Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Herkes üstüne alınmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tasy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ozaman kime cevap yazdınıda belirtirsen gereksiz yazılara gerek kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya Rebelution ile mighty kimdi Ala' da ben hatirlayamadim ama merakimdan soruyorum.Bide şimdi Ala nerde yeni guild kuruyor bakim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 a.k.a juda :)[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Frostwhisper'da ally oluyomuşuz. /w Kanuni @ Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 eheh selam juda cim :) peki dier arkadas kimdi yahu :)ulan ben ne alakasizim konuyla sorry[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 banane ya bilmemiz gerekseydi bilirdik[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Eh .. Iyiki gizliden olacakti her neyse gercekler ve sebeplerine girmeye gerek yok Alaturqua >>> A l A Frostwhisperda.. Dagildigi yok sadece arkadaslarin da dedigi gibi gecmisteki basiretsiz yonetim yuzunden yapilan hatalar sonrasinda tekrar yolumuza donuyoruz. Tecrubeler gecmiste yapilan hatalar sonrasinda olusuyor. Tecrube esnasinda kalbini kirdiklarimizdan tekrar ozur dilerim. Seven sevmeyen herkese selamlar. Kanuni A.K.A basiretsiz lider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 iron forge dışında görüşmek dileğiyle[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Isim olmaz PvP ci degilim biliyorsun juda. Arti gecmiste elinde sopa ile beni kestiginide unutmus degilim heleki simdi bana karsi nefret ve sinirle saldirirsan iligim kalmaz yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hayırlı olsun arkadaşlar, inşallah çok başarılı olursunuz.[signature][hline]''Erdemin büyügü seninle ilişkilerini kesene iyilik etmen,esirgeyene vermen,sana kötülük edeni bagışlayıp,dost elini uzatmandır.'' Hz. Muhammed Valhar-Member of Decerto-Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: NexcaT, 19 Ekim 2005 19:38 tarihinde demiş ki: Isim olmaz PvP ci degilim biliyorsun juda. Arti gecmiste elinde sopa ile beni kestiginide unutmus degilim heleki simdi bana karsi nefret ve sinirle saldirirsan iligim kalmaz yerde. ha?[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daishi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Evet konuyu anladigin iyi olmus Juda. bah Alaturqua neden baska arayislara girdi onu merak edenlere söylemek istedigim bazi seyler var. Bir Alaturqua officeri olarak hep birlestirici ve sabirli oldum, kendi telinde calan bircok insani bir arada tutmaya calistim. Basarili oldugum söylenemez ama en azindan denedim. Daha pes etmiste degilim, en azindan kimin gercekte kim oldugunu anladik. Alaturquada nezaman problemler basladi diye sorarsaniz cevabim su olur: Nezaman insanlar 60 olup sikilmaya basladi ozaman. - Kimi kisisel istekleri icin ki, anlasilmasi zor.Meger bazi insanlar arkadaslik ortamindan benim hazzettigim kadar hazzetmemisler. Belki item di cartti curttu belki gercekten güclü yönetim istedi vesaire...Anlayabilirim ama aklimda halen daha soru isaretleri var. Madem bunlari istiyorlar, sonuna kadar gideriz diyemediler? - Kimi zaten guildden yararlanmis olmak icin gelmistir onlari anmak dahi istemiyorum, herkes onlari ayrim yapmadan arkadasimiz deyip basimiza koydugunumuzu, geriden gelenler icin nekadar ugrasildigini, nekadar emek döküldügünü biliyor. - Kimi yüreksizdir, tasin altina elini koymak istemez. Tek söyleyebildigi, neden bu yok niye böle yapmiyorsunuz, neden sunu söle yapmiyorsunuz dur. Bu arkadaslar problemin kendisini teskil ettiklerinden habersiz olduklari halde, problemin çözümünü isteyen tarifi zor bir sinifa girer. Realistik düsünen herkesin problemin çözümünün ne oldugunu hemen tahmin ettigini düsünüyorum. - Kimi iyi yönetilmediginden sikayetcidir. Madem Kanuni'nin iyi lider olmadigini düsünüyorsunuz neden " Artik lider degistirmenin vakti geldi. Bu isi ben yürütmeye talibim." ya da " Yeni liderimiz X sahsi olsun" gibi birsey duymadik? Sanki simdi kanuniye desek kardesim artik yürümüyor bu isler böyle ,yok illa ben lider olacagim diyecek. Bu arkadaslar, "beyenmedigim lider varsa ben giderim" cümlesiyle özdeslesmis türk duygusalligina kapilmasalardi, bunun yerine kanuninin hatalarini sayip, kardesim su su su sebeplerden dolayi ben artik X sahsinin lider olmasini istiyorum, deserdi kendilerini soktuklari "bence" kücük düsürücü durumdan kurtulurlardi. Iste bizim hikayemiz böyle, biz daha yikilmadik ayaktayiz, ve pes etmeyide hic düsünmüyorum. Varsa ayni duygulari paylasan belki bir gün yollarimiz kesisir. Ozaman gerceken güclü bir guild olacagimizi düsünüyorum. Herseyiyle birbirne simsiki bagli mükemmel guild... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 oy oy oy ömerim bilirsin seni severim bu güne kadar çok şükür senden bir kelek görmedim ama bu yazdığın yazı gösteriyor ki okadar çok şey bilmiyorsun ki[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daishi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Birgünde nefsini konusturmazsan sasirip kalacagim. Herseyi biliyorum merak etme, yalniz hersey heryerde söylenmez. Kirilanlar cok olur. Simdiye kadar kimseyi bilerek incitmemisimdir bilirsin, buna sende dahilsin. Olaylara yalniz kendi zaviyenden bakmazsan nededigimi daha iyi anlarsin. Kendine iyi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 venom u tasy si explorer ı gladmir i samah ı odesa sı vs si böyle 15-20 adam guildden çıktı mı daishi yoksa basiretsiz yönetim nedeniyle gitmek zorunda mı bırakıldı?[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeroverian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Off of. Ya Guild'den çıkmışsın, daha neyin hesabı kitabı bu?[signature][hline]Mastermind of The Pantheon Eéroverian, Warrior of EU-Frostwhisper Rezrean, Paladin of EU-Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-StarAdam- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 valla ya :mad: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Eeroverian, 20 Ekim 2005 20:59 tarihinde demiş ki: Off of. Ya Guild'den çıkmışsın, daha neyin hesabı kitabı bu? bilmediğin hasidiselere karışma mutlu huzurlu oyununu oyna[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VenomS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Tanıdık tanımadık herkese selamlar, bu forumlara pek takılmıyordum ama bu konu az ilgimi çekti, bu arada pekçok eski tanıdık isimlere denk geldim hepsine saygılar. Eeroverian ve -StarAdam- haklı bence. Bırak uğrasmayı madamlarla bak görmüyormusun daishi yazmış işte herseyi açık ve net, gerci yazdıklarına kendi bile inanmıyordur ama neyse yazmış işte çocukcağız. Almış başını gitmiş yalakları (tanımadığım, sonradan bu guilde girme gafletine düşmüş olanları tenzih) ile başka servera daha da konuşup daha kötü duruma getirmene de gerek yok. Konudan habersiz pek çok arkadaş var burda, onları da bu anlamsız şahısların muhabbeti ile bayıp, değerli vakitlerini almaya hakkımız yok. Konu ile ilgiili düşüncelerim gereksiz guildin forumlarında yazılmış olup ilgi duyanların oraya muracaat etmelerine gerek olmadıgı, sonucta bahsi gecen ciftliğin kalmadığı ve herkesin kendi otlağıyla iligilenmesi önemle duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VenomS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Şu yazı dikkatimi çekti, çok üzüldüm bu eklentiyi yapma sorumluluğu hissettim...izninizle 'The Pantheon Kurulurken aldığımız Örnek Alaturqua'ydı!' Sevgili kardeşim kurarken bi hata yapmışsınız umarım işleyişinde aynı hatayı yapmassınız. Bu guilidi değil nasıl dağıldığını örnek almanız kanaatimce daha faydalı olur. Mesela daishinin yazısına bakacak olursan sorunların bazılarını anlayabilirsin. Asıl yazdıklarının hemen hepsinin yanlış olduğunu bilirsen gerçeğe biraz daha yaklaşırsın. Ama en önemlisi yazdıklarına kendisinin inanıyor olmasının altındaki gerçeği farkedebilirsen işte o zaman sen erdin =) Saygılar[signature][hline]VenomS Soulreaver Soulreavers AC, AC2, SB, SWG, Lin2, EQ2, WOW now DNL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yazik ya, cidden yazik. herseye ragmen , tum olanlara ragmen, o kadar kavgaya ragmen, birakin guild disi bir ortamda bunlarin tartisilmasini (ornegin bu forum gibi), guild icinde bir ortamda bile guild uyelerine hic bir sey hissettirmedi yonetim. gidenlerin ne kirli camasirlari dokuldu, ne arkalarindan konusuldu, ne dusene tekme atildi. ne guild chatte, ne voice chatte teamspeak serverinda, ne forumlarda, ne member alaninda. hic bir yerde. ilgili sorular "kendilerinin goruslerini alabilirsiniz ozel mesajdan" denerek yanitlandi, ki biliyorsunuz genelde bu tur bir yanit yonetimi haksiz cikarir insanlar tek tarafli yorumlar dinleyecekleri icin. hala bu guildin bir suru uyesi sizin yediginiz naneleri, gruplar arasi surtusmelerinizi bilmiyorlar, sorup duruyorlar, niye artik guildde degil bu insanlar diye. sizden sonra da zaten boyle guild ici sorun cikartarak, ortaligi karistirarak ayrilan olmadi. sizden sonra kim ayrildiysa " ben mc yapmak istiyorum, alaturqua amaclarima uymuyor " dedi, oyle ayrildi, hakikaten amaclari high end content idi zaten bence. tuor, wagner, golgepapaz gayet sessiz sakin duzgunce ayrildilar ve yeni guildlerine basvurdular. sizin amac ise bagci dovmekti. siz soz konusu oldugunuzda belki bir gun donen olur diye hep bir kapi acik birakti kanuni. guilde ilk giriste kimseye bariyerler koymadigi gibi , cikanin geri donmesi konusunda da koymadi. hic bir zaman kotulemedi hic birinizi, kimseye de kotulettirmedi. bir tane forum konusu yok venoms senin hakkinda arkandan konusulmus o forumda. bir kisi bile hakkinda tek negatif kelimeyi guild chate diger uyelerin gorebilecegi bir yere yazmis degil. ben olsam yapmazdim. haketmiyorsunuz cunku, yazik. [Bu mesaj Namessar tarafından 21 Ekim 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tasy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sevgili daishi :) seni gerçekten çok severim kimseyi kırdığını görmedim gerçektende günümüzde ender rastlanan insanlardan birisin seninle her sekilde oynadığım oyundan sohpetinde n keyifaldım başka oyunda karsılasırsakta alıcamdan eminim. Bunları niye yazdımbenim amacım alayı kötülemek deil ama yazında kimse liderlik için çıkıpta kanuni sen bu işiyapamıyorsun su kişi yapar demedi diyorsun ben kanuniye bunları söyledim ve birinide işaret ettim. Aramızdaki konuşmaları aktarmaya gerek yok kendisi gayet iyi idare ettiği söylediğini yazıcam. .Ben ozamanki arkadaşı yakın biri olarak bunları dostane olark söyledim yanışsa Kanuni cevap verebilir. Bunları bire bir konuş tuk amacım Kanuniyi incitmek deil di oyüzden birebir konuştuk ta yazıştıkta. Bunları niyemi yazdım benim kızdığım konu bunlar kişiler arasında kalmalı idi ama kalmadı sebebii Giden kişilerin arkasından Guildin dağımaması açısından konuralın çarptırılması ve kötülenmesine dayanayıyorum neden hep ayrılanlar kötü arkadaşım bana bunu söylermisin? İsimmi önemli içindeki kişilermi yola çıkarken böylemi konuştuk mesela ben item manyamıyım? Neyse konunun uzamasına gerek yok ALA nın içindeki arkadaşlar ricam konu ileigisi bilgisi olmayanlar hiç tartışmaya girmesinler. Aslında konuyu bilen kişi veya kişiler neyin doğu olduğunu biliyorlar ama sadece bir Guild Tagı için çıkan herkezi kötüleyip geçiyorlar lütfen bunu yapmayın bunların olmasının hepsinin sebebi var sebebleri lazım deil kınadıgım sey bana hak verilip aksinin yapılması ve ayrılmamın akabinde konuyu bilen bilmeyenler tarafımdan anında kötülenmem ama ertesi gün abi böyle yapmak zorundaydık demesi. Herkeze sevgiler saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tasy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Namessar Bizim birnane yediğimizi sanmıyorum başkalrı için bile kendi tarafınızdan konuşuyorsun. Gölge TUor Wagnerin arkasındanda konuşuldu yine aynı noktaya geldik. NErden biliyorsan diyorsan birebir kendileri ve guilde ki birtakım kişiler söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tasy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Yolunuz açıkolsun isteğim konuları çarpıtmayın ve bitsin gitsin gidenlerinde arkasından konuşmayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar