xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 nvıdıa 6600 go 128mb mı x700 128 mb mı teknik ozelliklerine baktıgımda 6600 daha onde ama ben ati ye daha cok guvenıyorum ama bu gğvenin x700 un 6600 karsısında bos oldugunuzu dusunuyorsanız banada soyleyin birde bu ikisinin herhangi bir oyunda weya 3d mark da test degerleri benchmarkları varsa bana linkleri yoolayabilirmisiniz? şimdidien teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Teste gerek yok, 6600 daha iyi. Ama aynı fiyata X800GT var, 6600'ü öper geçer...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ARkadaş mobil gpulardan bahsedio heralde, öyleyse x800gt falan yok. go6600 daha iyidir.[signature][hline]Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ben "GO" derken GT demek istedi diye düşündüm.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ati laptop için ekran kartları konusunda daha deneyimli, performans bakımından 6600 önde gibi görünse de ben ati tecrübesini tercih ederdim...[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 6600 kullaniyorum ve memnunum wow da ortalama 60 fps aliyorum[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar