Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir deprem Vol 3 (taze)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahah bu kaç dakka önce oldu 1 saat önceyse biz burdan gereken talimatları verdik [signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ

[Bu mesaj thug_life tarafından 21 Ekim 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar... Bende direk kendimi dışarı attım... İşallah olacağı kadar olmuştur.. 3.5 modunda dolaşıyoruz valla ortalarda... Herkese tekrar geçmiş olsun.
Mesaj tarihi:
İstanbul'da 200 yıl içinde büyük bir deprem bekliyorum.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Mesaj tarihi:
Arkadaslar yeni bırakmıştı eve, ilk başta dışardaki klimalardan biri ses çıkarıyor zannettim, apartmana girdim asansöre vardığımda apartman giriş kapısı şiddetli bir şekilde sarsılmaya başladı. Acaba hırsızın biri yukarımı tırmanmaya çalışıyor derken posta kutularının kapıları açılıp kapanmaya başlayınca deprem olduğunu anladım.. Saat bu saat hala dışarda dolaşan araçlarında uyuyan insanlar var..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Mesaj tarihi:
Bizim asansor koptu galiba Bayag bı gurultuyle assa ındı babam cagırdıgında Allahtan asansor kullanmam hıcbızaman Deprem deil de asansor goturuyodu valla bizimkileri
Mesaj tarihi:
cok kotuydu ya..ben tamam gittik dedim bu sefer..su an bir bölümünde bilgisayarlar olan internet cafe-cafe tarzı bi yerden yazıyorum bu mesajı ve eve nası gircem onu dusunuyorum..telefonumun sarjıda bitti.[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
  • Yeni Oluştur...