Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Av'nin rewardlarını nereden görebilirim?Oyunda bulamadım vendorunu

TahtaBacak

Öne çıkan mesajlar

Şu olaya girmek hiç nasip olmadı, nedir şimdi bunların tam olayı . Gerekli raputation toplanınca burda sölenen şeyleri bir kereliğine bedavayamı alıyoruz. mesela AV de honored olunca şu ice threaded bullet'tan 200 tane veriyor ve hadi güle güle kullanmı deniyor. yoksa bu rep'e ulaşınca artık vendordan bunları alabilmeyemi başlıyoruz.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

link'i okuyorum zaten bu arada da, benim anlamadığım öle süper itemler yok bunların arasında , ha güzeller var tamam ama nedir yani bunlarda çok daha güzellerini herzaman AH'den bulmak mümkün , ben fiyatlarını merak ettim mesela ice threaded bullet'ın 200 tanesi ne kadar normal bi AH'den satılan engineering yapımı bullettan dahamı ucuza geliyor.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu arada arkadaşlar AV veya AB olsun hangi honor seviyesinde olduğumuzu nasıl gorebiliriz . mesela diyelim su anda revered seviyedeyim .1) bu seviyede olduğumu nereden görebilirim.2.) kac honor sonra exalted seviyeye ulasacağım.Tüm bu bilgilere nereden ulaşabiliyorum. Bilen bir arkadaşımız varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...