Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Bu sezon için kombine alıcakmısınız? veya maçlara gitmeyi düşünenler var mı malum stad baya bi uzakta suan. gerçi kombineler ucuz olucakmıs ne düşünüyorsunuz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Ben bırseyı merak edıyorum.Sız olimpiyat stadı ıcın bır kıra fılan oduyormusunuz?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 dyna alalım beraber gidelim berabercek, birbirimizden gaz alırız gideriz. yoksa ben sadece 1 arkadaşla alacam kombine. o da beni gaza getirmeye yetmez hiç bi maça gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Kim gitcek walla dagın başına almam bu sene[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Simofle, 07 July 2003 01:56 tarihinde demiş ki: Ben bırseyı merak edıyorum.Sız olimpiyat stadı ıcın bır kıra fılan oduyormusunuz?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Bunun tarti$masi daha once yakla$ik 5 sayfalik bir $ekilde yapildi.Ama illa kavga istiyorsan direk edilmi$ini verelim :) Hayir, kira odemiyoruz.Turkiye'de ya$ayan diger enayilerin verdigi paralari GS klubu olarak somuruyoruz.Nihohoh, cok kotuyuz.Kakayiz biz.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Simofle, 07 July 2003 01:56 tarihinde demiş ki: Sız olimpiyat stadı ıcın bır kıra fılan oduyormusunuz? evet. 2 yıllığına kiralandı. tabi para karşılığında.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Öss var bu sene, yoksa alırdım. :)[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Simofle, 07 July 2003 01:56 tarihinde demiş ki: Ben bırseyı merak edıyorum.Sız olimpiyat stadı ıcın bır kıra fılan oduyormusunuz?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- üstüne para aliodur bunlar :PpPp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Simofle, 07 July 2003 01:56 tarihinde demiş ki: Ben bırseyı merak edıyorum.Sız olimpiyat stadı ıcın bır kıra fılan oduyormusunuz?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- ben ödemiyorum valla gs de ödüyosa bilemem bi tel açıp sormak lazım :) çokda alakadar etmemesi gerek gerçi elalemi dimi ama :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Nedemek alakadar etmemelı,benım babamın odedıgı vergılerle yapılmıs bır stadda belese oynayıp,bırde o staddan gelır elde edersen bal gıbıde alakadar eder benı.Bu arada karar verın, kıra odenıyormu odenmıyormu?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ödeniyordur abi ödenmemesi gibi birşey olabilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Simofle, 07 July 2003 13:02 tarihinde demiş ki: Nedemek alakadar etmemelı,benım babamın odedıgı vergılerle yapılmıs bır stadda belese oynayıp,bırde o staddan gelır elde edersen bal gıbıde alakadar eder benı.Bu arada karar verın, kıra odenıyormu odenmıyormu?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- biz ki senin babanin odedigi vergilerin yapamayacagi kadar tanitimi yapmis olarak turkiyenin turizmine katkida bulunmus, ulkemize doviz girmesini saglamis hatta yunanistan ve ab ile dostlugun kurdelasini kesmizistir sen hala kiradan bahset[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 onun ödülünü aldınız zaten bu yetmez daha fazla diyerek daha ne istiyorsunuz yakında ülkenin tapusunu istersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 AHAHA hll raider,[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Diablo, 07 July 2003 03:06 tarihinde demiş ki: Kim gitcek walla dagın başına almam bu sene[hline]When darkness falls Your heart Will be true Her sene alıyo arkadaş bu sene almicak Zuhaha ulan ne adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yav fiyatlar aşırı ucuz gerçi uzaklığı düşününce ucuz olması lazım da baya ucuz bea kapalı kombine 300 küsür açık 30 milyon yani gazetede öle yazıodu gençlerin kombine 20 milyon ona benzemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Geçen sene kapalı 600'dü full satıldı, bu sene 300 yaptılar bakalım noolacak. Ama açıklar komedi gerçekten 30 milyon nedir ya. :) Gerçi açığa giden adam kışın ilk maçta rahmetli olur, o rüzgar öldürür adamı.[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 buyuk ihtimalle kapalı b alıcam açık alınmaz aliba nın dediği gibi ruzgar baya etkiler krokiye bakıldığında en uygun yer kapalı a gibi gozukuyor oda 360 mil[hline]khala [!] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 açık 30 milyonsa ben alim valla ne olcak kısın gitmessin hava sıcakken gidersin :) 30 milyon para degil[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 beleşe 10 tesis 20 tesis verelim bi kaç statı da verelim gs ye Tamam helal olsun UEFA yı aldı Tanıtım falan yaptı ama Suyu çıkmasın olayın[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: DynamicK, 07 July 2003 22:55 tarihinde demiş ki: açık 30 milyonsa ben alim valla ne olcak kısın gitmessin hava sıcakken gidersin :) 30 milyon para degil[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 alın alın biletleri sizleri ben o statta maçlardan sonra sabahlarken görücem :D[hline]Mixed Website e-m@il TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Prawler, 09 July 2003 13:03 tarihinde demiş ki: beleşe 10 tesis 20 tesis verelim bi kaç statı da verelim gs ye Tamam helal olsun UEFA yı aldı Tanıtım falan yaptı ama Suyu çıkmasın olayın[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] herif hala ne diyo ya hahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 belki alırım belli olmaz ama alırsam açık alırım ne güzel 30m[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Prawler, 09 July 2003 13:03 tarihinde demiş ki: beleşe 10 tesis 20 tesis verelim bi kaç statı da verelim gs ye Tamam helal olsun UEFA yı aldı Tanıtım falan yaptı ama Suyu çıkmasın olayın[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Tamam verin tesisleri... Siz oynamak istediniz de karşı mı çıkıldı sanki olimpiyat stadında... Hay allahım adamlara bak...[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 numaralının en sol tarafından 480milyona aldım babamla. arada bi arklarala açığa da gideriz iyi oldu. :-)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar