Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Adından da anlaşılabilecee gibi air hockey oluyo bu oyun. Dövüş oyunu misali bi karakter seçip önünüze gelen adamları sıra sıra tokatlayıp evlerine yolluyosunuz. zor da değil. Oynamak için de tık! bi de şööle bi şekli var. bunun ne olduğu hakkında pek bi fikrim yok ama. daha bi aşmış versiyonu muhtemelen. *!3 gündür sabah akşam flash oyunları oynamakta, bıkmamaktadır!!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 4. lvlda kaldım cidden güzelmiş ama gözleri bayağı yoruo[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 evet delimiyim neyim kastım oyunu bitidim buyrun buda bütün şifreleri. Bu arada şifreleri sakladığım belgeye "kafayı yedim" adını vermem birçok şeyi açıklıyordur, buyrun şifreler 2.Level:UR2COOL 3.Level:PLAYGOLF 4.Level:K9YTVS 5.Level:N7LPER 6.Level:NOSADB 7.Level:2EG4CP 8.Level:UIORMSS 9.Level:IAMWINNING FİNAL: DSEWLV edit:son şifreyi yanlış yazmışım [hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' [Bu mesaj Selamon tarafından 29 July 2003 06:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 pardon yanlışlıkla oldu :( [Bu mesaj Selamon tarafından 29 July 2003 06:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 çok basitmiş biraz dikkat istio sadece 9. ya yenildim bi kere o kadar 10. yu 7 e 1 yednim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 www.miniclip.com burda masa tenisi oynayin acayip zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Oynıyım bı[hline]Cio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 YOruldum Ama guzel oyun[hline]Cio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 çok hoşmuş ya gerçeğinin tadını verdi bana[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar