Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam Arkidişler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok olm yok ben bu konuyu sevdim :D birde ben bişi anladım. Bu oyunu yapanlar direk abazmış, adamlar böyle tatmin ediyorlar kendilerini ama böyledemi çizim yapılır be. Bizim muhittin bile bu yüzden masturbatorcu olur

[Bu mesaj Masteis tarafından 19 Ekim 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hemen 3. postuda atıyorum.

PvP değilde genelde Clanların/Guildlerin en çok ihtiyaç duydukları class ne? Ranger işe yarar mı? Yohsa ne kasiim. CD 3-4 gün içinde gelicek az kaldı dün verdim siparişi niahoao geliyorum bende sonunda UO'ya son veriyorum
Mesaj tarihi:
ya etrafıma fazla bakmıyorum city lerde falan nerler kacırıyormusum :) Cizim olayını abartmıslar hakkaten arena net ekibi ben de buradan kutluyorum :P Ama Buzi bu resimler için cok gezdin mi hakkaten guzel olmus ;)
Mesaj tarihi:
Abi çok güzel ya görüntüler. Heyecan ile bekliyorum postacının gelmesini. Hah geldi*! Postaya Bakar*
hay anasını satiim devamsızlık kağıdıymış
Mesaj tarihi:
lol, daha kaç gün oldu ki :)
Benim 14'ünde shipped olmuş, 6. gün halen gelmedi F.E.A.R'ım, yarın gelir inşallah.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Mesaj tarihi:
silp. öyle deme şimdi eJay 6 siparişim 4 günde gelmişti. Guild Wars bakalım ne zaman :P ama deli gibi bekliyorum ya hafta sonuna denk gelse varya sabahlamak için bahanem hazır
Mesaj tarihi:
mesmer amor müthişmiş gerçekten. ben bu armoru görmüştüm ama fow oldugunu bilmiyordum. ele armorları da çok güzel ama warriorlar bosuna heveslenmesin bence çünkü hiç de hoş deil. ben pek beğenmedim. ama kafa parçası çok güzel ben sadece kafa parçasını alcam alcam da şu ectolara para vermek istemiyorum :( sadece kafa parçası 220k ya mal oluyor fow almayı planlayanlara söyleyeyim. bi de şunu da ekleyim, o armoru alan adamların çoğu goldları satın alıyorlar. boşuna complex e girmeyin ben neden bu kadar gold bulamıyorum fln diye. :) ama kimseye çamur atmak niyetinde deilim, gerçekten de o kadar parayı toplayanlar da var.
  • Yeni Oluştur...