sedron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ss Koyamadığım için üzgünüm cafe programı sürekli Ctrl+C ye yerleşiyo olay şu Apos kesiyoruz Eslant Apos1 'deyiz ben mage arkadaştan rica ettim duvar fibi tp yöntemi ile direğin üstüne çıktım yarım saat kadar sonra manzaraya karşı heal yaparken Trol bölgesinden bir troll zıplaya zıplaya geldi partiden bir arkadaşı (Olimpos) yatırdı ve hoppidi hoppidi geri döndü biz diğer parti elemanları ne olduğunu anlamaya çalışırken 3 küşü zaiyat verdik sonra arkadaş aposları uyuttu ben ve arkadaşlar hala şoktayız Not : Devletten Oyunu bırakmak için yardım istesek ayıp olurmu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Zıplayan troller görüyorum :( Uçan Uruk tronlar da görüyorum :( Yuvarlanan Golemler görüyorum :( İmdat :(:([signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ben bizim kapıcıyı harpye benzetiyom :D[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Gothic, 20 Ekim 2005 13:40 tarihinde demiş ki: ben bizim kapıcıyı harpye benzetiyom :D Abi ne alaka anlamadım:D[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 daha ilginc bir şeyde benden gecen gün level 73 bir warrior gördüm eslanda ama olay nasıl eslanda geziyorum boss icin bir baktım DM biri diyerine vuruyo :D hoop dedim yaw ne iş yanaştim bir baltım bir eleman DK kesiyo oldugu yerde yanında kımse yok hemmen muhabete atladım kardeş bu iş bir programı yoksa sen GM mod damı takılyosun dedim adam demezmi GM ler noob ben level 73 warrior um diye inanmadım actım kosp u geldım bir baktım adam hellal etmiş o leveli kendine hakketen 73 herif sonra adam scrool u bitii veya kapadı bir baktım uzerinde ilginc bir armore shell gibi ama degişik yaw dedim hacı nebu ustundeki haa dedi o bana olzel bir GM quest iyaptım dedı onlarda bana bunu yaptı lar dedi way dedim neden Cz gelmiyosun dedim CZ noob lar ıcın dedı bız burda birkac arkadaş konuşmak ıcın giriyoruz dedi ee dedim onlar nerde derken bir notice gecti KREKATUA come jop start :) :PPPPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 science fiction star wars dünyayı kurtaran adam hoplayan troller i c dead ppl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Benim ilginç ölümlerim: Solo snake quenn denemesi Solo dark mare denemesi Lamirosa charged blade ile girişme Apos spotundan geçerken aposun birine yanlıslıkla charged blade vurarak ölme. Deruvish founder kaç vuruyo denemesi eslanta girince sebepsiz ölüm suisuisuiye charged bladeyle girişme partice dudurp dururken toplu ölüm(1800 hp vardi bi anda öldüm herkes cırt cırt öldü) [signature][hline]Arqas UO Shard [Bu mesaj Shaklaban tarafından 20 Ekim 2005 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ben de dün sabah bi mage gördüm. Nick evildire üstünde chitin shell vardı. dedim nasıl yaptın hacı sen bunu? Str bastım dedi. E dedim warriormusun ki sen? Dedi ben lvl 1 ikin bişi oldu ne olduğunu bilmiyom. MP Int yerine STR ve HP aktifmiş. Yuh dedim be ne olmuş sana böyle boynuzlar falan çıkmış yeşil koca kafasında.Konuşurken adam dc oldu zaten ss alamadım.[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar