Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi ADSL modem alınmalı?

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar kablodan ADSL'e geçiyorum da hangi modem alacağıma karar veremedim. öncelikle aynı anda iki makinayı internete bağlayabilmem laazım. fiyat olarak 150 milyonu geçmesin lütfen. Wireless olmasa da olur. ama olursa daha iyi olur. eğer sizde olan bi modemle ilgili bi yorumda bulunursanız hüper olur. yani alabileceğim en kaliteli modemi arıyorum anlayacağınız. ben gidip kendim alamıyorum çünkü ADSL'in hiç bi teriminden hiç birşey anlamadım. neyse bişeyler önerirseniz baya sevinirim.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Sosyal ağlarda paylaş

econ 4portlu var bende

1yıla yakıundır kullanıyorum hiçbi probleim olmadı. hatta robotics aldım beğenmedim geri verdim

fiyatıda 70milyon falan olası lazım 4 portluları

1portluları 10milyon fln afrkeder heralde[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

zoom al ben almadım sen al =)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

USR 9105 aldım arkadaşlar. etrafımdaki herkesde o var pek bi sorun çıkmamış hiç. neyse hayırlısı bekliyoruz port açacaklar TT'den diye[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
olorin84, 18 Ekim 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
inca 4 port al canavar canavar :D

+1[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Tek istediğim var !!! Adminlik
Herkez post kasıcı gelir bana...
Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!!
Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!!
Sosyal ağlarda paylaş

airties kullanan varsa bi sölesin iyi bi markamı
RT-210 Kablosuz ADSL2+ Ağ Geçidi modeli çok iyi ve diğer modem lere göre daha dononımlı hemide türkçe yapmış adamlar
kullanan varsa memnunmudur nasıldır yazsın ona göre modem alcam:D[signature][hline]Scotty Doesn't Know

Fionna says shes out shopping,
But shes under me and I'm not stopping.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...