oktayca Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya arkadaşlar bana farm mekan lazım karakterim ranger lvl18 bana uygun bi yer varmı bildiğiniz, dvnty coast u okudum oraya bende gittim 2 kez ama çok bi mal çıkmadı ordan bide rangerım henchsiz çıkamıyorum :([signature][hline]Prens O R/E Lvl:18 Dark Saga
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Level 20 ol skillerini tamamla hele bir once sonra yap farming i.Olmadı Sorrows Furnace a fln gidersin ne bileyim :) En kotu UW yani.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Farm'dan kastın ne toplu olarakmı öldürcen yoksa tek tekmi? toplu olarak ise W/Mo ile olur Griffon'larla dene augry rock'un çıkışında
ashensun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ranger ile yanliz farm yapman zor o yuzden bir an once ilerleyip deldrimor yada fow da farm yapan gruplar a katilmaya bak [Bu mesaj ashensun tarafından 19 Ekim 2005 13:33 tarihinde değiştirilmiştir]
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 he budur saolun bende diorum olmuyo olmuyo neden olmuyo rangerle zor iste :( lvl 20 olacam ve farm guruplarina girecemde ya para lazım off poff :([signature][hline]Prens O R/E Lvl:18 Dark Saga
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Warrior/Monk ile bizim guildte tek başına farm yapan adam var Griffon'larda 5-6 griffonu tek başına aynı anda alıyo bak danış onlara sen :D farm ustaları onlar hehe[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N)
Psc Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 "Avenger The Warlord" ve "Mustafa Sibik" Xeno nun dediği adamlar bunlar isleri gucleri farm Ama yardım etmezler çok gıcık adamlardır :D[signature][hline]GW--Lord Khell--Dark Saga 2 be or not 2 be Kara Pöti [Bu mesaj Psc tarafından 19 Ekim 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 auhauhauah valla adamlar çiftçi kesildi başımıza ya :D ama valla ikisiylede bol bol farminge çıktım Elementalist'i Fire magic yaparak. o topluyo ben çakıyom alan büyüsünü güm güm güm :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N)
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Saolun lvl 20 olmayı bekliyecem sonra Farm guruplarına girecem anladım ben :)[signature][hline]Prens O R/E Lvl:18 Dark Saga
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bana mustafa sibik öğretti saolsun. Adam üşenmedi 2-3 saat gösterdi,uzuun cümleler halinde anlattı bide böyle bayıldım bi ara ahuh:D Muhabbetide güzel insanlardır,oyuna fazla girmiyorum,girsem bende gosterırım. W/mo 20 +attribute questlerini yapman şart yalnız.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 +15 attribute questlerinin biri yanlış anlatmıym emin değilim ama Augry Rock'ta sanırım ordaki bi quest'i tamamlamak için konuşman gereken bi yılan var. konuşunca o quest tamamlanıyo ve aynı yılan sana +15 attribute quest'ini veriyor. 2. +15 attribute questi içinse Droknar's Forge'de Storagenin yaninda Vanya'mı vinyamı ne öle bi npc var onun verdiği questleri yap en son quest +15 attribute olcak.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 İlk 15 ligi Destinys Gorge dan alıyon bi kadın veriyo galiba Forgotten birşey ismi Ylass Slash gibi bi Forgotten tiple konuscaksın.Bu queste Augury Rock tan baslamalısın ama...Birde questin sonlarında tepedeki adama ulaşmak icin yıkılmış olan heykelin uzerinden gecmen gerekiyor unutma... Digerini Droknars dan alıyorsun ama once ascended olman lazım galiba birde , aldıktan sonra copperhammer mines a ( Iron Mines of Moladune un batısıydı sanırım ) gitmen gerekiyor kapıdaki kadınla konuscan takip etcen gerisi kolay...Necroysan bu questte cap sig i al Grenth Balance kullanıyor questin sonundaki boss. [Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 20 Ekim 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
A_V_E_N_G_E_R Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Xeno senin haberin yok ben farm olayını geliştirdim iyice. bütün griffonları tek seferde hallediyorum artık! ohannes! ama biraz şanslı olmam gerekiyor ve de çoook zor oluyor. onun yerine iki grup halinde kesiyorum. bu konuda herkese tüyolar verebilirim ama sadece guild friendlere....[signature][hline]SaVaŞmA SeViŞ Avenger The Warlord Lich Lady
Öne çıkan mesajlar