Deniz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 1,5 aylık kedım var yaklasık 2 3 haftadır bırlıkteyız.son bı haftadır delı gıbı davranıo sadece kucaam da uyıcaa zaman gelıo.annemler eve geldı belkı de ondan sureklı tırnaklayıp ısırıo.naapsam ben bu pısıye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 kendi haline bırak takılsın[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya kedı katıl gıbı sureklı atlıo ısırıo delı gıbı.benııııım odaya gecınce uyuyo bıraz ama...doktora gotursemm mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 psikologa götür bence :D[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 veterinere danışmanızı öneririm.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 kedi dişi mi bilmiyorum ama bu aylarda biraz fazla yüz verirsen böyle oluyolar benim de başıma geldi ve düzelmiyo da[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Kedilerin alayı böyle hepsi şerefsiz ya[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 şerefsiz ? birincisi laflarına dikkat et bazı kişiler benım kedıme verdıgım degerın zerresıne sahip olmaması gerekirken karambole sahip oldular işte kedim bile daha efendidir. o yüzden bilmeden lütfen konusmamanı tavsiye ederim[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 siyam sa normal hafif psikopat oluyolar ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 dişleri kaşınıyordur oyun istiyordur. onunlan beraber delirecen ordan oraya koşturacan falan, vurmaya kalkışma zaten anlamaz boşuna psikolojisini bozarsın hayvanın. bi de arada bayram kutlaması yapyıo onlar, evin içinde deliler gibi koşuyolar, falan o zaman da hiç dokunmayacan koşacak öyle. pattıdı pattıdı sesleri dinleyebilirsin.bunu konuyla alakası yok tabi ben sevioyrum sadece o huylarını.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 09 Ekim 2005 03:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ben dıılde annem cok guzel oynuyo kedılerle bı gece saat 2 de kalktım baktım gurultu fln nooluyorz ya dedım annem almıs elıne bı tane çekicek warya ayakkabı şeysi onun ucuna takmıs bı tane ip kosturuyo ewde bızım 3'lü de peşinde görsen annem de şaşırdı dedım sonunda :D[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=122439 yardımcı olabılır ayrıca ailen geldiği için yada baska bır sebepten onunla eskısı gıbı ılgılenememen kedını rahatsız etmiş olabilir fakat buyuk ihtimalle oyun amaçlı yapıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Evet sitamlarin bir gunu digerine uymuyor... Bir gun sever koklar seni sonraki gun elini kan icinde birakir:) Ama tabii ben de gider isiririm onu beni isirirsa[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bir de ufak yani 1.5 aylık kedi yani bebek o olsun o kadar :D siyamların aşırı ilgi sorunu var, eve yeni gelen birilerini görünce, yeni yeni mekanlar görünce yerlerinde duramıyorlar kardeşimdeki siyamın bebekken yaptığı şey; kardeşim bulaşık yıkarken önce gelip sürtünüyor, baktı ilgi gösterilmiyor, zaten sürekli uzayan tırnaklarını geçirip pıtır pıtır omzuna tırmanıyor adamın ve kulak memesini ısırıyor! ;) tabi bunu ufakken yapıyordu şimdi eşşek kadar *!off özledim valla siyam mıncıklayasım geldi* *!ve fırk... phoebe'mi rahmetle anıyorum*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Evet siyamsa biraz sorunlu oluyorlar. Komşumun kedisi de siyam.. Sevgi manyağı diyebiliriz.. Başka türse bilemeyeceğim ama benim kedimin türü tekir.. Benim kedi de arada manyaklaşıyor. Geceleyin evde bi o tarafa bi bu tarafa deli gibi koşturuyor. Bi oyuncağı var..kurdeleye bağlanmış boncuk :D Onunla yarım saat kadar oynuyoruz.. Sonra sakinleşiyor.. Sanırım kendisi de oyun oynamak istiyor. Bir de küçükse oyuna düşkün olur.. Oyun oynamaya çok seven kediler var.. Belki senin kedin de o türdendir.. Bence onunla biraz oyun oyna.. Sen de çok eğleneceksin emin ol :D[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Valla kendi haline bırakıcaksın.. Bizde de vardı bi tane evdeki bütün kedileri dövdü.. Bizi dövdü perdeleri parçaladı.. Bizi kanepeden falan kovuyodu. Değişik bi hayvandı.. Aldığımız pet shop a geri vermek zorunda kaldık çünkü evdeki diğer hayvanlarında psikolojiyi allak bullak etti.. ama sende bi taneyse o zaman çok bir sorun olmaz eve alışana kadar düzelir o umarım.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Einherjer, 18 Ekim 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Valla kendi haline bırakıcaksın.. Bizde de vardı bi tane evdeki bütün kedileri dövdü.. Bizi dövdü perdeleri parçaladı.. Bizi kanepeden falan kovuyodu. Değişik bi hayvandı.. Aldığımız pet shop a geri vermek zorunda kaldık çünkü evdeki diğer hayvanlarında psikolojiyi allak bullak etti.. ama sende bi taneyse o zaman çok bir sorun olmaz eve alışana kadar düzelir o umarım. Sizdeki de felaketmiş..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Kovala, kuyruğunu kaldırıp kaçsın ordan buraya =) Gerçi benimki küçük daha, gelipr sürtünür,burnumu sırır, sırt ustu yatırıp karnını sıktırınca bi vahşileşiyo 0)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar