Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Arkadaşlar bilmiyorum offical siteye girip bakabildiniz mi ama 25 Ekim salı günü tsi(türkiye saati ile) 24:00' de serverlar kapanıp çarşamba günü 13:00'a kadar upgrade yapılacakmış. Ayrıca başka şeylerde yazıyor ama bozuk karakterlerden ne yazdıkları anlaşılmıyor. Bilginize[signature][hline]Server: Diez1 ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 55 Np: Bu kadar oynak olmasa yazacaktım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 şu an giremiorum :<[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fruelf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bende giremiyoorum şu an oyuna bi dc verdi sati a.q. savşta dehşet kastı uyuz oldum ya beramusta oynuyom bu arada unique item hastasıyım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 walla bende giremiom ya hata verio ne halt yicez şimdi bilen varmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Söylemiş ya, tamir etcklermiş işte. Fazla mı bilimsel oldu...[signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ii de bu gün günlerden ne ? + o server upgrade diil update olucek galiba[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek [Bu mesaj Miqrop_AmidoN tarafından 21 Ekim 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Kusura bakma. O saatte henüz uyanmış sayılmazdım. İşlerimi bile doğru dürüst yapamadın. İmla hatalarımın kusuruna bakma.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 55 Np: Bu kadar oynak olmasa yazacaktım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar