Davion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Hangisi?[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 torrent[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 tabiki torrent[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 uzun vadeli kaynak bol olsun dersen emule yok ben bulurum hemen insin diyorsan torrent :) ben emule kullanıyorum o ayrı ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 walla film fln istiyosan emule derim ben emule kullanıom çok da memnunum.. (emule de yuksek id olmassan kanser olmak için birebir ama..)[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 torrent eyidir. emule de eyidir. Binaelaleyh paylaşmak eyidir.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 tabiki emule :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 torrent[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: elektrot, 13 Ekim 2005 15:57 tarihinde demiş ki: torrent eyidir. emule de eyidir. Binaelaleyh paylaşmak eyidir. llol be hiç gülceğim yoktu ama bu postu yazarken tebessüm ettim sadece oysaki linke tıklamadan önce gülüyodum..[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeMpTaTioN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 high id alırım diyorsan emule ama yok ben uğraşmam yok port aç onu yap bunu yap derdim olmasın ben tıklayım indireyim dersen torent[signature][hline]How's it going to end? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 torrent güncel dosyalarda verimli olabilir.. ama illede upload yapman lazım.. emuleyi kırılmış versiyonunu kullanabiliten varsa high id de alırsan ne sırada beklersin nede upload edersin.. hehe tam türk işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 @DonCorleone; bu mubarek ramazan ayinda bol bol dua almak istersen pm atsana bana:) ole bisi varsa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Torrent te upload falan yapmadan kafadan indirebilirsin istediğini.. Ancak ve ancak az bulunan alternatif (misal az bilinen bir grubun albümü olsun diyelim) bir şeyler arıyorsan zorlanma ihtimalin yüksek. İşte bu anlarda ratio oranı ile çalışan (yani paylaşım oranı önemli buralarda) sitelere gidersin. Şu ana kadar bu sitelerden aradığım her şeyi buldum ben. Ayrıca sıra beklemk falan yok. Misal şimdi Lali Puna geliyor 4dk sonra falan gelir herhal (toplam süre 20-25dk falan) Tabi emule nin de kendine göre avantajları vardır. Kısaca "oyunu oynamayı bilen"in elinde program iyi hale gelir... Bunun dışında bu program tercihlerinin kişisel olduğunu, torrent in en zor kısmının başlangıcı olduğunu (ne bilim port aç, internetten site bul, tracker neymiş yahu safhasını atlat, kabul edilmeen port neymiş ulan? diye düşün, taşın, kaşın) kalanının ise çook kolay olduğunu söylemem lazım[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 emule daha geniş kaynak torrent hız ben emule kullanıyorum.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 1 saatir bole normalmidir pek kullanmadim torrent?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 torrent[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Torrent.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: vimpir, 14 Ekim 2005 00:17 tarihinde demiş ki: 1 saatir bole normalmidir pek kullanmadim torrent? bisi sordum baslamasi icin cokmu beklemek lazim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arama kismina torrent yazip aratirsan bu sorularinin cevabini bulursun ;cunku baglanip baglanmamasi bir cok etkene bagli. senin firewall arkasinda olup olmaman, karsida seeder olup olmamasi, hattinin gucu , ve bunun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 . [Bu mesaj vimpir tarafından 14 Ekim 2005 02:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 dc++ derim..[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bitTorrent te max upload 4 e getiriyorum 2-3 ile download yapiyor upload 4 sabit tabi:( (nette acayip yavasliyor (256k adsl var), upload i yukseltsemde download degismiyor:( of ya nie bole[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Torrent tabi ki...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 500 le gönderirken 300 le çekmek çok koyuyor torrentte ya enayi gibi hissediyorum kendimi.. normalde 5mb/sn falan çekerken böle düşmesi ıyyk ps : 100mbit almanya omurgası hat =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 @mike en cok 4k gormem benim malligimmi yoksa sansizligimmi :( aoe3 indiriyorum bu arada o baglanti biyerine girsin sordukmu ne kullaniyon die, alan var alamiyan var :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar