Farinal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ya ben level 3 üm bi sürü questim var ama hiç bi türk görmedim.Buraya oyun için isimlerinizi yazabilirmisinz?Yardıma da ihtiyacım var.Benim oyun içi adım: Farinal Melinan.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Old Ascalon'a geldinmi? yani şöle sorim Ascalon şehri şu anda sende böle yeşil yeşil cici çiçekli böceklimi? yoksa felaket gerçekleştimi :) muhtemelen 1.'si[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N)
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ozaman tabi kimse olmaz orada az bi süre kalıcan questleri falan yap 5-6 level olduktan sora oyuna başladıın yerin az ilerisinde kürsüde bi adam var onunla konuşup Hikayenin asıl kısmına gelcen. o çiçek böceklere neler olcak bak gör sen :) hele bi level 5-6 falan ol sonra o adamla konuş[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N)
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 heycanlandım şimdi bak :D
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 :D oy oy ascalon die bişi kalmıcak :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N)
DesertEagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 dur gaza verme ortalığı, Bak heyecanlandırdın adamı :)
TheMask Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kaos afet böyle böyle yıldırım sağdan sağdan gelecek çok feci :)[signature][hline]Guild Wars = Mask Rayne (Bandits GuildMaster) Lineage = Cebrail Ultima Online = Hurricane (DV)
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Charr saldırısııııııı. hatta bak saldırı olmadan evvel yani yıkım olmadan evvel questlerden birinde sanırım emin değilim biyere gidince saldırıyı gerçekleştiren charr'ları goruyosun öldürmeyi denedik ama çok zor o levelde.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N)
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yok ben lvl 8 ken gittim o son queste ve öldürdüm o charları :) ama bişe deişmiyo rurikde yanımdaydı hatta konuştu monuştu saldırı oldu savuşturduk ama charların adi büyücüleri bombagibi bişe atıyo kente kent mefta oluyo :([signature][hline]Prens O R/E Lvl:18 Dark Saga
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Üzülme canım oyunu yeniden başlayınca geri geliyo o şehir :P[signature][hline]The one side moon is always dark.
Öne çıkan mesajlar