TahtaBacak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ab ile Av arasında kararsız kaldım hangisine ex. kasıcağımı bilmiyorum abnin vendorunu buldum fakat avnin bulamadım abde crit 2 2h mage silahı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 AV AB[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 abye saygım kalmadı saol bosuna kasmakdan kurtuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 valla benim ab 'ye saygım sonsuz ama yakalamayım donsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Şu olaya girmek hiç nasip olmadı, nedir şimdi bunların tam olayı . Gerekli raputation toplanınca burda sölenen şeyleri bir kereliğine bedavayamı alıyoruz. mesela AV de honored olunca şu ice threaded bullet'tan 200 tane veriyor ve hadi güle güle kullanmı deniyor. yoksa bu rep'e ulaşınca artık vendordan bunları alabilmeyemi başlıyoruz.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 2. dedigin :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ee o zaman niye o kadar kasıyoruz bunları almak için , çokmu ucuza satıyor vendor bunları.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 linkte yaziyor guzel kardesim :) bol bol crit veren itemler :) pvp icin ideal :) biskuviler. rouge icin dagger vs :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 link'i okuyorum zaten bu arada da, benim anlamadığım öle süper itemler yok bunların arasında , ha güzeller var tamam ama nedir yani bunlarda çok daha güzellerini herzaman AH'den bulmak mümkün , ben fiyatlarını merak ettim mesela ice threaded bullet'ın 200 tanesi ne kadar normal bi AH'den satılan engineering yapımı bullettan dahamı ucuza geliyor.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 fiyatlarida yaziyor kardes linkte :)))[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 40g ye nerede ole bir dagger alindigi gorulmus :) heartseeker bile 350g den basliyor bizim serverda[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ben ne honor kasarım ne repu artık koskoca hafta bırak rank atlamayı rank düsmeyim diye kastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yaa şu don julio bandı alayım yeter ya ama honor almak çok kasıyor çok puan[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kator Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ya bu arada arkadaşlar AV veya AB olsun hangi honor seviyesinde olduğumuzu nasıl gorebiliriz . mesela diyelim su anda revered seviyedeyim .1) bu seviyede olduğumu nereden görebilirim.2.) kac honor sonra exalted seviyeye ulasacağım.Tüm bu bilgilere nereden ulaşabiliyorum. Bilen bir arkadaşımız varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 reputation dıye bıraddon var onu cek[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Addon a gerek yok aslinda reputation dan bakabilirsin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Evet bunun için addon a gerek yok. Character Info'dan Reputation'a geçiyorsun orda hepsini gösteriyor, hatta üzerlerine gelince 5600/20000 gibi rakamlarda çıkıyor. Ordan kendine göre belirleyebilirsin....[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Turkish Heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar