Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 İlk siz bilin istedik :) Kando'nun çıkarttığı AA ve CA'ları satıyoruz.Artık vendorla uğraşmayacağımız için direk elden vermeyi düşünüyoruz.Öncelikle Türk arkadaşlarımız bilsin istedik :) Öncelikle çok istenen olursa açık arttırma vs. yapmayı düşünüyoruz.Ayrıca tüm ürünlere siz fiyat teklif edin biz düşünelim :) AA: 1.augmentation effiency:15 general melee speed:4 general ranged speed:5 2.carbine defense:11 healing effiency:10 3.pistol speed:20 ranged defense:12 4.carbine accucary:2 defense vs.knockdown:12 two-handed melee accucary:5 5.healing effiency:15 heavy weapon speed:8 CA: 1.carbine defense:3 droid customization:9 unarmed accucary:6 2.camouflage:10 musical enhancement:14 3.camouflage:5 one-handed weapon speed:6 double-bladed lightsaber accucary:9 4.engine expermantation:3 food expermantation:16 double-bladed lightsaber speed:7 5.defense vs.intimidate:13 weapon systems expermantation:10 6.force accucary:5 heawy weapon defense:7 rifle accucary:7 7.droid tracking speed:8 tracking droids:15 8.cure effiency:11 pistol accucary:9 9.droid expermantation:4 force power max:7 creature taming bonus:8 10.clothing expermantation:12 bleeding resistance:12 11.defense vs.knockdown:7 double-bladed ligtsaber speed:12 12.melee defense:5 general ranged accucary:11 unarmed defense:4 13.carbine accucary:7 clothing expermantation:4 creature harvesting:7 14.defense vs.dizzy:14 medical expermantation:8 Elimizdekiler bunlar.Bazılarını satmayacağız sanırım Kando istemiyor ben gene de hepsini yazayım dedim :) İleriye yatırım 2mizde aynı anda Jedi olmayı düşünüyoruz ve yatırım olarak saklayalım dedik :) İsteyen ve ya isteyeni tanıyan varsa irtibata geçsin bizle :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 double bladed olanları sad alır onları satmazsanız memnun oluruz :) onun dışında healing eff. iyi para eder bence +25 ediyo 2 AA siz kullanın derim... ben medic 0010 ve +25 healing eff. ile 1k heal ediyorum... cm deki healing kolonundan kurtulmuş olursunuz...[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yok zaten bir kaç tanesini satmayacağız :) Kando 6 hafta kadar sonra Jedi olabilir ama beni bekleyecek.yani düzgün şekilde ilerlersem 15 hafta :) Bu arada daha çok çıkartırım diye eldekileri satalım dedik :) Double Bladedlerden 1 tanesi dışında 11. :) ama İyi fiyat gelirse satarız :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies [Bu mesaj DarKRideR tarafından 18 Ekim 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 AA 3 benim işime yarayabilir ne kadar istersin ve de CA'nın 8 i var birde[signature][hline] Harun (Jedi) Satto (BH) Stareus (Jedi) [b] "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 valla 11. nin dışında fiyatlarını tam olarak bilmiyorum :) Siz önerin[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 11 i ne kadara veriyosun?[signature][hline]Eucau (Jedi) Yuca (BH) Stareus (Jedi) "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Abi valla bende offer edicem ama fiyat bilmiyorum. Sen öğren ben aşağıdan atmayayım yani....[signature][hline] Harun (Jedi)Satto (BH)Stareus (Jedi) [b] "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 deneme[signature][hline] Harun (Jedi) Satto (BH) Stareus (Jedi) [b] "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: revhas, 18 Ekim 2005 11:53 tarihinde demiş ki: 11 i ne kadara veriyosun? Chimera 11'e en az 10m eder demişti :) Bilemiyorum. Oyun içinde Kando ve ya Xanator'a tell atın konuşalım... :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chimera-tr Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 lenn bn ne zmn ole bisi dedim:P [Bu mesaj chimera-tr tarafından 18 Ekim 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 euhuehe :D kando sormuş sana oba en az 10m demişsin :D kando diyiyor uehuhe :D Ya fiyatlarını bilmiyoruz işte kazık atmaya da çalışmayın :D hehea[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ben heal effc veren ca istiyorum hemde bedava istiyorum :D...bide nerdne çıkardınız abi bunların hepsini...bh görevleri dışında nerden düşer bu ca lar ? başladıımdan beri oyuna bir tane bile düşüremedim ns kesiyorus sürekli ama düşmüyor hiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 aa lardan 3. yü ne kadara satarsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Abi fiyatları gerçekten bilmiyoruz onun için siz özel mesaj vs. bize ulaşın.Fiyatı iyi bulursak satarız. Sanırım Sgecca 'da istiyordu onu :) (ortamı gerelim de :D euhueh ) Özel Mesaj'dan fiyat belirtin abi ne diyelim :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sana demiştim dark rider ilerde para yardımı ederim 250 milyon kredim olcak ! o zaman para düşünmeme gerek yok ! hele bi jedi olunda yardım ederiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sağol zaten paraya ihtiyacımız yok.Yeterli paramız var başımıza en son gelen olay yüzünden artık gereksiz harcamalardan sakınıyoruz :) Sad bilir ne biçim para aramıştık Leia Hologramı için.Ama güzel ertesi gün paramız olduğunda 5m'e bulmuştuk aynısını uehuh Üstelik sağol senin paranı istemiyorum .[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: DarKRideR, 19 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki: senin paranı istemiyorum . dirty money?[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Gwindon, 19 Ekim 2005 22:52 tarihinde demiş ki: said: DarKRideR, 19 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki: senin paranı istemiyorum . dirty money? ortamı karıştırma sende :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 valla kavgada söylenmez diyim ben sana :D bu lafın altında kalacağıma cem_jedi nin altında kalırım daha iyi :-O[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar