Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Charım BanLandıda Bi bakarmısınız ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BeyLer Benim Char Diezde BanLandı.Macro Yüzünden AçıLırmı BiLen Varsa SöLesin.Premireum Yoktu[signature][hline]Name:Leplicant
Server: Diez
Clan:Mystery
Np:70xxx
Not:Önemli Olan LvL Değildir. Adam Gibi Adam oLmaktır ßence..
Mesaj tarihi:
Evet arkadaşım Kosp Yüzünden Yedim Ban Ama 3 gün OLdugunu neredn biliyorsun ? Cevap Yazarmısın Lütfen[signature][hline]Name:Leplicant
Mesaj tarihi:
inş açılmaz aminnnn hepinizi banlasınlar bütün macro kosp skill bug hepinizi server rahatlasın ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 45k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
said:
maelstrom, 20 Ekim 2005 17:13 tarihinde demiş ki:
tüh tüh... 999 gün galiba :D

ahahah. yahu ne zmndır görmeye hasret kaldıgımız yorumlar yapılıyor gelişme var. deee mi len murtaza[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
hahahah evet evet, atlamışım ben onu. Konuyu okuyunca birden diğer mesajları görmedim...

hahahah bi de tonlayarak okuyunca daha da komik oluyo canım.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Mesaj tarihi:
siz soruma cevap verin açılırmı açılmazmı size yorum yapin diyen oldumu?[signature][hline]Name:Leplicant
Mesaj tarihi:
gayet güzel açılıyor hasmez 3 gün sonra girersin accotuna kosp yüzünden banlalanlar için 3 günlük ban verildi bu bişr uyarı dendi tekrarında 999 dan
Mesaj tarihi:
said:
Leplicantt, 20 Ekim 2005 18:30 tarihinde demiş ki:
siz soruma cevap verin açılırmı açılmazmı size yorum yapin diyen oldumu?

Yeni account açıp lvl 1 charla oynamak serbest biliyorsun serverlarda.
Bir çok kez söylendi kullanmayın banlanırsınz işte sonucu kullananlara duyurulur.[signature][hline]Everything Dies
Mesaj tarihi:
@gothic. eski tüpçü gm asistanı mı oldu yoksa

[signature][hline]unholy ownz u

[Bu mesaj HasMez tarafından 20 Ekim 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadas banladim bi bakarmisiniz dio sanirim ?? id pass dt verde inceleyek mekanizmasini :D:D:D:D:D:D[signature][hline]Name: ::OverSouL::
clan: Knights
Server : Ares
Lvl: 61
np: 6xxx
Heal / Buff
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 20 Ekim 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
@gothic. eski tüpçü gm asistanı mı oldu yoksa

Kendisine saygısı olsun insanın önce..
ve sakın bi daha TÜPCÜ kelimesini benzetmelerinde kullanma. bes kurus para ile okumak için onu omuzunda taşımayı bildin mi sen hiç?[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam..
? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman..
Mesaj tarihi:
kops dan banlanmış yazık olmuş inş tüm kullananlar banlanırda açılmas :d[signature][hline]Name : xtx
Clan : Yok
Lvl : 6x
Class : arch mage
Nation: El Morad
Np :9xxx
Server: Ares
Mesaj tarihi:
tahmin edebiliceginden fazlasını gördüm ayrıca istedigim kelimeyi kullanma özgürlügüne sahibim. kaldı ki kimseyi hor gördügümüz yok herkes bi amaç için dünyaya geliyor her işide yapıcak bir adam çıkıyor. küçük bir nüans farkıyla yapılmış bir espriyi anlamayarak 180 derece ters yörüngeye çekebilicek kadar montofon oldugun içinde seni ayrıca kutluyorum.[signature][hline]unholy ownz u
Mesaj tarihi:
ne gördüğünü tahmin edebiliyorum ben senin..anlaşılıosun yani.
Buna montofonluk diosan sen..nese
Ama suç sende deil... haksız insan görmedim ben formlarda zaten.[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam..
? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman..
  • Yeni Oluştur...