Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bizimkiler tutturdular sınırlı (30 milyon) adsl alacağız diye(= sizce sınırı aşmak kolay mı bunda? ben sadece msn, forumlar ve bazen mp3 çekmekle uğraşıorum..yani bağlı kaldığım süre çok etkiliyor mu sınırı mesela msn deyken? anlatamadım kusra bakmayın..işte nasıl bişeydir olay bu....[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hayır hiç kolay değil. gündde 3 saat internete giriom mp3 indiriom falan hiç aşamadı şı ana kadar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Sınır indirdiğin şeylerle ilgili. Bağlı olduğun süre nedir? Zaten adsl sınırsız, hep bağlı. ;Sadece indireceğin mp3ler, filmler falan sınırı geçmemeli. 2-3 gb'ı falan yani. Sınır neyse onu işte :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 peki aşınca noluyor?[signature][hline]değilim ben a$ifte falan!!! kingpin Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 evet aşınca ne oluyo benim kuzen de aldı ve sınırı gecicek gibi gorunuyo adam 7/24 nette[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya indirmeyi şöyle söylim...en fazla haftada 10 mp3 çekerim gibi bişey...gerisi sadece msn ve forumlar...[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 @pogodi ve toggie:bilmem kaç kb her geçişinde 100 ytlmi ne yazıo[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski [Bu mesaj Redogski tarafından 19 Ekim 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 İnterneti bu kadar kullanmakla 3 Gb ı aşmazsın. Aşarsan mb başına 10 bin lira alıyorlar. yani 1 gb 10 milyon.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 peh ne güzel babam gitse de bi halletse[signature][hline]değilim ben a$ifte falan!!! kingpin Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: toggie, 19 Ekim 2005 21:01 tarihinde demiş ki: evet aşınca ne oluyo benim kuzen de aldı ve sınırı gecicek gibi gorunuyo adam 7/24 nette Fatura çok gelir dikkat edin. Ben kullandığım zamanlarda 70 mil fatura vermiştim.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 tmm sonum kötü olmasın da (= olmazsa deneriz belki yine sınırsız yaparız..saolun yine[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bende sınırlı var çok memnum 4 aydır kullanıyorum daha aştıgımı görmedim ki videolar falanda indiriyorum[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 peki aşıp aşmadığını ögrenebiliyo mu bi yerden?[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ewt telekomun sitesinden[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 faturadan öğrenebilirsin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Dilekçe veriyorsunuz 1 gün en geç 2 gün içinde hat kapasitenizi 3 gb'a düşürüyorlar. istersen şu adresten kota nı kontrol edebiliyorsun http://adslkota.ttnet.net.tr/ İstersende DuMeter isimli bir program ile güncel olarak görebiliyorsun kotanı.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 mavi hızlı davrandı benden[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 19 Ekim 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bilgi vermeye amma aç insan varmış yaaa:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Gothic, 19 Ekim 2005 21:03 tarihinde demiş ki: bende sınırlı var çok memnum 4 aydır kullanıyorum daha aştıgımı görmedim ki videolar falanda indiriyorum ii ya klip mlip çekmom ben..ama çok uzun süre bağlı kalıo bende bişey yapmasam bile..[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 tamamdır saolun. @Lethious faturadan öğrendikten sonra hiç öğrenmeyelim daha iyi zaten :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Polly, 19 Ekim 2005 21:06 tarihinde demiş ki: ii ya klip mlip çekmom ben..ama çok uzun süre bağlı kalıo bende bişey yapmasam bile.. Download yapmıyorsan sorun yok. Ama dikkat et msn kullanıyorum dedin sanırım web cam'ın sürekli açıksa çok kullanıyorsan çok veri alırsın buda etkiler dw ni.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yok ama baya bi sesli görüşüorum msn de..[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 webcami açıksa upload yapar bu oda beleş nasılsa karşındakinin ebcami önemli olan ama oda artık 300 saat falandır ne bilim[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bu sınır olayı üzerinde telekom ali cengiz oyunu yapabilir gibime geliyo[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 senin söylediğin tarifeyle hiçbişey indirmessen bile günde 8 saat girebilirsin nete[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar