patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bir çizim programi öğrenmeye başlamak istiyorum..ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 3D falanmı yoksa 2D mi?[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 2D düşünüyorum,bi resmi modifiye etmekten çok sıfırdan bi resim çizmek için olabilir, ya da scannerla bi kısmini el ile bi kismini program ile mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Adobe Illustrator ya da CorelDRAW tarzı programları düşünebilirsin. Eğer Photoshop kullandıysan ve Adobe tarzı arabirime alıştıysan Illustrator rulz o zaman.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 açikçasi daha hiçbişeyle ugrasmadim, ama en kapsamli en ayrintilisini istiyorum...kitabıyla falan kendi kendime öğrenebileceğim birşey olmalı [Bu mesaj patateskabak tarafından 19 Ekim 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hmm 2D prog bilmiyorumda pek. kara kalem cizimleri photoshop ta renklendiriyolar cokda basarılı oluyor.bi benzeri paintshop pro war.sıfırdan resim icin ise benim hosuma giden artrage.artrage cok professionel bir program olmasada guzel :)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 3dsmax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 3dsmax'la 2d çizim yapmak ilginç olurdu Illustrator'a bayıldım ben ama özellikle grafikerlerin CorelDRAW kullandıını söylerlerdi. Painter diye bi program daha var; o da çok kullanılıyo bildiim kadarıyla.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Jedi, adam 2d duşunuyorum dedi[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 corelDRAW ı bende duymuştum. Emin olduğum iki şey var: 2d olsun ve en profesyonel en kapsamlısı olsun...zamanım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 2d çizim için en kapsamlısı Freehand diye biliyorm[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ben corel draw ile ciziyorum.gayet guzel bi program.kullanılısı kolay bi o kadar genis ozelliklere sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bence amacını belirle ona göre bi program düşün. sadece zevk ve hobi için düşünüyorsan adını en çok duyduğun programdan başlayabilirsin. yok benim şu alana ilgim var dersen o zaman program ismi vermek daha kolay olur.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya mesleki falan bi amacim yok, normalde çizimlerim var bunlari bilgisayar ortamiyla bütünleştirmek istiyorum sadece, pek yakin değildim bilgisayara şimdiye kadar, bazı yerlerde gördümki müthiş işler çıkabiliyo, sonuçta ayrıntılı, prefosyonel bir program arıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hmm vektörel çizim yapacaksan corel draw, freehand ve türevleri benzersizdir. Corel Draw öğrenmesi daha kolaydır basitti. Tutorial'larıda çok anlaşılır hazırlanmıştır. Corel draw çok güzel bir program olmasının ve her türlü şeyin yapılabilmesinin yanı sıra bazı şeyleri yapmak işkencedir. Bunun içiz eskizleri ve çizimleri corel ile yapıp sonrasını photoshop, corel photo-paint, paint shop pro tipi bir programla getirmek çok daha basit ve kullanışlı olabilir. Corel Graphic Suite bulursan zaten bu konudaki bir çok ihtiyacını giderebilir. Zira vektör çizimlerden vektörizasyona, animasyondan boyamaya ve photo manipulation'a kadar hemen herşeyi yapabilirsin.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu [Bu mesaj Zopik tarafından 20 Ekim 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: GM_Eldarduil, 19 Ekim 2005 20:24 tarihinde demiş ki: Jedi, adam 2d duşunuyorum dedi heuheuhe 3ds max'la 2d çizilmiyo mu diyosun :D ne yani 3ds max'la mousela değdiğin yer 3d mi oluyo :P 3ds max tavsiye ediyorum ben arkadaşa. 2d çizer hemde süper çizer.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Çok saçma. 2b çizim yapacaksa 3b bir programla kasmak. Bilmiyorum. Kulağını ters göstermeyi geçtim, elini bacağının arasından geçirip kulağını öyle tutma olayı olmuş bu biraz. Bir çizgiyi bir kaç saniye içinde içinde istediğim şekle getirip istediğim yere koyabiliyorsam neden 3b nesnelerle işimiz uzayım ki ? Yok onun bu köşesi yok onun şu kenarı. Yap yap bitmez yahu.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Hep Adobe programlarını över gibi konuşuyom ama alıştığımdan yani. Elle çizdiğin şeyleri tarayıp bilgisayara atıp, Illustrator (ve daha başka programlarda da bezier diye geçiyo)'daki pen tool ile üstünden geçebilirsin. Üstelik kavisli yerleri düzeltmede de inanılmaz yararı dokunuyo. Ben pen tool sayesinde türevin anlamını öğrendim valla...[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 eğer resim çizeceksen raster programlara yoğunlaşman gerekir vector programlardansa. misal painter, misal photoshop vs.. bi de microsoft acrylic var bak o ikisini de birleştiriyo. ama çıkmadı daha. sen en iyisi painter takıl. güzel.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 peki elle çizdiğim resimde oynamalar için? illustrator mı diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Jedi, 20 Ekim 2005 02:19 tarihinde demiş ki: said: GM_Eldarduil, 19 Ekim 2005 20:24 tarihinde demiş ki: Jedi, adam 2d duşunuyorum dedi heuheuhe 3ds max'la 2d çizilmiyo mu diyosun :D ne yani 3ds max'la mousela değdiğin yer 3d mi oluyo :P 3ds max tavsiye ediyorum ben arkadaşa. 2d çizer hemde süper çizer. 2D cizilmez demedimki ben!hem bende bir max kullanıcısıyım.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar