lordofdeads Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 [spo1=Fazla söze gerek yok.][/spo] yorumlarınızı alim..[signature][hline]Anne : Oğlum ne zaman mezun olacan sen? Çocuk: Ya şu komboları öğrensem olacamda.. Bobert: Benim gibi kombolarsan gtmu verrim BuRiaL: aa sen türkmüydün? AresMajere: o.O Çocuk: zzz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 photoshop[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordofdeads Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hayır paint :D :D :D[signature][hline]Anne : Oğlum ne zaman mezun olacan sen? Çocuk: Ya şu komboları öğrensem olacamda.. Bobert: Benim gibi kombolarsan gtmu verrim BuRiaL: aa sen türkmüydün? AresMajere: o.O Çocuk: zzz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 paintten sadece isim deişmiş dier yapılanlar photoshop tabe sende resmi görünce dayanamadın ismini deiştin :Pp[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordofdeads Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 oha senaryoya bak helal olsun :D istiyosan bana resim gönder sana paintten bütün rakamları deiştirem ^^[signature][hline]Anne : Oğlum ne zaman mezun olacan sen? Çocuk: Ya şu komboları öğrensem olacamda.. Bobert: Benim gibi kombolarsan gtmu verrim BuRiaL: aa sen türkmüydün? AresMajere: o.O Çocuk: zzz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ^^ aferin yetenekli cocuk :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordofdeads Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 z8909zsd809as80d98a90s8d098asd aa dur bi tpic açalım ares in kapanacağı hakkında haberleri duydunuzmu?[signature][hline]Anne : Oğlum ne zaman mezun olacan sen? Çocuk: Ya şu komboları öğrensem olacamda.. Bobert: Benim gibi kombolarsan gtmu verrim BuRiaL: aa sen türkmüydün? AresMajere: o.O Çocuk: zzz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Biraz da hp ye verseydi...[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Yalaaannn gercekleri zorlamayalımm. Elinde silah bile yok o kadar atack nasıl olabilir :)[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad [Bu mesaj istemihan tarafından 17 Ekim 2005 10:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: istemihan, 17 Ekim 2005 10:35 tarihinde demiş ki: Yalaaannn gercekleri zorlamayalımm. Elinde silah bile yok o kadar atack nasıl olabilir :) hehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bari paintden editlerken o pencere açıldığında arkasındaki şeyin silik bi görüntüsünün olduğunu düşünseydin. İlk akışta her bir statın üzerine gri bir şerit çektiği ilk bakışta gözüküyo... Ben paintden daha iyisini yaparım :D[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 buzcu mu o :D[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: istemihan, 17 Ekim 2005 10:35 tarihinde demiş ki: Yalaaannn gercekleri zorlamayalımm. Elinde silah bile yok o kadar atack nasıl olabilir :) restat yaparken tüm statsları STRye ver bakalım, bir zaman elinde silah yokken 1str stat'a 1ap veriyor en azından. 1000i geçtiğini düşününce, herhalde 20şer 20şer verir :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bi de stat sınırı 255 öle de bi durum var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kolpa:D[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 isminde süpermiş cnm PALA_REMZI[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordofdeads Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 lol yani bişi demiyom :D[signature][hline]Anne : Oğlum ne zaman mezun olacan sen? Çocuk: Ya şu komboları öğrensem olacamda.. Bobert: Benim gibi kombolarsan gtmu verrim BuRiaL: aa sen türkmüydün? AresMajere: o.O Çocuk: zzz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 saçma[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kolpa bea bu kadar stat yok 1.cisi 2.cisi budakar exp. kasıp yüzde almaması daha saçma orda 3.sü hayatında o kadar adam görmemiştir mannera bak 4.cüsü rakamlar bile yuvarlak hesap:D[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bıde o str ye o taşıma gucu super bı fake :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Saçlarını da yanlış taramış.[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yalan suradan bellı adamda 8m ı asan np war fakat kolluk grade 2 yane sonuc bu bır photoshop[signature][hline]nıck:izmir server:ares job:blade master lvl:6x np:5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 pohahah Pala_remzi pm atarim :P[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordofdeads Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 as89d09as8d09a8sd abartmayın le dedik ya en başta paint diye. lol yani millet yalan olduğunu kanıtlamaya çalışıo ueeuheuhe[signature][hline]Anne : Oğlum ne zaman mezun olacan sen? Çocuk: Ya şu komboları öğrensem olacamda.. Bobert: Benim gibi kombolarsan gtmu verrim BuRiaL: aa sen türkmüydün? AresMajere: o.O Çocuk: zzz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 turk milletiyiz işte herseydi kesin bir parmak sokcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar