Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Shalke 04 [CL]

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

oh[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe 3-3 saglık olsun artık ne dıyıyım güzel mactı bırakmadıgımıza sevındım macı yanı bende bunu beklemıodum ama neyse güzel mactı cıdden keyıf aldım da su umit cok hatalı adam bıraz prof bi kaptan lazım bızım takıma bence[signature][hline]Burning Legion
LVL 60 Night Elf Rogue
Tomcats , Whissinn
hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi..
Sosyal ağlarda paylaş

eger 2-3 bitseydi gerçekten yazık olcaktı ama ne yapalım boyle aksilikler olur her zaman.tebrikler fenerbahçeme[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

daum : şalke maçlarında en az 4 puan çıkartırız almanyada bu futbolla 5 tane gol yer be bunlar[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SavagE, 19 Ekim 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
said:
nileppezdel, 19 Ekim 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
3-3 bitti. Tam Schalke'nin gol şansı vardı...

bune atak biter mac bitermi yapsin hakem :P
Evet :D Hayır yani tam adam ortayı açıcak, o anda bitirdi maçı. Bari ortayı açsaydı.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerin gollerine bal diyenlere akıl fikir diyorum.Bu maçın kötü adamı daumdu bence.Golden sonra 2-1 olana kadar hiç birşey yapmadı ve fener gerçekten kötü oynadı . Sen skoru 2-2 ye getir salak saçma bi gol ye sonra hemen 1 tane daha at .Bunlar bal diye kestirilip atılcak şey değil ki ondan sonrada bir kaç gol pozisyonu kaçırdık fener gerçekten büyük takım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...