Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ceyda ingilizmi?[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
babayigit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 7. sartlanmis model -meltem benimle cikar misin? -tabi neden olmasin -sen kaybettin kizim, seni sevmistim halbuki -??? EHuehe bu cok iyi digerleride güzel yaşananlarda var tabi böhüe =P[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...!
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Yaa ben 7 ve 8'e bittim.. :D:D:D:D:D[signature][hline]Azimle defekasyon, mermerde performasyon..:D
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 27. - meltem benimle çıkar mısın? + hayır. - hayır deyişine bayılıyorum. ee, benimle çıkacak mısın? + hayır! - süpersin ya. şu 'hayır' deyişini duymak için ölene kadar sorarım valla bu soruyu eheh.. tek kelime ile mükemmel yaa[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO|
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 24. -meltem .. bişi söyliycem.. seni seviyorum -ay.. memet olmazki biz arkadaşız -ben çıkalım demedimki zaten 28. bir arkadaşım anlattı.. yaşanmışmış... cafe ortamında er kişi hoşlandıı kızın masasına gider ve olaylar gelişir... -meltem benimle çıkar mısın? -hayır............. (er kişi masaya elini vurur ve hızla kalkar, tüm cafe nin bakışları üzerlerindeyken..) -aldıracaksın o çocuğu dedim sana!! -ha?, ney?!, ama??! ne çocuğu... (kız kimi inandırsın artık o ortamda...) (er kişi hızlı adımlarla uzaklaşır..) 25. once kalabalik bir ortama gidilir hatun ile birlikte orada ; -meltem benimle cikar misin? -hayir.............. -ya kizim yeter yaaa cikmiyorum iste, biktirdin 3 aydir cik - mi -yo -rum seninle zorlami yani.(bu kisim bagirarak ve gercekten sinirlenmis bir sekilde soylenir). eüheüheü 29 erkekten sadece 3 tanesi kısları "dumur" etirdi ehüehü tebrik etmek lasım bu arkadaşları :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 21. - meltem biliyorum benden once 20 kisi sordu ama... - hayir! - hata ediyorsun, ben olsam benle cikaridim. - zaten senle ancak senin gibi bi moron cikar cevdet. - meltem, bence sen erkekten anlamiyorsun. 22. - meltem biliyorum benden once 67 kisi sordu ama... - hayir! - hata ediyorsun, ben olsam benle cikaridim. - zaten senle ancak senin gibi bi moron cikar cevdet. - meltem, bence sen erkekten anlamiyorsun. ------------------------------- doh bende bitane yazim - meltem biliyorum benden once 41 kisi sordu ama... - hayir! - hata ediyorsun, ben olsam benle cikaridim. - zaten senle ancak senin gibi bi moron cikar cevdet. - meltem, bence sen erkekten anlamiyorsun.
oper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ekşiye çevireceniz zaten burayı yakında *!arkasına bakmadan kaçar*[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
qsc Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yaşanmış bi tane ben yazam :D uysun die bende isme meltem diorum Kro modeli -Meltem benle çıkmana karar werdim(kro bi hitapla) -??***!! högh wtf!!!
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 devamıda gelicek :p[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Euheu güldüm baya güzel neredeyse hepsi. Fakat ben biraz sıkıldım bu tarz topiclerden yaws.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 şöle bi modelde war -benle çıkar mısın selen? +hayır öss sonuna kadar kimseyle uuraşamam üzülemem çekemem!! -ben üzmem seni +ben sana üzüceksin dmedimki hadi hadi kendine ii bak arkadaşım by by _________________[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yane hepsi harika olmuş walla tbrkler tşkrler:)
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: ShadowFury, 17 Ekim 2005 18:01 tarihinde demiş ki: *Sulu tip modeli... - Benimle çıkarmısın? + Hayır... - Peki sen takıl öyle ben burda kendi çapımda çıkarım senle oke? +Bi git yaa *Çantada keklik modeli... -Benimle çıkarmısın? Hayır yani nası olsa kabul ediceksin ama yinede soruyorum... Fikirlerine önem vermesemde önem veriyomuş gibi yapıyorum... Nası ama? Aşık oldun dimi bana... +Senin seviyene uygun bi cevap verirdimde yok basınç farkı filan var -(Tamamen dumur halde, belli etmemeye çalışarak) Ehehe kabul ediosun yani... +Defol git be... *İki tarafta birbirini sevmektedir ancak karşı tarafın hislerinden emin olamazlar, erkek çekindiğinden teklif edemez, kız dayanamaz açılır... +Benimle çıkarmısın? -Hıı... Hıh... Hıhı... Şeyy... Hayır çıkmam... +Ama... Ama... Şey... -Bak ne dicem +Ühühühü -Benimle çıkarmısın? +Ama... -Yaaa... +Şeyy... -Aaaa +Peki kabul -Olley hepsi mükemmel sonuncusu en iyisi dışında hiçbişeye gülemedim nedense[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 supermıs bunlar.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 efsane[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Öne çıkan mesajlar