Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patch ile ilgili

patateskabak

Öne çıkan mesajlar

ya benim downloadda surekli problem yaşıyorum, ya baglanti gidiyor, yada aptal aptal sureler veriyor mesela 10 saat gibi. baska kimsede problem varmi boye? ilk defa bu tarz birsey oluyor, kesin turktelekom dan, ya bilgi cağında mağarada yaşıyoruz. :([signature][hline]Set'th Valor
-Jedi Padawan-
MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000
Rebel Captain
FrF
Sosyal ağlarda paylaş

Kando'nun dediğine göre;

Açılıştaki Lucas Amblemi değişmiş ve Trials of Obi-Wan yazıyormuş artık

Ayarlar bölümünün de rengi değişmiş :D

şimdilik bunları fark etmiş :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

yazmam laziiim.. bi ns ye daldim simdi lvl77 dedim kesin yerim bunu. cikardim 1100dmg t21, kd yemio 2 critical shot miss, snare olmadi fln filan acaip zor geldi bana.. ama mantikli ayni zamanda.. bundan sonra isimiz cok zoor[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

bende 2 kere oldu ama an empire divided varken şu şekilde oldu başlattım 6 saat dedi patch e sonra bi baktım patch bağlantısı kesilmiş ben bunu 2 kez yaşadım çok gıcık etti yani bu açıdan o yüzden paylaşmak istedim olayımı !
Ayrıca şu türklerin buluşma günü açıklandımı ne zaman geliriz kısmet olursa !
Sosyal ağlarda paylaş

dün jedi ile 2 tane lvl85 ns stalker a daldım deneme amaçlı...

önce aura açtılar! sonra speed buff yaptılar! sonra bana armor break attılar! sonra force choke yaptılar!... bu böyle devam edip gidiyo... 25k healthi olan 2 tane player jedi ile kapışıyo gibi oldum sonra olay daha kötüye gitmeden kaçıyım dedim... bira uzaklaştım önce kd yedim sonra root attılar :D ama devlerin aklına force run vermek gelmemiş o sayede kaçabildim...

ama sonuç olarak çok hoşuma gitti bu değişiklikler... djm yi düşünmek istemiyorum ama... :)[signature][hline]Eucau (Jedi) Yuca (BH) Stareus (Jedi)
"Join the Empire Rule the Galaxy"
Sosyal ağlarda paylaş

aynen.
benim download 23:00 de bitti dothmir e gittim. baktim rancor level 366
ns stalkerler grup olarak daliyorlar :)
force aura ve force speed de acti . baktım olmayacak. kaciyordum root yedim ve throw. kd oldum 3 ne dayanamadim. clone center.[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm revhas a bir ekleme dah ayapma gereği duydum. Aura açıyorlar doğru ancak galiba bazılarının force kapatma gücü var çünkü savaşa başladığım anda benim aura ile speedi kapattılar bu da yetmezmiş gibi bütün bufflarım iptal oldu force ile ilgili so beware!!! şimdi oyun oldu işte :) ayrıca bir ekleme daha ben master defender olmama rağmen iki tanesinden birini kesebildim obürü de gelirken snare çaktım choke yaptı gitmek üzereydim ki fr ile tabanları yağladım... sağlıklı patchler gelmeye başladı iyice[signature][hline] Harun (Jedi) Satto (BH) Stareus (Jedi)
[b] "Join the Empire Rule the Galaxy"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nuwanda, 19 Ekim 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
aa simdi bu patchle fs npc ler de bize force cakicakti dimi?? ohh senlik basladi bole bol lightningli dovusler gormk uzre :D

ben oyunu biraktigim zamanlarda ns ler lightning cakiyordu zaten ? ( baska bir nane yiyemiyorlardi ama force adina) degisti mi sonradan bu ?
Sosyal ağlarda paylaş

namessar oyundaki nick neydi senin?

ns ler force kullanıyodu eskiden sonra cu da değişmiş galiba bu durum bende bırakmıştım o ara... ama şimdi eskisi gibi değil nsler jedi gibi olmuşlar sadece healthleri 25k :)[signature][hline]Eucau (Jedi) Yuca (BH) Stareus (Jedi)
"Join the Empire Rule the Galaxy"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
revhas, 21 Ekim 2005 10:51 tarihinde demiş ki:
namessar oyundaki nick neydi senin?

namessar ihtyr, master bounty hunter imdi. bir de weapon smith - teras kasi master im vardi karlton. cift account idim. ikinciyi son 2 ayda devralmistim oyunu birakan bir arkadastan. frf ya da rip uyesi degildim , bilmemeniz normal o yuzden. charlardan bir tanesi neutral , digeri rebel di.

[Bu mesaj Namessar tarafından 21 Ekim 2005 12:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...