FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Böle bir başlık olmadığını görünce açayım dedim. Kendisi benim ilk charımı açtığım serverdır , ilk göz ağrımdır, canımdır ,ciğerimdir. hala arada girer kasarım 56 levela kadar gelmiş hunterımı. Aslında varya böle türklerin falan olduğu bi guild olsa şimdi bile takılırım ama bu zamana kadar başlığın açılmamış olması bile sanırım bu serverda bizlerden kimsenin oynamadığını gösteriyor.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 :) hatalı mesaj [Bu mesaj Absolut tarafından 20 Ekim 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 runecloth gibi bi adivar hoşuma gitmedi >.< bak mesela bi The Maelstorm'a insan orda falan oynar dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 totem motem geciyor shaman serveridir bura :PPP[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Son charımı The Maelstorm'da kasmaya başladım zaten, ama aslında bayada kalabalık bi server olmasına rahmen türkler için bi şekilde çekici olamamış serverda inanılmaz sayıda italyan ve fransız var mesela.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar