DifferentOne Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Biraz once yine seferihisar merkezli 5.9 şiddetinde bir deprem daha oldu. Kendimi dışarı zor attım pis salladı yaf. Cümletten geçmiş olsun dileklerimi iletirim...[signature][hline]Rough around the edges. sayfa sonuna bak.
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Deprem konusu kaynadı ahah Geçmiş olsun.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
PZero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ahah bu kaç dakka önce oldu 1 saat önceyse biz burdan gereken talimatları verdik [signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ [Bu mesaj thug_life tarafından 21 Ekim 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Geçenkisi ne ara bayatladı ya? Ha doğru havalar soğuk bayatlamıştır tabi
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 vol2 deyiz buyur sende:)[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman..
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yetti be valla deprem deprem psikolojı kalmadı yemın bıllah yaa insan sallanırmı durduk yere[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 uyarı yapılmalıydı gelecegı bellıydı.. http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/sondepremler.asp [signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... [Bu mesaj Mephinx tarafından 21 Ekim 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir]
DifferentOne Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 buyurdum ehüehü. titremekten dolaşamadım bie forumu. kusurumu hoşgörün... :D[signature][hline]Rough around the edges. sayfa sonuna bak.
Raven Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar... Bende direk kendimi dışarı attım... İşallah olacağı kadar olmuştur.. 3.5 modunda dolaşıyoruz valla ortalarda... Herkese tekrar geçmiş olsun.
Head Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Mephinx, 21 Ekim 2005 01:29 tarihinde demiş ki: uyarı yapılmalıydı gelecegı bellıydı.. http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/sondepremler.asp tamam ben de uyarıyorum öyleyse. arkadaşlar istanbul'da deprem olacak.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM
Murk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 İstanbul'da 200 yıl içinde büyük bir deprem bekliyorum.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
loop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Arkadaslar yeni bırakmıştı eve, ilk başta dışardaki klimalardan biri ses çıkarıyor zannettim, apartmana girdim asansöre vardığımda apartman giriş kapısı şiddetli bir şekilde sarsılmaya başladı. Acaba hırsızın biri yukarımı tırmanmaya çalışıyor derken posta kutularının kapıları açılıp kapanmaya başlayınca deprem olduğunu anladım.. Saat bu saat hala dışarda dolaşan araçlarında uyuyan insanlar var..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
Smooth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bizim asansor koptu galiba Bayag bı gurultuyle assa ındı babam cagırdıgında Allahtan asansor kullanmam hıcbızaman Deprem deil de asansor goturuyodu valla bizimkileri
silverhelm3 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 cok kotuydu ya..ben tamam gittik dedim bu sefer..su an bir bölümünde bilgisayarlar olan internet cafe-cafe tarzı bi yerden yazıyorum bu mesajı ve eve nası gircem onu dusunuyorum..telefonumun sarjıda bitti.[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
Öne çıkan mesajlar