Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hüzün..

Rebelution

Öne çıkan mesajlar

yonetimin yonetim odasinda teamspeak te yaptigi tartismalar yonetim icinde kalir, diger uyeler gormez, duymaz, ya da buna dair yazili bir sey okumaz. ben yonetimde degilim, orda ne konusuluyor anlatilmadikca hic sormadim ogrenmedim ornegin. bu sizin zamaninizda siz yonetimdeyken oyleydi, hala da oyle. ancak officer chatte gecen bir sey duymus olabilirsin tasy bu durumda, eger aktaran kisi officer degilse, o zaman sadece izlenimlerini aktarmis.

[Bu mesaj Namessar tarafından 21 Ekim 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

guild dagılmadı, guild sadece server degistirdi cunku Bladefistte artık basarılı olamayacagımızın farkına vardık. Bazılarınız mutlu oldu ise istersenişz tekrar dagılmıs susu verelim yada gene server degistirelim :D Saka gibi olmus ortam.

Alaturqua bir oyun icin kurulmus bir guild degil bizler oyunlar icin birlesmis bir topluluguz ilerde baska oyunlarda da olacagız cunku eglenmek beraber vakit gecirmek istiyoruz. Ha bu arada venomun tasynın yada mightynin dedikleri olmustur olmamıstır neyin hesabını kime karsı konusuyorsunuz ... burda konusulunca baska uye gitmesin oraya orası kotu demekse zaten uye istemiyoruz ki.

Dagılmamız sizleri mutlu edecekse ki sadece 150 uyeden 3 kisi bir seyler yazıyor onlarda kendilerine gore haklı bu benim icin cok sevindirici bir sey.

En onemlisi server degistirelim deyince su anda 40 kisi olmus bir Allience guildine insanların seve seve level 60 charlarını, aylarını doktukleri emeklerini hice sayarak bizimle gelmeleri bir cok seyi gosteriyor zaten. Bunun daha otesi yok isteyen istedigi gibi gecmisi cıkarsın ortaya ..

Server degistirme olayında emeklerini arkadaslıkları ugruna sıfırlayıp tekrar bizimle olan tum arkadaslarıma tesekkur edıyorum.

Gecmişte kırılan ustteki 3 arkadasdanda ozur diler gelecekte kuracakları buyuk guildlerde dediklerini gerceklestirmeleri icin basarılar dilerim..

Basiretsiz yalak malak hoduk kotu kaka Kanuni .. lol
Sosyal ağlarda paylaş

Venoms bari yüzyüze görüstügün insanlara bunu yapma, anliyorum mükemmel siber ortaminda kendini rahat hissediyorsun, belki tatmin olmak icin bunlari yaziyorsun, birgün benden sana sarfedilmis kötü bir söz gördünmü, duydunmu? Bizler gerçek insaniz etten kemikten, forumdaki rastgele postlar degiliz. O sarfettigin söz sana ait, geri alabilirsin. Halen daha saskinligimi atmis degilim sana söyleyecek söz bulamiyorum.

Tasy, abi sana saygim sonsuz senin kadar icten herseyi asmis, gecmis cool biri daha görmedim.Benim de muhabbetinden daha fazla hazzettigim biri olmadi. Zaten sen benim söyledigim insanlar icine asla girmiyorsun, ben onlari kislere atfende söylememistim, yalnizca hissettiklerimi yazmistim. Bak biri düstü, hemen baliklama atlayip bir maddeyi doldurdu.Ama en basta eklemem gereken bir madde vardi, hatta en önemli si o idi, insanlik hali iste malum insan nisyandan yaratilmis:

- Kimi nereye koysan olmaz heryerde huzursuzluk cikartir.Dogasinda var bunlarla ayni cati altinda duramazsin, yaninda konusamazsin , onun yaninda insan birsey bilemez çünkü o zaten herseyi biliyordur, bize bilecek birsey kalmamistir.

Kendine iyi bak Ufuk abi,ne olduysa oldu, eskiyi desmenin manasi yok, belki baska biryerlerde bulusuruz sonucta oyun bu, sonsuza kadar oynayacak degiliz ya :)

Venoms, bosuna ugrasip cevap yazma bu foruma bakmayi kesinlikle düsünmüyorum, hem üzülmeyi hemde ugrasmayi istemiyorum.Sende kal saglicakla,

Daishi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
VenomS, 20 Ekim 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
Şu yazı dikkatimi çekti, çok üzüldüm bu eklentiyi yapma sorumluluğu hissettim...izninizle

'The Pantheon Kurulurken aldığımız Örnek Alaturqua'ydı!'

Sevgili kardeşim kurarken bi hata yapmışsınız umarım işleyişinde aynı hatayı yapmassınız. Bu guilidi değil nasıl dağıldığını örnek almanız kanaatimce daha faydalı olur.

Mesela daishinin yazısına bakacak olursan sorunların bazılarını anlayabilirsin. Asıl yazdıklarının hemen hepsinin yanlış olduğunu bilirsen gerçeğe biraz daha yaklaşırsın. Ama en önemlisi yazdıklarına kendisinin inanıyor olmasının altındaki gerçeği farkedebilirsen işte o zaman sen erdin =)

Saygılar

Efenim Örnek almak, kopyalamak değildir.
Alaturqua'nın her ne kadar kötüleseniz bile bir tecrübe birikimi vardır.Bu kendileri de Türk Guild'i olduğu için de bizim daha mantıklı bir tecrübedir, çünkü Türk Guild'i yönetmekle Yabancı Guild'i yönetmek arasında dağlar kadar fark vardır.
Guild'imin yapısında örnek Alaturquadır ancak Yapıyı sadece Guild Üyeleri Officer kontrolü altında belirler.Bu Türklerle çok zor bir iştir.The Pantheondan çıkan her arkadaşın istisnasız bir zaman Officer olduğunu göz önüne alırsanız(o officerlerin başta geleni geri dönüyor zaten :D), bu daha açık ve net gözükür.
The Pantheon MC'lere bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar adam göndermiştir.Bu Bir başarı mıdır?Onu size bırakıyorum.

Guild'den çıkan bir insan, Guild'in yapısına uymamış veya anlaşamamış olabilir.Ayrılmanın veya kovulmanın binlerce nedeni vardır.Ancak Guild'le ne kadar anlaşılamasa bile, Bir Guild istisnasız her tip Üye için bir avantajdır.Bu Avantajı Alaturqua inanıyorum çok bol dağıttı.Şu anda Alaturqua'da daha önce bulunup, şimdi bulunmayıp burada laf atan herkes yüzsüzlük yapmakta.

Alaturqua'la Aramızda Newbie Türkler hakkında bir bilgi alışverişi ile Lame kişiliklerin belirlenip her iki guild'in de sorunsuz şekilde ilerlemesini sağlayacak bir anlaşma vardır.

Alaturqua'nın bence tek dert etmesi gereken tek şey, Alliance'in Ayrı, Bazı Türklerin Ayrı Lamerliklerini nasıl çekecekleridir.

said:
Dalamar, 21 Ekim 2005 10:08 tarihinde demiş ki:
May I have your stuff?

:D:D

Eéroverian waves to Kanuni, and all A l A members....

[signature][hline]Mastermind of The Pantheon
Eéroverian, Warrior of EU-Frostwhisper
Rezrean, Paladin of EU-Frostwhisper

[Bu mesaj Eeroverian tarafından 21 Ekim 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili kardeşim cehalet bir hastalıktır ve bu konuda seni çok hasta gördüm :D

bazı olaylar var ki bunların buradaki 3. şahıslar tarafından anlaşılabilmesi mümkün değildir bunun için bizim gibi kanuninin ciğerini bilmeniz gerekir (bilmemeniz sizin için daha iyi)

herneyse alaturqua hakkında en azından yapılanması hakkında bazı yanlış anlaşılmalar var .Senin yüzsüz dediğin insanlar alaturqua yı 5 kişilik sefil bir eqlive guildinden alıp serverın en saygın guildlerinden biri haline getirenlerde bu senin yüzsüz dediklerindir Kanuni temel de bir forum troll üdür yüzsüzlerin oyunda guild için göbeği çatlarken o forumlarda ben alaturqua nın lideriyim diye dolaşmayı tercih eder

kanuniye ya şunu kamplıyorlarmış dersin alıcağın cevap banane
kanuniye questim var bir el atarmısın dersin alacağın cevap banane 60 ol ondan sonra
kanuniye şu itema ihtiyacım var bir el atarmısın dersin gavurlarla dungeon a girecem der
kanuni tuşa basmayı bilmeyen adamları guildde alır sorun sorunca işim var der gider

Senin yüzsüz dediklerin
kamplanan bir adam için estern pl den un goro ya bir saniye düşünmeden uçan adamlar
senin yüzsüz dediklerin milletin questi için ota boka koşan adamlar
senin yüzsüz dediklerin tek bir insanın tek bir itemı için 8 saat dungeon yapanlar
senin yüzsüz dediklerin alaturqua üyelerinin topuna combat training verenler target call öğretenler vs

oyüzden sevgili kardeşim bazı şeyleri bilmeyebilirsin ama bilmediğin şeylerde kesin yargılar vermen doğru değil[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Eéroverian konular ve olanlar hakkında bi bilgin olmadığı için bunları yazdığına inanıyorum, sonucta guildiniz ve ne yaptığınız beni ilgilendirmiyor ama bir guildi guild yapan herşeyini onun için veren ve karşılığında burası benim guildim benim çiftliğim diyebilen bir insanın guildinde daha ne yapabilirim diyip ayrılmış insanlara da haksızlık etme lütfen.

Sevgili Daishi yazdıkların için sağol ama sanırım sende bilmiyorsun pekcok şeyi ve dışardan bu şekilde yaklaşan herkes gibi sana da hak veriyorum ama yerimize bir koy kendini herkese kendime at item almayıp canta vs yapıp gönderen ben tum lowbielere yardıma giden ben taa fezadan kamplıyolar diye yardıma giden ben item lazım farmlayalım diye yardıma giden ben ama sonra bu dediklerimin hiçbirini yapmayan yanında arkadaşı kamplanırken ben pvp sevmem diyip kaçan sonra da kendisi ikaz edilince bu guild benim ben kurdum burası benim çiftliğim istediğimi yaparım diyen biri.. sen olsan napardın? bunu hiç bir zaman guild dışı kanallarda yazmadım kendisi ile görüştüm aldığım cevaplar ise herzaman alakasız şeylerdi ama görüyorum burda yazılanlar ise adama melek dersin...

Benden de bu kadar... hepinize saygılar[signature][hline]VenomS Soulreaver
Soulreavers
AC, AC2, SB, SWG, Lin2, EQ2, WOW
now DNL
Sosyal ağlarda paylaş

Staff esprisini anlamadım umarım ilerde anlarım dalamar..

/Wave Pantheon & Frostwhisper

kotu forum trollu, tiksinc yalancı, hain hic bir sey yapmayan ve basiretsiz lider Kanuni

Dahada eklenecek bu gidisle bu cumleye daha cok sey..

Not : Forumlarda /ignore komutu olmalı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...