Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emule mi? Torrent mi?

Davion

Öne çıkan mesajlar

walla film fln istiyosan emule derim ben emule kullanıom çok da memnunum.. (emule de yuksek id olmassan kanser olmak için birebir ama..)[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 13 Ekim 2005 15:57 tarihinde demiş ki:
torrent eyidir.
emule de eyidir.
Binaelaleyh paylaşmak eyidir.

llol be hiç gülceğim yoktu
ama bu postu yazarken tebessüm ettim sadece oysaki linke tıklamadan önce gülüyodum..[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Torrent te upload falan yapmadan kafadan indirebilirsin istediğini.. Ancak ve ancak az bulunan alternatif (misal az bilinen bir grubun albümü olsun diyelim) bir şeyler arıyorsan zorlanma ihtimalin yüksek. İşte bu anlarda ratio oranı ile çalışan (yani paylaşım oranı önemli buralarda) sitelere gidersin. Şu ana kadar bu sitelerden aradığım her şeyi buldum ben. Ayrıca sıra beklemk falan yok. Misal şimdi Lali Puna geliyor 4dk sonra falan gelir herhal (toplam süre 20-25dk falan)
Tabi emule nin de kendine göre avantajları vardır. Kısaca "oyunu oynamayı bilen"in elinde program iyi hale gelir...
Bunun dışında bu program tercihlerinin kişisel olduğunu, torrent in en zor kısmının başlangıcı olduğunu (ne bilim port aç, internetten site bul, tracker neymiş yahu safhasını atlat, kabul edilmeen port neymiş ulan? diye düşün, taşın, kaşın) kalanının ise çook kolay olduğunu söylemem lazım[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

500 le gönderirken 300 le çekmek çok koyuyor torrentte ya enayi gibi hissediyorum kendimi.. normalde 5mb/sn falan çekerken böle düşmesi ıyyk

ps : 100mbit almanya omurgası hat =)[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...