Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Shalke 04 [CL]

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

tamam tama okudum hepinizi fener avrupa takımı olduğuna inandım .
BENİ İNANDIRAN UNSURLAR.
fenerbahcenin milanla çok güzel top oynayıp 3-1 yenilmesi sonucunda bile güzel futbol oynaması
10 kişilik psv ye 3 mükemmel gol atması .[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thug_life, 20 Ekim 2005 00:45 tarihinde demiş ki:
abi yanlışım varsa düzeltin
bu fenerbahce bu gruptan bu futbola mı cıkacak ne biliyim avrupa takımıyız diyorlar bas bas ancak yönetim bakımından avrupa standartlarında lar gerisi traş bana ankaragücünü - kayseri -sivası - konyayı felanı filanı yenerek biz züper takımız demeyin onu gs de yapıyo şu haliyle bana desinki fenerbahceli bi arkadaş biz avrupada şunu şunu şunu yaptık avrupa takımıyız desin ????

yada alex şu avrupa takımına karşı şöle mütiş bir futbol oynadı yada konyaya sivasa attığı arapaslarını aynı rahatlıkla başka takımlarda da attı

bu soruyada cevap bulan varsa de hadi buyursun[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thug_life, 20 Ekim 2005 14:10 tarihinde demiş ki:
said:
thug_life, 20 Ekim 2005 00:45 tarihinde demiş ki:
abi yanlışım varsa düzeltin
bu fenerbahce bu gruptan bu futbola mı cıkacak ne biliyim avrupa takımıyız diyorlar bas bas ancak yönetim bakımından avrupa standartlarında lar gerisi traş bana ankaragücünü - kayseri -sivası - konyayı felanı filanı yenerek biz züper takımız demeyin onu gs de yapıyo şu haliyle bana desinki fenerbahceli bi arkadaş biz avrupada şunu şunu şunu yaptık avrupa takımıyız desin ????

yada alex şu avrupa takımına karşı şöle mütiş bir futbol oynadı yada konyaya sivasa attığı arapaslarını aynı rahatlıkla başka takımlarda da attı

bu soruyada cevap bulan varsa de hadi buyursun

ALEX ŞU ANDA CL DEKİ EN iyi 2 Middlefielder NAPSIN ADAM DAHA ya?? manyah MIsınız yaa girin bakın www.uefa.com[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu GSlıların ve BJklıların ALEX NAPIYO sorusu bile adamın ne kadar büyük oldugunu gösteriyor.
Yani ben hiç durupta NECATİ NAPIYO veya HEINZ NAPIYO bana bunun cevabını verin gibi bir tribe girmedim.Girmemde.
Adam degilse alex,iyi bir oyuncu degilse araştırma,soru sorma bırak gitsin işte.
Varki bir acı,kompleks ne diyosanız artık onun adına sürekli bir çaba böle çırpınış var Alex napıyo alex napmış vır vır vır vır.
yazık be abi vallahi futbol konuşun arkadaşım burda.
Hiçbir yabancı futbol kültüründe X adlı oyuncunuz napıyo bana bunu acıklayın demez karşı takımın taraftarı.Biraz futbol kültürü edinin,oyunu degerlendirin,alex i degerlendirin.
Bişey yapmadıgına inanıyosan yaz buraya onu okuyalım.[signature][hline]

[Bu mesaj Eternal tarafından 20 Ekim 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Top Scorers » 1. Ronaldinho Barcelona 4
2. Alex Fenerbahçe 3
3. Vincenzo Iaquinta Udinese 3
4. Yannis Anastasiou Ajax 2
5. Stephen Appiah Fenerbahçe 2
6. Deco Barcelona 2
7. Martin Demichelis Bayern 2
8. Thierry Henry Arsenal 2

Assists » 1. David Beckham Real Madrid 3
2. Alex Fenerbahçe 2
3. Michael Essien Chelsea 2
4. Samuel Eto'o Barcelona 2
5. Juninho Pernambucano Lyon 2
6. José Antonio Reyes Arsenal 2
7. Øyvind Storflor Rosenborg 2
8. Adriano Internazionale 1

Goals scoredClub Match Average Total
Fenerbahçe 2.33 7
Arsenal 2 6
Barcelona 2 6
Juventus 2 6
Lyon 2 6
Porto 2 6
Real Madrid 2 6
Chelsea 1.67 5
Milan 1.67 5
Schalke 1.67 5
Udinese 1.67 5
Ajax 1.33 4
Bayern 1.33 4
Rosenborg 1.33 4

[Bu mesaj SavagE tarafından 20 Ekim 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ekşi den bir yazarın yorumunu okudum beğendim çok güzel yazmış,paylaşmak istediğim için copy paste ediyorum kusura kalmayın.

efendim dakika 66 bir topla oynama yuzdesi veriliyor schalke: %66 fenerbahce: %34. simdi biz bunun ustune ne kadar hakem desek, volkanin ayagi, alexin pipisi desek bir mana ifade etmez. birinci yari fenerbahce'nin bilincli bir futbolu, sablonu yine yok fakat alex'in duran topuna vurulan bir kafa ve anelka'nin kendi becerisiyle yarattigi nobre'nin atamadigi bir pozisyon var. ikinci yari schalke o kadar guzel ayaga oynuyor ki ortasahalarinda ilk iki golu atan insanimsi nami diger lincoln alex'e futbol dersi veriyor. adam topu aliyor, suruyor pasi veriyor ama bosa kacip kendisine sut pozisyonu da yaratiyor. alex gibi "benim isim 10 bilemedin 15 metre de cereyan eder abicim" tadi yok. acik konusalim; alex'i su an her teknik direktor takiminda gormek ister ama hali saha turnuva takiminda. boyle bir futbol anlayisi yok. kosmayacaksin, ayagina gelen toplari trafik memuru gibi saga sola paralel atacaksin ve pasi verdikten sonra bos kulvara kosu yapip hem kendi takimina hucum alternatifi yaratmayacaksin, hem rakibin defansinin dengesini bozmayacaksin !? ne guzel, 10 metre bilemedin 15, bu mu futbol? yedigi ikinci sari kartta oyle tahmin ediyorum alex'in kafasinda ki kendi sinirinda gerceklesti, yoksa o topa da girmezdi.

gelelim onder'e, allahtan onder var, adam her topu kesti. kesti kesmesine ama insan kazandigi bir topu da ileriye bilincli atar. onder top kesiyor fakat ortmen topu nasil oyuna sokacagini anlatmadigi icin, "biz oralara daha gelmedik ki" havasinda topa dan dun vuruyor. 70 lerin yugoslav mentalitesin de oynayan alexin arkadasligina da her halde "benim isim topu kesmek, pas olayina filan girmiyorum" havasinda ki onder yakisirdi.

anelka'yi seviyorum. yabanci bir kelime anelka. cumle icinde de kullaniyorum; ben bugun anelka gordum ama hep ofsaytdaydi. ya guzel kardesim, sen zaten patlayici kosusu asmis bir atsin. orta saha sana pas attiginda ne demeye iki metre defansin arkasinda dolaniyorsun? 2 metre dezavantajli depara kalksan yine dagitacaksin zaten o defansi. nitekim son dakika da 5 metre dezavantajdan topu kestin yuzde yuz gol pozisyonu oldu.

serkan ari gibi fakat ortada bal yok, ustune surekli kendini sokuyor*. ayagina aldigi toplari hep ezdi hep umit ozat abisi gibi forvetin kicina orta yapti. ikinci yarida sinirlendi iki tane kasti faulu var ki hakem skorun altinda ezilip kart bile veremedi.

volkan hata yaptiktan sonra artik kufur etmesin. belli bir sey kameralar agzinin icine zoom yapacak ne diye hemen kufur ediyorsun. o topu cezasahasinin disinda beklesen elinle rahat alacaksin. zuccaciyeci dukkaninda ki fil gibi ciktin, malkacoglu gibi tekmeyi havaya attin, oldu mu?

hakem cok elestirilmis ama ikinci yari %66 ayaginda top tutan, pas ceviren takima sinirlenen fenerin faul yapmasi cok normal. acikcasi yanlis caldigi faul ucu gecmez. fenerbahce bugun iyi futbol oynasaydi bu maci farkli kazanirdi ki iyi futbol oynamamasina ragmen uc gol atti.

bir sozum de fener seyircisine olacak. artik su saldir kanarya tezahuratini yapmayin lutfen. insanin saldirasi varsa da saldiramiyor.
(pirahinulayn, 20.10.2005 05:46)
[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger, 20 Ekim 2005 13:20 tarihinde demiş ki:
Mıke senın baban ne ıs yapıyor?
Yanlıs soru bu forumda modlugu ozelden tehdıt yagdırmak sanan modlar ne yapıyor?

Böyle birşey varsa bana veya herhangi bir admine pmden şikayette bulunabilirsin, gereği yapılır.

Ancak eğer yoksa genel bane çevireceğim şu anda spor bölümü için attığım bani.
Sosyal ağlarda paylaş

spastik_serce idolumsun hayranım sana ya.
adamın futbolla macla gozle nizamla alakası olmadıgı o kadar belli ki.
fenerin gollerine bal,schalkeninkilere degil diyen biri bu macı izlememistir.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

Nobre golü attıktan sonra gördünmü adamı. ilk 5-10 saniye farkında değildi golü attığının. o dunkof kaleciye dua edin. ekranda bır tarafımı yırttım tut tut diye 2 golüde aynı şekilde aldı içeri.

edit : ben şalke yi tutuyorum. çekememezlik vs yok. herifler güzel top oynadı.

[Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 20 Ekim 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 20 Ekim 2005 15:08 tarihinde demiş ki:
ekşi den bir yazarın yorumunu okudum beğendim çok güzel yazmış,paylaşmak istediğim için copy paste ediyorum kusura kalmayın.

efendim dakika 66 bir topla oynama yuzdesi veriliyor schalke: %66 fenerbahce: %34. simdi biz bunun ustune ne kadar hakem desek, volkanin ayagi, alexin pipisi desek bir mana ifade etmez. birinci yari fenerbahce'nin bilincli bir futbolu, sablonu yine yok fakat alex'in duran topuna vurulan bir kafa ve anelka'nin kendi becerisiyle yarattigi nobre'nin atamadigi bir pozisyon var. ikinci yari schalke o kadar guzel ayaga oynuyor ki ortasahalarinda ilk iki golu atan insanimsi nami diger lincoln alex'e futbol dersi veriyor. adam topu aliyor, suruyor pasi veriyor ama bosa kacip kendisine sut pozisyonu da yaratiyor. alex gibi "benim isim 10 bilemedin 15 metre de cereyan eder abicim" tadi yok. acik konusalim; alex'i su an her teknik direktor takiminda gormek ister ama hali saha turnuva takiminda. boyle bir futbol anlayisi yok. kosmayacaksin, ayagina gelen toplari trafik memuru gibi saga sola paralel atacaksin ve pasi verdikten sonra bos kulvara kosu yapip hem kendi takimina hucum alternatifi yaratmayacaksin, hem rakibin defansinin dengesini bozmayacaksin !? ne guzel, 10 metre bilemedin 15, bu mu futbol? yedigi ikinci sari kartta oyle tahmin ediyorum alex'in kafasinda ki kendi sinirinda gerceklesti, yoksa o topa da girmezdi.

gelelim onder'e, allahtan onder var, adam her topu kesti. kesti kesmesine ama insan kazandigi bir topu da ileriye bilincli atar. onder top kesiyor fakat ortmen topu nasil oyuna sokacagini anlatmadigi icin, "biz oralara daha gelmedik ki" havasinda topa dan dun vuruyor. 70 lerin yugoslav mentalitesin de oynayan alexin arkadasligina da her halde "benim isim topu kesmek, pas olayina filan girmiyorum" havasinda ki onder yakisirdi.

anelka'yi seviyorum. yabanci bir kelime anelka. cumle icinde de kullaniyorum; ben bugun anelka gordum ama hep ofsaytdaydi. ya guzel kardesim, sen zaten patlayici kosusu asmis bir atsin. orta saha sana pas attiginda ne demeye iki metre defansin arkasinda dolaniyorsun? 2 metre dezavantajli depara kalksan yine dagitacaksin zaten o defansi. nitekim son dakika da 5 metre dezavantajdan topu kestin yuzde yuz gol pozisyonu oldu.

serkan ari gibi fakat ortada bal yok, ustune surekli kendini sokuyor*. ayagina aldigi toplari hep ezdi hep umit ozat abisi gibi forvetin kicina orta yapti. ikinci yarida sinirlendi iki tane kasti faulu var ki hakem skorun altinda ezilip kart bile veremedi.

volkan hata yaptiktan sonra artik kufur etmesin. belli bir sey kameralar agzinin icine zoom yapacak ne diye hemen kufur ediyorsun. o topu cezasahasinin disinda beklesen elinle rahat alacaksin. zuccaciyeci dukkaninda ki fil gibi ciktin, malkacoglu gibi tekmeyi havaya attin, oldu mu?

hakem cok elestirilmis ama ikinci yari %66 ayaginda top tutan, pas ceviren takima sinirlenen fenerin faul yapmasi cok normal. acikcasi yanlis caldigi faul ucu gecmez. fenerbahce bugun iyi futbol oynasaydi bu maci farkli kazanirdi ki iyi futbol oynamamasina ragmen uc gol atti.

bir sozum de fener seyircisine olacak. artik su saldir kanarya tezahuratini yapmayin lutfen. insanin saldirasi varsa da saldiramiyor.
(pirahinulayn, 20.10.2005 05:46)

mükemmele yakın bir yorum ...
alex bir b.k değil futbolcu olarak ki bence kırmızı göremesi mükemmel oldu en azından deplasmanda nobre-anelka-tuncay tarzında cok daha diri bir takım olacak ...
cl de en iyi 2. istatisliğe sahip olabilir alex ama bu en iyi 2. oyunu oynadıgını yada en iyi 2. oyuncu oldugunu göstermez ...
valla genel yorum olarakta coookkk ucuz kurtulduk futbol namına hiçbirşey üretmedik yine hava toplarından oldu bişeyler ...
not : nobrenin attığı fb nin ikinci gölünde alenen bir faul yapıyor nobre ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jedi, 20 Ekim 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
herkesin alex'i yok ki.
tabi camur atarlar.

yeter be yeter!!

ALEX NE ZAMAN ADAM OLDU DA KAŞIKÇI ELMASI GİBİ DEĞERLİ BE ALEX AMERİCAN CUP u ZOR KALDIRIRKEN ONDAN DAHA UFAK VE TECRUBESİZ (ADINI UNUTTUM ZATEN BENİM SÖZÜM DEİL BİRİ SÖLEMİŞTİ)DÜNYA KUPASINI KALDIRDI OK?

ALEX HAYATINDA BÜLENT KORKMAZ GİBİ Bİ FEDAKARLIK YAPIPDA KIRIK KOLLA KUPA KALDIRMIŞ MI?[signature][hline] [K.o.T.n] by_SeaGle
Sosyal ağlarda paylaş

şekil 1-A
said:
SeaGle, 20 Ekim 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
yeter be yeter!!

ALEX NE ZAMAN ADAM OLDU DA KAŞIKÇI ELMASI GİBİ DEĞERLİ BE ALEX AMERİCAN CUP u ZOR KALDIRIRKEN ONDAN DAHA UFAK VE TECRUBESİZ (ADINI UNUTTUM ZATEN BENİM SÖZÜM DEİL BİRİ SÖLEMİŞTİ)DÜNYA KUPASINI KALDIRDI OK?

ALEX HAYATINDA BÜLENT KORKMAZ GİBİ Bİ FEDAKARLIK YAPIPDA KIRIK KOLLA KUPA KALDIRMIŞ MI?
[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...