cold_sea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bugunler humanların korkulu rüyası olan Soulslayer abimizin bugunlerde Cz de hiç kimseyi kesmemesi orçlarda merak konusu oldu 000'da oyunda olmayışı merka sebebi oldu herkezde 'Duyumlar gore 0000'ın cberyda char açtığı söylentileri var' herkez bi dikkat etsin czde bu iki kişiye :D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]6x+ Char aranıyo rogue olursa ii olur (Ytl)olarak verilecektir para ARES VE ORC OLURSA DAHA DA İİ OLUR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 lol 0000 suan cz de :D SS de zaten Artık Human deil sen hangi cagdan pardon hangi versiondan kalmasın :D[signature][hline]SAtılık gb 8 Ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 0000000 daha dün 2 warder ve 1 keeper kesti :) sen görmüyon herhalde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold_sea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 beyler biliyoz human orclarda arkaşı hiç kesemedi bu aralar 0000:D ondan ss yok ortalıklarda 0000 cbryda takılıyo oyle dedi ler banada cberyda 63 arkadşa var o dedi buraya rakip geldi dedi bana:D[signature][hline]6x+ Char aranıyo rogue olursa ii olur (Ytl)olarak verilecektir para ARES VE ORC OLURSA DAHA DA İİ OLUR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yani?[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 DüN[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leroy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 SS iki gecedir isilion kesmeye gelior ama gunduz neden yok bılmıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FORCEE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 0000000 Katliam yapıyor gözlük tak[signature][hline]lvl 61 blad cyber scremM geliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: leroy, 19 Ekim 2005 11:40 tarihinde demiş ki: SS iki gecedir isilion kesmeye gelior ama gunduz neden yok bılmıorum bak bu dogru . Droplarda iyi geliyor bir WE bir CS[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 soulslayer bana kalas mıs gibi gelıyor ben ne zamn CZ e gıtsem humanlar town u basmıs o novaların arasına bodoslama giriyor. diyom tmm adam birini alır oyle olur ısmını 4-5 kere oldukten sonra sol tarafa gordum.. bu adam nasıl bu kadr NP yaptı suphelı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 manyak bi tank :P rush town canavarı desem? herif human base in 4 guard tower ın arasına kadar hp pot la girior yorum sizin zaten :)[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yani işi yapn kendısı deıl sonucta sadeec ii itemler ve lwl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bareme Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ulan tabi Hp potla girecek ne saçma konusuyon alla alla 65+ gotunden 1920 eksik olmuyor sen gelmiş pot davasına dusmussun adamlar yoksa kops mu kullanıyor hee xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Lolmusun K.E deyis 400 - fr olmadan adımını atamassın 2 1920 heal olsa bile boş konusmuyorus o adam pk yapmıyor :S[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Soul neyapio ben anlamis deilim zaten..car yanlis bilmiorsam ebayda satildi alan insanda heralde noob..ve monsterkiill de cz de pk yapmior sonzamanlar..sadece lvl kasior gördüügm kadariyla arada bi pk ya tek basina inior..ozamanda bi sürü human tabi pesinde oldugu icin bise yapamior..bakalim garip seyler oluor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bareme Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Lan saçmalama biraz sonra ezan okunacak karnım aç senlede uğraşmıyım ben bir paper mag. arkadama 2 1920 alam kralından korkmam! olede yazpıyoz zati 1 roj 1 buffer 1 heal gerisi mag healci sağlam olursa town bile girerim a.q biraz abarttım ama heal onemi buyuk istersene k.U Ol haberin yoksa soliyim lvl 70 skillerinide artık çıkarıyorlar!bilgisayar 01 lerle çalışır kandırman basittir.HP otomatik çektirmek kadar basit yontemde yoktur.lvl 50 mag yaptım denedim twon onunce cirit atıyordum adamın canı 1000 di 1000 altı vuranlar sallıyorum adam bana 800 vurdu bam tekrar 1000 oluyor olaya bak ama bize yakışmak fırsat bekliym bu oyun bokla*sırsa twon içine girip 3 nova atacam az kaldi bekle sen ondan sonra pk party gor :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordofdeads Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ZZzzz[signature][hline]Anne : Oğlum ne zaman mezun olacan sen? Çocuk: Ya şu komboları öğrensem olacamda.. Bobert: Benim gibi kombolarsan gtmu verrim BuRiaL: aa sen türkmüydün? AresMajere: o.O Çocuk: zzz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 getirin hepsini kesem size ama sunu unutmam hiç adam ben patirotta iken castle savasında clanın yarısını dogradı valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold_sea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 o tam bi hayvan bence arkdaşlar 60+rogue varmı itemsiz areste[signature][hline]6x+ Char aranıyo rogue olursa ii olur (Ytl)olarak verilecektir para ARES VE ORC OLURSA DAHA DA İİ OLUR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Benim merak ettiğim fotoğrafta neden kapattın bazı yerleri. Yoksa imkansız rakamlar mı var. Yani demek istediğim sen de mi o DÜRÜST ! arkadaşlardansın[signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 dostum ya sen kafa buluyon yada biseyden anlamıyon o adam np sıralamasında olan birisi yani herzaman izleniyolar oyle biseyde seni 2 gunde banlarlarsa onu 20 dk banlarlar bilmem anlatabildim mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunhar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 souls layer carı satmıssss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar