Mavi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Yok böyle birşey. Bu telekomun söylediği saçmalıklardan biri ne yani 8 saat sonra kotan mı doluyor veya net bağlantın mı kesiliyor. Sen kotan dolma anlamında söyledin ama bu arkadaş her gün fix 8 saat veya üstü nete girecek diye bir kaide yok girmediği günlerde olucaktır.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ben hergün 8 saat giriyorum yerine göre dl de yapıyorum kendimikasmıyorum ama geçmedim kotayı daha[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ayda min. 9gb downloadım var. kotalı adsl beni iflas ettirir heralde o_O[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bu ay 24 GB çektim[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 1 yıldır adsl kullanıorm gece/gündüz netteyim ve hergün azda olsa mutlaka download yapıorm ve şuana kadar hiç sınırı geçmedim.Gzl bişi yani tavsiye ederim;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bence kotali al adsl yi bak ben o kadar oyun fln indiriyorum daha gecmedi gecsede sinirsiz kadar olacagini sanmiyorum cunku kotayi gecen her 1 mb icin sadece 10 bin tl oduyosun (1 kuruş sanirim)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum
angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 3 kişi kullanıyoz,gayet yetiyo...[signature][hline]Follow the Darkness...
Öne çıkan mesajlar