Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben su ana kadar wow u net cafeden oynuyordum.dün ewde laptop a yükledim.(2 saat 15 dakika sürdü).simdi ise 1.8 patch ini yüklemeye calışıyorum.fakat inanılmaz yavaş.yarım saatte %4 ünü yaptı daha.bu adsl den mi yoksa laptopdan mı?eğer baska bir cözüm yolu warsa lütfen söyleyebilirmisiniz?özellikle ewde oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sewinirim.onlar beni daha iyi anlayacaktır.simdiden teşekkürler[signature][hline]Power of Priests
Mesaj tarihi:
bu patch basşlıklarına bi gözal full 1.8 indir ama diğer sitelerden.. wow offical dl i cook yavaş..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- ExECuter -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Mesaj tarihi:
walla dl hızının bilgisayarla pek alakası yok indirdigin site yogundur yada baglantıda bir problem vardır forumda 1.0.8 full patch başlıgı olması gerek arat orda linkler olucaktır olmassa o linkleri dene nispeten blizz den daha hızlı olabilirler[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Mesaj tarihi:
öyle bir başlık yok malesef. :( ben suan bişey indiriyorum ama ne olduğundan emin deilm.1.7 to 1.8 diyo galiba.ama bende 1.7 patch i de yok.çünkü daha yeni yükledim oyunu.olurmu acaba?[signature][hline]Power of Priests
Mesaj tarihi:
http://www.wowguru.com/patches/
Gerçi 1.8 full yok ama daha hızlıdır hiç olmazsa.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Mesaj tarihi:
WoW-1.8.0-enGB-patch.exe yüklüyorum suan.olur dimi?son bir sorum daha war.bütün evde oynayanlar aynı sorunu yasıyor mu yoksa bu bana mahsus bişey mi?

[Bu mesaj priest_mert tarafından 20 Ekim 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
patidaşlarım lütfen yardımcı olun.bu son indirmeye calıştığım patch 2 saat kaldı diyordu.tam of ya falan derken indirme tamamlandı dedi.acmaya calısıncada hata weriyo.daha önce bu sorunu yasayan arkadşlar nasıl üstesinden geldiğini acıklarsa cok sewinirim.yada bilen warsa pls!!! :([signature][hline]Power of Priests
Mesaj tarihi:
valla tam bilmiyorum linklerini simdi. Ama 0 tan kuracaksan WoW-1.8.0-enGB-patch.exe yi cek. Onu uygula sadece, blizz dleri tavsiye etmem cunki sabaha anca biter onunla. wow forumlarinda falan bulabilirsin yada burada da vardir elbet biyerlerde eski konularda[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Mesaj tarihi:
ya adsl göstergesinde gönderilen we alınan diye bişey war.alınan baya bi yükselince durduruyo yüklemeyi galiba.benim adsl 256.yanlış hatırlamıyosam bi download limiti wardı.ancak o limit kadar download yapabilodun.acaba onla ilgili mi?limit ne kadar bilen war mı?[signature][hline]Power of Priests
Mesaj tarihi:
hangi isp vs vs. bunlari bilmeden konsuhmak ezbere hastaya tehsis koymak gibi birsey olsa gerek. TTnet ise ve 256 ve limitli ise 3gb aylik limiti var. ama sen o limiti gechsende devam eder sadece extra ucret odersin.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
  • Yeni Oluştur...