Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Shalke 04 [CL]

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

said:
Darksun, 19 Ekim 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
Volkanın yediği gol tam rezalet ya, hemen fevziyi hatırladım =p

abi içimden gecıodu ao admaın en sonunda bı gun rezıl bı gol yıecegı ymeın edeırm ıcımden gectı ole rezıl bı gol yıgecegı cunku tekme tokat dalıo topa herıf her seferınde kurtuldu bu sefer sobelendı ıshte :D akıllanır artık inşallah[signature][hline]Burning Legion
LVL 60 Night Elf Rogue
Tomcats , Whissinn
hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SavagE, 19 Ekim 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
said:
DarKRideR, 19 Ekim 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
Fener çok ballı

shalkenin 3. golunu izlemedin herhalde
ballı golleri silersek 2-1 Schalke alır.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 19 Ekim 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
said:
SavagE, 19 Ekim 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
said:
DarKRideR, 19 Ekim 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
Fener çok ballı

shalkenin 3. golunu izlemedin herhalde
ballı golleri silersek 2-1 Schalke alır.

herşeyi silsek dunyada cok az ınsan durur dımı =) fener de olmaz schalke de o yüzden 3-0 dıyek fenerın olsun mac :D[signature][hline]Burning Legion
LVL 60 Night Elf Rogue
Tomcats , Whissinn
hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi..
Sosyal ağlarda paylaş

re re re ra ra ra alex alex mahuahah
:( yazık oldu fenere, alexe çıkan nobreye çıksaydı keşke[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

BİTSİN ARTIK[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

3 puan alırız derken adamlar 1 puana razı oldu[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

alex senin ben .. uefa fantasy football da yaktın beni ulan geçen hafta 18 puan yaptı dedık bu haftada kalsın adam şimdi - puan alcak benım puanı düşürcek
gavat herif.
kessene saçlarını ne öyle sağılmamış inek gibi .kellik sana yakışıyor.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17
daha yeni başladım ezmeyin =)

[Bu mesaj SoulCube tarafından 19 Ekim 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

khala ve menemenci kimsenin ciddiye almadığını farkettiniz değil mi? neden tekrarlıyosunuz hala?

menemenci sözlerine dikkat et lütfen[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

iide ztn hedefımız1 puandı ılk gold sans oldu umutluyum hala anelkadanda ınsallah 3 puanla gıderız son dakikalar fenerın en kritikddakikaları[signature][hline]Burning Legion
LVL 60 Night Elf Rogue
Tomcats , Whissinn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...