Mavi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 mirc'e girmek istiyorum acil bir görüşmem var ve şu hatayı alıyorum proxy sunucusu kullandım yine aynı hata ? You are banned from this server- You are using an insecure proxy please email [email protected] for more info http(80) - Closing Link: gfdgdfg[[email protected]] (Banned) - * Disconnected[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 banlanmışssın falan diyo işte nickten kaynaklanıyo olabilir mi ? proxy kullanınca da banned diyosa nickten olabilir. başka nedeni varmı bilmiyorum[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =)
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 düzgün nick yazmayıp 3 kere connect olmayı denediysen banlamış olabilir.Adsl se ve sabit ip olayın yoksa hattı tak çıkar.Yenilensin ip tekrar gir..[signature][hline]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kullandıgın proxy sunucusunu internet explorerdan araçlar > int seçeneklerinden mi girdin? öyleyse olmaz çünkü sana verilen hatadaki olay modemin kontrol panelinden yapman gereken bir proxy ayarını içeriyor http üzerinden baglanmıyorsun irc ye modem de herhangi bir proxy üstünden baglanıyosan kaldır hepsini telekom kalsın auto discover da kalsın hatta dns de sonrada bi reset at modeme tekrar dene şuan baglıyım zurnanet e bende sorun yok Mirc de optionsda Connect ekranında idendt e tıkla System: Unix Port: 113 Enable idendt server seçili use id from email adress dısındakilerde seçili olsun bi dene bakalım[signature][hline]*
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hayır nickten değil. nickim mavi düzgün nick değil mi =P benim üzerime kayıtlı.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 e maıl adres yerıne jirc@ yaz sonra farklı bı nıck dene bu arada adsl mı sabıt ıp varsa ıp ban cakmıs olabılırler gercı pc yı yenıden baslatınca duzelıyodu sanırım bu olay ama sen ılk olarak e maıl kısmına jirc@ yaz[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 he olursa tesekkur etmeyıde unutma :D:D:D:D:D:D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Oldu teşekkür ederim.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
Öne çıkan mesajlar