knoxville Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 okulum hakkında bilgilendirme yapmak istedim. ışık üniversitesi sanıldığı gibi fettullah'ın falan değil. ışık üniversitesi'nin aslı feyziye mektepleri'dir. atatürk'ün okuduğu okuldur (şemsi efendi ilkokulu yanlış bilmiyorsam). bir benzerlik sonucu bizim de okulumuzun ışıkev'i falan var. lokal gibi bi yer. zaten içki miçki o tür bir amaçla kurulmuş bi yer. kısaca alakamız yok...[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Işıka kim fethullahçı dio?Gelsinner bi Nişantaş Işık Lise 2. kata görsünner :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ışıkla Fettullah Gülen'in ne alakası var yaw birbirine tam ters köşeler akşam akşam güldüm :D bu arada Atatürk'ün okuduğu okul falanda değil uçmayalım. Birde lütfen kuruluşların hangi kişilere veya cemaatlere ait olduğunu bilmeden bazı isimlerle bağdaştırmayalım yanlış anlaşılmalar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 nası uçmayalım orda açıkladım bak şemsi efendi ilkokulu vakfın bünyesindeymiş o zamanlar. hürriyet'te gördüm...[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 fettullah gülen -> nurcu -> nur -> ışık böyle bi çağrışım yapıyo ilk başta. bir çok kişiden duydum bunu, açıklaman ii olmuş.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 mesela fatih uni. nurcu, ışıkçı sakın gitmeyin, bilginiz olsun diye yazayım dedim. *[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Fatih üni çoğunlukla muhafazar kesimin gittiği üni.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ironi neresinde forgiver?[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar