fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ben bu gün değer verdiğim birisine bi hediye verdim. O da çok sevindi ve ben gerçekten samimi olarak sevindiğine inandım. Gerçekten sevindi çünkü. Birisini sevindirdiğim için ben de son haftalarda hiç olmadığım kadar sevindim. Ama şu an o kadar bunalım bir haldeyim ki. Canım hiç bişey yapmak istemiyo. Arabesk dinliyorum. Ağlıyorum. Bunlarn neden olduğunu bilmiyorum. Yardım edermisiniz. !!!!!!!!!![signature][hline]istesem de bırakamıyorum ne yapayım elimde değil sadece saf duygularla seviyorum, ve bunun suç olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Aşk diyoruz biz buna..[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ınsan psıkolojısı bole işte psıkytrıstler bıle anlamıyor bız nasıl anlaylım?[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Dynun, 21 Ekim 2005 00:12 tarihinde demiş ki: Aşk diyoruz biz buna.. aşk azizim aşk...... yani o hedıyeyı kıme verdıysen ona aşıksın sanırım (olabilir neden olmasın :) )[signature][hline][b]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yok yok aşk değil.. inkar etmek için söylemiyorum gerçekten aşk değil.. ben kendimi anlayamamaya başladım. eskiden düşünerek prablemlerimi çözebilirdim ama artık yapamıyorum..[signature][hline]istesem de bırakamıyorum ne yapayım elimde değil sadece saf duygularla seviyorum, ve bunun suç olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yaş kaç? edit: infoda yazıyomuş. pardon. [signature][hline]mantar [Bu mesaj Mantar tarafından 21 Ekim 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 mekan ve ortam değişikliğinden olmasın fede? sonuçta yeni bi okul yeni bi şehir yeni arkadaşlar yeni ortam. insanın biraz başı dönüyo...[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: fede, 21 Ekim 2005 01:09 tarihinde demiş ki: yok yok aşk değil.. inkar etmek için söylemiyorum gerçekten aşk değil.. ben kendimi anlayamamaya başladım. eskiden düşünerek prablemlerimi çözebilirdim ama artık yapamıyorum.. said: Dynun, 21 Ekim 2005 00:12 tarihinde demiş ki: Aşk diyoruz biz buna.. bunlar aşkın sözleri ;) emin ol aşık olmuşsun yada olmak üzeresin :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar