksamda mumu yakarım
7 beyaz
8 2 //lan neblim ben musayı nuhu.
9 2
10 chemical[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.

[Bu mesaj Chemical tarafından 19 Ekim 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
öeh einsteinim bilemedi bu test (hepsi dogru önemli olan satır aralarını okumak)[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Mesaj tarihi:
ahah 5 doğru

gidip karıncalarla yaşiyim de kendimi zeki hissedeyim[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
4 doğruymuş

bi de 2 dakika sürdü testle uğraşmam[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
guguklu kuşun öyle oldugundan haberim yoktu zaten daha önce kullanmadım da lol
musa/nuh saçma bi soru olmuş
chem +1, kibriti kutusuz nasıl yakıcaz, yaksam önce sobayı yakardım
otobus sorusunu boş bırakmıştım (:

bu durumda 6 soru kalıyo geriye yani 6 dogrum var. bilemedi ben üni ögrencisiyim =)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Mesaj tarihi:
10 doğru. Aşmışım ben...[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Mesaj tarihi:
9 dooru..

salgın hastalık olunca hepsi ölmez mi aslında yaa sonçta aynı hastalık..ben öle düşündüm yoksa 10 doorum olurdu :)[signature][hline]I'm For ReaL *
Mesaj tarihi:
kutusu olmadan yanan kibritler de var, sobayı yakmak istesen de ilk yanan şey kibrit oluyor eheh (tabi ateş kusmuyosanız :P)
eğlenceli bi test ama zeka testi diye nitelememek lazım :)[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.

[Bu mesaj Sacros tarafından 19 Ekim 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...