zamo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Zegna, 19 Ekim 2005 22:00 tarihinde demiş ki: TRIBUNLERDEEEEEE HEP DILLERDEEEEEEEE BU SEVDA BITMEZ GONULERDEEEEEE DAR AGACINDA OLSAK BILEEEEEEEEE SON SOZUMUZ FENERBAHCEEEEEEEEEE!!!!! Her takımdan taraftarın olduğu forumda tezahurat yazman ne kadar doğru bilmiyorum.Bence buranın antu vb.lerinden farkının olması lazım.Şahsi fikrim sonuçta yönetici sensin.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ah Tuncay vah tuncay .. diyesim geliyor[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 fener ceza sahasında ortalık karıştı millet sapıttı :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ya çıldırcam[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ya Delircem hakem sapıttı[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yaw nobre o pozisyonda anelkaya veremezmiydi topu oda boş kaleye yuvarlardı :( :( :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ulen nobre kazması.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: zamo, 19 Ekim 2005 22:27 tarihinde demiş ki: said: Zegna, 19 Ekim 2005 22:00 tarihinde demiş ki: TRIBUNLERDEEEEEE HEP DILLERDEEEEEEEE BU SEVDA BITMEZ GONULERDEEEEEE DAR AGACINDA OLSAK BILEEEEEEEEE SON SOZUMUZ FENERBAHCEEEEEEEEEE!!!!! Her takımdan taraftarın olduğu forumda tezahurat yazman ne kadar doğru bilmiyorum.Bence buranın antu vb.lerinden farkının olması lazım.Şahsi fikrim sonuçta yönetici sensin. Her takimin maci oynanmiyor bugun , CL maci Fenerbahce - Schalke. Fenerbahce orada turkiyeyi temsil ediyor. Buranin antu dan farki , diger takim taraftarida yorum yapiyor. Neyse gereksiz tartisma yasanmasin ama yazdigin sacma yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Fener bu gruptan çıkar.Kuralar çekildiğinde pek ihtimal vermiyordum ama fikrim değişti.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hakem bütün insiyatifini onlardan kullanıyor bakalım nolacak maç sonuna kadar. nah buraya yazdım en ceza sahasındaki pozisyonda fener aleyhine verecek penaltıyı bu izbe.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 nobre delirtti ya delirtti, olmaz böyle bişey. gidişat hiç iyi değil, fener düzgün top oynayamıyo. böyle devam ederse çevirebilir schalke maçı..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ben böyle hakemin ...................... Bu arada maçtan önce dediğim gibi Selçuk ve Ümit Özat torbaları ne iş yapar? Sağdan gelişen bir pozisyonda ümit özat resmen adamı bıraktı ya!??? Ellerini kaldırıyor bi de adam önünden geçti allahtan dışarı vurdu onu...[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 alex nefis attı arapası ya ama nobre beceriksiz davrandı :D neyse güzel maç oluyo. kontra atacaz bi tane. @zamo; ??????[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 açıklar hep kanatlar sağda selcuk solda ümit....[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 su selçugu cıkarsın yerıne tuncayı alsın nefret edıon selcuktannnnnnnn[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Fener alır maçı. Schalke 1 tane gol atsa maç çok ateşlenir bunu bekliyorum bende :-)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: zamo, 19 Ekim 2005 22:27 tarihinde demiş ki: said: Zegna, 19 Ekim 2005 22:00 tarihinde demiş ki: TRIBUNLERDEEEEEE HEP DILLERDEEEEEEEE BU SEVDA BITMEZ GONULERDEEEEEE DAR AGACINDA OLSAK BILEEEEEEEEE SON SOZUMUZ FENERBAHCEEEEEEEEEE!!!!! Her takımdan taraftarın olduğu forumda tezahurat yazman ne kadar doğru bilmiyorum.Bence buranın antu vb.lerinden farkının olması lazım.Şahsi fikrim sonuçta yönetici sensin. Bunca mesaj arasından o mu dikkatini çekti ? İnşallah schalke kazanır eki eki bastır schalke , kolpa fener tarzı mesajlar forum konsepti içinde ama takımımızı destekleyince "elit" forumumuz bayağılaşıyor öylemi ?[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz [Bu mesaj dufrasne tarafından 19 Ekim 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: zamo, 19 Ekim 2005 22:27 tarihinde demiş ki: said: Zegna, 19 Ekim 2005 22:00 tarihinde demiş ki: TRIBUNLERDEEEEEE HEP DILLERDEEEEEEEE BU SEVDA BITMEZ GONULERDEEEEEE DAR AGACINDA OLSAK BILEEEEEEEEE SON SOZUMUZ FENERBAHCEEEEEEEEEE!!!!! Her takımdan taraftarın olduğu forumda tezahurat yazman ne kadar doğru bilmiyorum.Bence buranın antu vb.lerinden farkının olması lazım.Şahsi fikrim sonuçta yönetici sensin. Alla allaa türkiye temsilcisi alman takımıyla oynuyor , istediğini yapar saçma sapan fikirlerini kendine sakla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hakem gayet iyi yönetio laf etmeyin.ayrıca schalke gayet rahat top oynuyo.fakat yavaş oldukları için fener kontraya rahat çıkıo ve 3e2 pozisyonlar yakalıo.bu youn devam ederse berabere biter bu maç[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 SARIII LACİİVEERT EN BÜYÜK FENEER fener bu maçı alırsa gruptan ne yapar ne eder kesin çıkar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bence selçuk fena değilde , ümit özat gerçekten kötü .Daum birşeyler yapmalı ya seyirci gibi izlemesin Tuncay'ı alsın ne biliyim.Savunmanın saçma sapan hatasından bulduğumuz pozisyon olmasa golden beri hiç bişi yapamamış olcaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 İkinci yarı böyle olmaz,maç ortada geçer 1-0 / 2-0 gibi sonuçla maç biter.İlk yarı shalke risk aldı baskı kurdu ikinci yarı maç ortada gider bir gol atarsam 1-1 yaparım sonra yatarım mantığıyla.[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 schalke rahat oynar tabi :D çünkü fenerin taktiği o. en ufak hatalarında kontra buluyoruz. asıl fener rahat oynuyo eheh[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Gilean, 19 Ekim 2005 22:38 tarihinde demiş ki: hakem gayet iyi yönetio laf etmeyin. göz var izan var nerde iyi yönetiyo bütün yorum haklarını onlardan kullandı, ama daha durun 70. 80. i dakikalarda fener skoru arttıramazsa o zaman görürsünüz hakem ver schalke nasıl çirkefleşecek.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Bonjo, 19 Ekim 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Alla allaa türkiye temsilcisi alman takımıyla oynuyor , istediğini yapar saçma sapan fikirlerini kendine sakla tamamen katılıyorum :)[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar