Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ben de alacam büyük bi ihtimalle yakın zamanda. açıktan almayı düşünüyorum valla[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 21 bin kombine satılmış ve bu satılan rakam sadece geçen sene kombine alanlar içindeymiş. 15 temmuz sonrası geçen sene kombine sahibi olmayanlar da alınca inşallah 35 binleri buluruz...[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ben hala gitmedim almaya bi bos anımda gidip alıcam açık 30 kaat demi hala, lam ne olursa olsun 3-4 maça giderim hava iyiyken gene deger valla gsyi izlicez olm borumu :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Günahın özüyse seni sevmek, cezam cehennem olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 bu sene de alamazsanız bi daha bulamazsınız valla ne diyim. Bu stada gitmiyip te hangi stada gitceksiniz. :D[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 hobarey ark bişi dedi bugün gaza geldim kapalı tribün ultraslan üyelerine 150 kaatmış kombinesi:) hemen alıyom nihaha ultraslanuni sau üyesi olaraktan :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Günahın özüyse seni sevmek, cezam cehennem olsun... [Bu mesaj DynamicK tarafından 18 July 2003 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 beyler frank de boer, (muhtemelen) dani gibi yıldızları bu sezon izleyebiliceimizi unutmayalım ona göre dawranalım[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bence bu sene mutlaka alin, cünkü bu sene alan seneye indirimli alio, ki seneye stadin yol, rüzgar paneli gibi önemli sorunlari ortadan kalkacak !!![hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 açıkçası her maç o çileyi çekemem. o yüzden almıcam ali samiyen'de olsa aynı fiyata hatta daha pahalıya kesin alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 yol yapılıyo otopark da maça giderken ve dönüşte şeritleri ona göre ayarlcıaklarmıs sorun cıkacagını sanmıyorum kapalıdan alıcam ben yarın gidip bi bakıcam hala ultraslan indirimi devam ediyorsa 150 mi 180 milyonmu ne kapalısı[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ultraslan zaten belli bi bölgeyi veriyolar sen seçmiyon gerçi güzel bi bölüm orası eheh :P bugün gidiyom ben samiyene öğlen bi sıraya girek bakalım :) şu ulaşım olayını bi çözseler bomba olcak baya bi seyirci gelicek maçlara kombine satışları cok ii gidiyo[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 çatlayın hüleyn gittim samiyene aldım kapalı kombinemi yanında birde eski açık kombinesi hediye ediyorlar sonra ark a telefon açtım dedim bil bakem nerdeyim bilkemedi haliyle bende söledim suan samiyende sahadayım çimler üstünde :) ehehe kombine aldıktan sonra ordan geçiş vardı sahaya atladım hemen emektar sahamız yıkılmadan once son bi kez görem dedim cıktım çimlere (ilk defa samiyen çimlerine ayak bastım) süper valla , hemen cıkardım makineyi çektim resmi ;) kapalının sol tarafından aldım başka kombine alan varmı nerden aldınız yazın bakem belki yakın oluruz maçlarda (mesaj editi: samiyeni yıkılmadan once son bikez gördüm duygulandım valla ahh ahh...) [hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.net[Bu mesaj DynamicK tarafından 25 July 2003 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ben de muhtemelen arkadaşın kapalıdan aldığı bilete gelen eçık kombinesine talim edecem.. ben de kapalı istiyorum ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 gir universiteye ultraslan a:) 150 kaat ver al kapalıdan :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 benim aldıım yer şu sol alt ta kapalıda pembe renk olan blokların 713 numaralı olanı( soldaki ince ) orda en on soldan aldım ----------------------------------------------- 2003-2004 Sezonu Atatürk Olimpiyat Stadı Kombine Kart Fiyatları Loca: Kişi başı 4.000.000.000-7.000.000.000 TL (Loca kapasiteleri 12 ile 18 kişi arasında değişmektedir.) VIP 1: 3.000.000.000 TL VIP 2: 2.250.000.000 TL VIP 3: 1.950.000.000 TL Numaralı Grup 1: 1.250.000.000 TL Numaralı Grup 2: 900.000.000 TL Numaralı Grup 3: 480.000.000 TL Numaralı Alt 1: 900.000.000 TL Numaralı Alt 2: 600.000.000 TL Kapalı A: 420.000.000 TL yerine 360.000.000 TL (indirimli) Kapalı B: 360.000.000 TL yerine 330.000.000 TL (indirimli) Kapalı Alt: 330.000.000 TL yerine 300.000.000 TL (indirimli) Açık Tribün: 30.000.000 TL Ödeme Şekli: İlk taksidi peşin olmak üzere toplam 3 taksit Peşin ödemelerde %5 ilave iskonto Numaralı ve Kapalı Kapalı Kombinesi Alana Açık Tribün Kombinesi Hediye: Atatürk Olimpiyat Stadı kombine satışlarında Loca, Vip, Numaralı ve Kapalı Tribünleri'nden kombine kart alan taraftarlarımıza, Açık Tribün kombine kartı hediye.[hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ahah sizin yerleriniz belli gidip illa oraya mı oturcaanız ahah. açık tirbün kombinesinin üstünde blok,sıra,koltuk yerinde hiçbişe yazmıo ahah[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 acıkta zaten satarke nkarttada yer yazmıyo ama bi kagıt veriyolar kartı kaybedersen tekrar cıkartman içni sadece orda yazıyo ama açık trübünde yer belli deildir bende kapalı tribünden var :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Ilk macı ızleyıp ole kombıne almak lazım bakalım stat oturmusmu Yollar olmusmu ondan ılk mac olımpıyat stadı ıcın onemlı[hline]Cio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: DynamicK, 07 July 2003 01:51 tarihinde demiş ki: Bu sezon için kombine alıcakmısınız? veya maçlara gitmeyi düşünenler var mı malum stad baya bi uzakta suan. gerçi kombineler ucuz olucakmıs ne düşünüyorsunuz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 acıkcası ben alıcam nassı olsa 30 mılyon sadece Fener macına giderim iyi iste 30 milyon zıuahuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar