Horrible Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 200$? 18.95$ yazıo bnm beğendiğimde... Diğerlerinde de max. 29.95$ gördüm...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bunlardan birini takanı gece vakti görsem, sorgusuz sualsiz boğazına yapışırım herhalde. Bu ne ya, korku filmi gibi.[signature][hline]
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 geçen sene sharingan alıp almama konusunda baya bir gittim geldim sonunda onun parasını afiyetlen yedim :p[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon..
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 iki tane site vermişler birinde cok pahalı birinde ucuz ama ucuz olanlar pek güzel değil. diger modellere bakarsanız o sitede de fiyatlar pahalı. http://www.sfxeyes.com/onlinestore/main.cfm http://www.9mmsfx.com/lenses.html ikinci linki veren arkadas mesajını silmiş sanırım[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Hmm 1. siteye bakmamıstım pardon...Harbviden pahalıymış bayaa...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: toggie, 20 Ekim 2005 19:14 tarihinde demiş ki: ikinci linki veren arkadas mesajını silmiş sanırım yoo silmedim duruyo link vermeyi bilmediim için dikkatini çekmemiştir (:[signature][hline]In flames we trust.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 eheh ne biliyim ilk başta gördüm ikinci bakışımda farkedemedim =) neyse işte sonuç olarak pahalı şeyler bunlar ama ucuzunu bulursam istanbulda affetmiycem :-)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sadece sov amaclı,kullanılmaz bence..fazla aykırı... bu lenslerden biriyle gaziosmanpaşa da dolaşılabilecegini zannetmiyorum...[signature][hline]Follow the Darkness...
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bi alevli alıyım ben[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yok ya gözlük takacaksın yolunu kesen tinerciye açacaksın bişi mi vardı gençç diye
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bunlarla okula gitsem müdür ne der acep?[signature][hline] [K.o.T.n] by_SeaGle Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 örümcek desenli ile gidersen süper olur bence..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sharingan rulz[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Loli-pop, 20 Ekim 2005 19:52 tarihinde demiş ki: örümcek desenli ile gidersen süper olur bence..:D sana bişi diyim mi bekçi bayılır sabah ben girerken okula ÖRÜMCEKDEN KORKUYO!!![signature][hline] [K.o.T.n] by_SeaGle Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Türkiyede daha ucuz bunlar.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya bizim burda var tanıdık lensci gettittirem sana 3-5 eşantiyon:D walla bana getirdi bunlar renkli lens satıyo ilaç numuneleri gibi lens de geliyo bunlara alcaktım almadım bi aralar[signature][hline] [K.o.T.n] by_SeaGle [Bu mesaj SeaGle tarafından 20 Ekim 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] -Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 nerden bulunur bunlar türkiyede? SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 pazarda çifti 2 milyona var :D[signature][hline] [K.o.T.n] by_SeaGle Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Cleglaw burada anca İstte yada Ankarada bulursun ama bunlar gibi olur mu bilmem örneğin ben sharingan desenini bulamadım.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 istanbul'da nerde varsa birisi söylesin yaw gidip alıcam.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 su atesli olan guzelmis bayaga begendim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bunlar hakkında tv de haber cıkmıstı.net görüş sağlanamıyor ve renkli görüyosunuz bazılarında :D[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 200$ olanlar da çok pahalı değil bence. Lensler 90 günlük olduğu için günde 3 milyon civarı bir fiyata geliyor ona da bir şey dememek lazım sonuçta sıradan bir şey değil. toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 iyi o zaman taktığımız gün sayısı için para ödeyelim. mantığa bak ya lol[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1411432-oha-lenslere-gel/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Oha Lenslere Gel!! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 örümcek desenli ile gidersen süper olur bence..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sharingan rulz[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Loli-pop, 20 Ekim 2005 19:52 tarihinde demiş ki: örümcek desenli ile gidersen süper olur bence..:D sana bişi diyim mi bekçi bayılır sabah ben girerken okula ÖRÜMCEKDEN KORKUYO!!![signature][hline] [K.o.T.n] by_SeaGle Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Türkiyede daha ucuz bunlar.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya bizim burda var tanıdık lensci gettittirem sana 3-5 eşantiyon:D walla bana getirdi bunlar renkli lens satıyo ilaç numuneleri gibi lens de geliyo bunlara alcaktım almadım bi aralar[signature][hline] [K.o.T.n] by_SeaGle [Bu mesaj SeaGle tarafından 20 Ekim 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] -Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 nerden bulunur bunlar türkiyede? SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 pazarda çifti 2 milyona var :D[signature][hline] [K.o.T.n] by_SeaGle Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Cleglaw burada anca İstte yada Ankarada bulursun ama bunlar gibi olur mu bilmem örneğin ben sharingan desenini bulamadım.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 istanbul'da nerde varsa birisi söylesin yaw gidip alıcam.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 su atesli olan guzelmis bayaga begendim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bunlar hakkında tv de haber cıkmıstı.net görüş sağlanamıyor ve renkli görüyosunuz bazılarında :D[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 200$ olanlar da çok pahalı değil bence. Lensler 90 günlük olduğu için günde 3 milyon civarı bir fiyata geliyor ona da bir şey dememek lazım sonuçta sıradan bir şey değil. toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 iyi o zaman taktığımız gün sayısı için para ödeyelim. mantığa bak ya lol[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1411432-oha-lenslere-gel/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Oha Lenslere Gel!! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Türkiyede daha ucuz bunlar.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya bizim burda var tanıdık lensci gettittirem sana 3-5 eşantiyon:D walla bana getirdi bunlar renkli lens satıyo ilaç numuneleri gibi lens de geliyo bunlara alcaktım almadım bi aralar[signature][hline] [K.o.T.n] by_SeaGle [Bu mesaj SeaGle tarafından 20 Ekim 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] -Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 nerden bulunur bunlar türkiyede? SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 pazarda çifti 2 milyona var :D[signature][hline] [K.o.T.n] by_SeaGle Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Cleglaw burada anca İstte yada Ankarada bulursun ama bunlar gibi olur mu bilmem örneğin ben sharingan desenini bulamadım.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 istanbul'da nerde varsa birisi söylesin yaw gidip alıcam.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 su atesli olan guzelmis bayaga begendim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bunlar hakkında tv de haber cıkmıstı.net görüş sağlanamıyor ve renkli görüyosunuz bazılarında :D[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 200$ olanlar da çok pahalı değil bence. Lensler 90 günlük olduğu için günde 3 milyon civarı bir fiyata geliyor ona da bir şey dememek lazım sonuçta sıradan bir şey değil. toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 iyi o zaman taktığımız gün sayısı için para ödeyelim. mantığa bak ya lol[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1411432-oha-lenslere-gel/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Oha Lenslere Gel!! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 pazarda çifti 2 milyona var :D[signature][hline] [K.o.T.n] by_SeaGle Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Cleglaw burada anca İstte yada Ankarada bulursun ama bunlar gibi olur mu bilmem örneğin ben sharingan desenini bulamadım.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 istanbul'da nerde varsa birisi söylesin yaw gidip alıcam.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 su atesli olan guzelmis bayaga begendim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bunlar hakkında tv de haber cıkmıstı.net görüş sağlanamıyor ve renkli görüyosunuz bazılarında :D[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 200$ olanlar da çok pahalı değil bence. Lensler 90 günlük olduğu için günde 3 milyon civarı bir fiyata geliyor ona da bir şey dememek lazım sonuçta sıradan bir şey değil. toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 iyi o zaman taktığımız gün sayısı için para ödeyelim. mantığa bak ya lol[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1411432-oha-lenslere-gel/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Oha Lenslere Gel!! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Cleglaw burada anca İstte yada Ankarada bulursun ama bunlar gibi olur mu bilmem örneğin ben sharingan desenini bulamadım.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 istanbul'da nerde varsa birisi söylesin yaw gidip alıcam.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 su atesli olan guzelmis bayaga begendim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bunlar hakkında tv de haber cıkmıstı.net görüş sağlanamıyor ve renkli görüyosunuz bazılarında :D[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 200$ olanlar da çok pahalı değil bence. Lensler 90 günlük olduğu için günde 3 milyon civarı bir fiyata geliyor ona da bir şey dememek lazım sonuçta sıradan bir şey değil.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 iyi o zaman taktığımız gün sayısı için para ödeyelim. mantığa bak ya lol[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Öne çıkan mesajlar