Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acil yardım

priest_mert

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben su ana kadar wow u net cafeden oynuyordum.dün ewde laptop a yükledim.(2 saat 15 dakika sürdü).simdi ise 1.8 patch ini yüklemeye calışıyorum.fakat inanılmaz yavaş.yarım saatte %4 ünü yaptı daha.bu adsl den mi yoksa laptopdan mı?eğer baska bir cözüm yolu warsa lütfen söyleyebilirmisiniz?özellikle ewde oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sewinirim.onlar beni daha iyi anlayacaktır.simdiden teşekkürler[signature][hline]Power of Priests
Sosyal ağlarda paylaş

walla dl hızının bilgisayarla pek alakası yok indirdigin site yogundur yada baglantıda bir problem vardır forumda 1.0.8 full patch başlıgı olması gerek arat orda linkler olucaktır olmassa o linkleri dene nispeten blizz den daha hızlı olabilirler[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

patidaşlarım lütfen yardımcı olun.bu son indirmeye calıştığım patch 2 saat kaldı diyordu.tam of ya falan derken indirme tamamlandı dedi.acmaya calısıncada hata weriyo.daha önce bu sorunu yasayan arkadşlar nasıl üstesinden geldiğini acıklarsa cok sewinirim.yada bilen warsa pls!!! :([signature][hline]Power of Priests
Sosyal ağlarda paylaş

ya adsl göstergesinde gönderilen we alınan diye bişey war.alınan baya bi yükselince durduruyo yüklemeyi galiba.benim adsl 256.yanlış hatırlamıyosam bi download limiti wardı.ancak o limit kadar download yapabilodun.acaba onla ilgili mi?limit ne kadar bilen war mı?[signature][hline]Power of Priests
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...