Leplicantt Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 BeyLer Benim Char Diezde BanLandı.Macro Yüzünden AçıLırmı BiLen Varsa SöLesin.Premireum Yoktu[signature][hline]Name:Leplicant Server: Diez Clan:Mystery Np:70xxx Not:Önemli Olan LvL Değildir. Adam Gibi Adam oLmaktır ßence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 tüh tüh... 999 gün galiba :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Only 3 sene BaN[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kesin bilgim yoq ama bence pre al açar bu .... gm ler[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kosp yüüzndense 3 gün :S[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leplicantt Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Evet arkadaşım Kosp Yüzünden Yedim Ban Ama 3 gün OLdugunu neredn biliyorsun ? Cevap Yazarmısın Lütfen[signature][hline]Name:Leplicant Server: Diez Clan:Mystery Np:70xxx Not:Önemli Olan LvL Değildir. Adam Gibi Adam oLmaktır ßence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 inş açılmaz aminnnn hepinizi banlasınlar bütün macro kosp skill bug hepinizi server rahatlasın ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Kesinlikle iyi olmuş... Hiç bi şekilde yardım bekleme... Umarım anlarsın hatanı...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: maelstrom, 20 Ekim 2005 17:13 tarihinde demiş ki: tüh tüh... 999 gün galiba :D ahahah. yahu ne zmndır görmeye hasret kaldıgımız yorumlar yapılıyor gelişme var. deee mi len murtaza[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hahahah evet evet, atlamışım ben onu. Konuyu okuyunca birden diğer mesajları görmedim... hahahah bi de tonlayarak okuyunca daha da komik oluyo canım.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 şımartmayn :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hakettin[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leplicantt Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 siz soruma cevap verin açılırmı açılmazmı size yorum yapin diyen oldumu?[signature][hline]Name:Leplicant Server: Diez Clan:Mystery Np:70xxx Not:Önemli Olan LvL Değildir. Adam Gibi Adam oLmaktır ßence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hammadden odun olsa gerek. kısaca: AÇILMAZ KK BABA GOODGUN[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 gayet güzel açılıyor hasmez 3 gün sonra girersin accotuna kosp yüzünden banlalanlar için 3 günlük ban verildi bu bişr uyarı dendi tekrarında 999 dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Leplicantt, 20 Ekim 2005 18:30 tarihinde demiş ki: siz soruma cevap verin açılırmı açılmazmı size yorum yapin diyen oldumu? Yeni account açıp lvl 1 charla oynamak serbest biliyorsun serverlarda. Bir çok kez söylendi kullanmayın banlanırsınz işte sonucu kullananlara duyurulur.[signature][hline]Everything Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 @gothic. eski tüpçü gm asistanı mı oldu yoksa [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 20 Ekim 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 arkadas banladim bi bakarmisiniz dio sanirim ?? id pass dt verde inceleyek mekanizmasini :D:D:D:D:D:D[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: HasMez, 20 Ekim 2005 18:41 tarihinde demiş ki: @gothic. eski tüpçü gm asistanı mı oldu yoksa bişey oldugu yok bende ban yedim açıldı itirazı olan[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: HasMez, 20 Ekim 2005 18:41 tarihinde demiş ki: @gothic. eski tüpçü gm asistanı mı oldu yoksa Kendisine saygısı olsun insanın önce.. ve sakın bi daha TÜPCÜ kelimesini benzetmelerinde kullanma. bes kurus para ile okumak için onu omuzunda taşımayı bildin mi sen hiç?[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kops dan banlanmış yazık olmuş inş tüm kullananlar banlanırda açılmas :d[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 tahmin edebiliceginden fazlasını gördüm ayrıca istedigim kelimeyi kullanma özgürlügüne sahibim. kaldı ki kimseyi hor gördügümüz yok herkes bi amaç için dünyaya geliyor her işide yapıcak bir adam çıkıyor. küçük bir nüans farkıyla yapılmış bir espriyi anlamayarak 180 derece ters yörüngeye çekebilicek kadar montofon oldugun içinde seni ayrıca kutluyorum.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 baktım noldu[signature][hline]45+ healer verenin yanaklarından opcem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ne gördüğünü tahmin edebiliyorum ben senin..anlaşılıosun yani. Buna montofonluk diosan sen..nese Ama suç sende deil... haksız insan görmedim ben formlarda zaten.[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar