jankis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Coenlerin Cannes'da Altın Palmiye kazanan filmi bu akşam cnbc-e'de. klasik oyuncuları john torturro ve john goodman da başrollerde. izleyememiştim kaçmaz ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sakın kaçırmayın, harika bir kara film örneği..bi sonraki sahneyi tahmin etmek bile imkansız, çok başarılı bir film, oyuncular da süper. ben 3 kez izledim, bi daha göz atabilirim.[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bilmiyorum başka izleyen var mı ama gerçekten iyiydi. coen mizahı yine üst seviyede seyretti, bitirdi beni :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar