Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 adam class secimi hakkinda soru sorarken konu mesmer lerin armorundaki kilotlu coraplara gelmis ne adamsiniz ya :D[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Martin Taron Jasmine The Mender Everything for Dark Saga
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yok olm yok ben bu konuyu sevdim :D birde ben bişi anladım. Bu oyunu yapanlar direk abazmış, adamlar böyle tatmin ediyorlar kendilerini ama böyledemi çizim yapılır be. Bizim muhittin bile bu yüzden masturbatorcu olur [Bu mesaj Masteis tarafından 19 Ekim 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Kendimi kötü hissetmeye başladım. Ahhh
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hemen 3. postuda atıyorum. PvP değilde genelde Clanların/Guildlerin en çok ihtiyaç duydukları class ne? Ranger işe yarar mı? Yohsa ne kasiim. CD 3-4 gün içinde gelicek az kaldı dün verdim siparişi niahoao geliyorum bende sonunda UO'ya son veriyorum
DesertEagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya etrafıma fazla bakmıyorum city lerde falan nerler kacırıyormusum :) Cizim olayını abartmıslar hakkaten arena net ekibi ben de buradan kutluyorum :P Ama Buzi bu resimler için cok gezdin mi hakkaten guzel olmus ;)
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 http://forums.gwonline.net/index.php? Tüm sınıfların 15k ve fissure armor resimleri var burada. Elementalistin 15k armorlarıda fena değil.
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Abi çok güzel ya görüntüler. Heyecan ile bekliyorum postacının gelmesini. Hah geldi*! Postaya Bakar* hay anasını satiim devamsızlık kağıdıymış
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 lol, daha kaç gün oldu ki :) Benim 14'ünde shipped olmuş, 6. gün halen gelmedi F.E.A.R'ım, yarın gelir inşallah.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 silp. öyle deme şimdi eJay 6 siparişim 4 günde gelmişti. Guild Wars bakalım ne zaman :P ama deli gibi bekliyorum ya hafta sonuna denk gelse varya sabahlamak için bahanem hazır
A_V_E_N_G_E_R Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 mesmer amor müthişmiş gerçekten. ben bu armoru görmüştüm ama fow oldugunu bilmiyordum. ele armorları da çok güzel ama warriorlar bosuna heveslenmesin bence çünkü hiç de hoş deil. ben pek beğenmedim. ama kafa parçası çok güzel ben sadece kafa parçasını alcam alcam da şu ectolara para vermek istemiyorum :( sadece kafa parçası 220k ya mal oluyor fow almayı planlayanlara söyleyeyim. bi de şunu da ekleyim, o armoru alan adamların çoğu goldları satın alıyorlar. boşuna complex e girmeyin ben neden bu kadar gold bulamıyorum fln diye. :) ama kimseye çamur atmak niyetinde deilim, gerçekten de o kadar parayı toplayanlar da var.
Öne çıkan mesajlar