Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Böyle bişi duydum mümkünmü mümkünse acaba ihtimalleri nedir el morad male pet mage oldugum için iyi staff tutamıyorumda :)[signature][hline]Arqas UO Shard [Bu mesaj Shaklaban tarafından 20 Ekim 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ne diyorsun?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Shaklaban, 20 Ekim 2005 16:42 tarihinde demiş ki: Böyle bişi duydum mümkünmü mümkünse acaba ihtimalleri nedir el morad male pet mage oldugum için iyi staff tutamıyorumda :) ilginc pet magesin ve iyi staff tutamiyorsun cok ilginc senin iyi staff dedigin ne ya malmisin nesin pet mage olup tutamicagin staff mi var senin elemental damage dedigi lighting glacier damage olmasi lazim sen niye reduce silah kullanacan anlaasam bi niye pet oldun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 böyle bişi olamaz kardeş senin yapabileceğin tek şey lvl atlayıp aradaki açığı kapatmak...[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: ewon, 20 Ekim 2005 16:48 tarihinde demiş ki: said: Shaklaban, 20 Ekim 2005 16:42 tarihinde demiş ki: Böyle bişi duydum mümkünmü mümkünse acaba ihtimalleri nedir el morad male pet mage oldugum için iyi staff tutamıyorumda :) ilginc pet magesin ve iyi staff tutamiyorsun cok ilginc senin iyi staff dedigin ne ya malmisin nesin pet mage olup tutamicagin staff mi var senin elemental damage dedigi lighting glacier damage olmasi lazim sen niye reduce silah kullanacan anlaasam bi niye pet oldun ki arkadaşın iiden kastı +8 elixir sanıyorum elmoradda male olunca +8 kullanamıolar ben öyle biliyorum ama yanlışta olabilir bide arkadaşa biraz daha saygı göstersen daha ii olur...[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya ne diyon ne lvl atlamasi pet mageim diyor adam pet mage olmak icin lvl 60 olmasi lazim en az int 160 olmasi lazim gene bu arkadas ne diyor sen elemantel lordsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 onu bilmiyorum el morad mageim olmadi hic ama int 160 verdikten sora kullanamicagi silah olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 elixir e yetmio biliorum bende male açtıı için hatun olsa neese de ama dediim gibi yanlışta bilio olabilirim[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: ewon, 20 Ekim 2005 16:48 tarihinde demiş ki: said: Shaklaban, 20 Ekim 2005 16:42 tarihinde demiş ki: Böyle bişi duydum mümkünmü mümkünse acaba ihtimalleri nedir el morad male pet mage oldugum için iyi staff tutamıyorumda :) ilginc pet magesin ve iyi staff tutamiyorsun cok ilginc senin iyi staff dedigin ne ya malmisin nesin pet mage olup tutamicagin staff mi var senin elemental damage dedigi lighting glacier damage olmasi lazim sen niye reduce silah kullanacan anlaasam bi niye pet oldun ki el morad male pet magelerin +8 elixir tutması için 62 olması gerekiyor.[signature][hline]Arqas UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Shaklaban, 20 Ekim 2005 17:05 tarihinde demiş ki: said: ewon, 20 Ekim 2005 16:48 tarihinde demiş ki: said: Shaklaban, 20 Ekim 2005 16:42 tarihinde demiş ki: Böyle bişi duydum mümkünmü mümkünse acaba ihtimalleri nedir el morad male pet mage oldugum için iyi staff tutamıyorumda :) ilginc pet magesin ve iyi staff tutamiyorsun cok ilginc senin iyi staff dedigin ne ya malmisin nesin pet mage olup tutamicagin staff mi var senin elemental damage dedigi lighting glacier damage olmasi lazim sen niye reduce silah kullanacan anlaasam bi niye pet oldun ki el morad male pet magelerin +8 elixir tutması için 62 olması gerekiyor. bak dooru demişim kardeş hem reduce lu hem de elemental damage li staff olmuo sen 62'ye kas :D[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* [Bu mesaj wastyrx tarafından 20 Ekim 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 gothic yetiş burayaaaaa[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 lvl 61 olsun elix +8 tutar ama point'leri doru vermisse..[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: ewon, 20 Ekim 2005 16:48 tarihinde demiş ki: said: Shaklaban, 20 Ekim 2005 16:42 tarihinde demiş ki: Böyle bişi duydum mümkünmü mümkünse acaba ihtimalleri nedir el morad male pet mage oldugum için iyi staff tutamıyorumda :) ilginc pet magesin ve iyi staff tutamiyorsun cok ilginc senin iyi staff dedigin ne ya malmisin nesin pet mage olup tutamicagin staff mi var senin elemental damage dedigi lighting glacier damage olmasi lazim sen niye reduce silah kullanacan anlaasam bi niye pet oldun ki Ya varya sen dangalaksın,senin gibiler yüzünden burası boka sardı işte. Adam bilmiyor işte ne var bunda,bilmiyorsa insan gibi söyle ulan ne hasta insanlarsınız lan siz. Sinir geldi şerefsizim.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 int ve mp si en yüksek staff elixir +8 olması lazım onuda lvl 61 de tutuyosun zaten pet mage sen 60 sa lvl in her staff tutabilmen lazım.. bayan karekterse elixir +8 ide tutarsın 60 da..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar