MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bilen bilir, bir Noir Desir albümüdür kendileri.. Neden Noir Desir demedim de 666.667 Club diye açtım konuyu acaba? Evet bildiniz, çünkü o konu açılmıştı. :) Asıl söylemek istediğim bu albümün güzelliği. Noir Desir'in en başarılı çalışması bence. (Kral Tv VJ'yi zannettim bi an kendimi) Halen dinlemediyseniz hemen çekin derim..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 l'homme presse ve fin de siecle şarkılarının ayrıca hastasıyım.. Ayrıca ne zaman çıkacak bu solist hapisten ? Yeni albüm falan hala umutluyum yani..[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ömür boyu bildiim kadarıya, daha cıkmaz, bide deli numarası mevzuları cıktıya ondan sonra uzadı bildiğim kadarıyla neyse... 666.667 club cidden dehşet bi albumdur ya bende cok severim, hoş Noir Desir'i topan severim, cidden emek veriyolar yaptıklaır işe.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 niye girdi hapise o_0 ??[signature][hline]|Spoon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Sevgilisini mi bıçaklamıştı veya sevgilisi bunu aldatmış , aldattığı adamı mı bıçaklamıştı öyle bir mevzu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Sebebini hatırlamıyorum tam olarak ama, dovuyu sevgilisini hemde cok kötü dovuyo kadın komaya giriyo ve cıkamıyo... ilginc olan baya anrşist bu arkadaşlar yıllarca şiddet karşıtıydılar ne olduda böle delirdi adam acaba =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Noir Desir'in solisti bildiğim kadarıyla Karısı onu aldattığı için öldürdü ve hapiste.Konsere geldikleri zmn ntvde reklamları çıkıyordu devamlı gidememiştim konserlerine Noir Desir - Le vent nous portera Le vent l'emportera Tout disparaîtra Le vent nous portera *!arşivini kurcalar ve dinlemeye başlar*[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk [Bu mesaj paparnoz tarafından 20 Ekim 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj paparnoz tarafından 20 Ekim 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar