priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 arkadaşlar ben su ana kadar wow u net cafeden oynuyordum.dün ewde laptop a yükledim.(2 saat 15 dakika sürdü).simdi ise 1.8 patch ini yüklemeye calışıyorum.fakat inanılmaz yavaş.yarım saatte %4 ünü yaptı daha.bu adsl den mi yoksa laptopdan mı?eğer baska bir cözüm yolu warsa lütfen söyleyebilirmisiniz?özellikle ewde oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sewinirim.onlar beni daha iyi anlayacaktır.simdiden teşekkürler[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bu patch basşlıklarına bi gözal full 1.8 indir ama diğer sitelerden.. wow offical dl i cook yavaş..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 walla dl hızının bilgisayarla pek alakası yok indirdigin site yogundur yada baglantıda bir problem vardır forumda 1.0.8 full patch başlıgı olması gerek arat orda linkler olucaktır olmassa o linkleri dene nispeten blizz den daha hızlı olabilirler[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 öyle bir başlık yok malesef. :( ben suan bişey indiriyorum ama ne olduğundan emin deilm.1.7 to 1.8 diyo galiba.ama bende 1.7 patch i de yok.çünkü daha yeni yükledim oyunu.olurmu acaba?[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 olmadı yaw.bu arada biz eu muyuz yoksa us miyiz? [Bu mesaj priest_mert tarafından 20 Ekim 2005 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 http://www.wowguru.com/patches/ Gerçi 1.8 full yok ama daha hızlıdır hiç olmazsa.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 WoW-1.8.0-enGB-patch.exe yüklüyorum suan.olur dimi?son bir sorum daha war.bütün evde oynayanlar aynı sorunu yasıyor mu yoksa bu bana mahsus bişey mi? [Bu mesaj priest_mert tarafından 20 Ekim 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 olur[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 patidaşlarım lütfen yardımcı olun.bu son indirmeye calıştığım patch 2 saat kaldı diyordu.tam of ya falan derken indirme tamamlandı dedi.acmaya calısıncada hata weriyo.daha önce bu sorunu yasayan arkadşlar nasıl üstesinden geldiğini acıklarsa cok sewinirim.yada bilen warsa pls!!! :([signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 valla tam bilmiyorum linklerini simdi. Ama 0 tan kuracaksan WoW-1.8.0-enGB-patch.exe yi cek. Onu uygula sadece, blizz dleri tavsiye etmem cunki sabaha anca biter onunla. wow forumlarinda falan bulabilirsin yada burada da vardir elbet biyerlerde eski konularda[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya adsl göstergesinde gönderilen we alınan diye bişey war.alınan baya bi yükselince durduruyo yüklemeyi galiba.benim adsl 256.yanlış hatırlamıyosam bi download limiti wardı.ancak o limit kadar download yapabilodun.acaba onla ilgili mi?limit ne kadar bilen war mı?[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hangi isp vs vs. bunlari bilmeden konsuhmak ezbere hastaya tehsis koymak gibi birsey olsa gerek. TTnet ise ve 256 ve limitli ise 3gb aylik limiti var. ama sen o limiti gechsende devam eder sadece extra ucret odersin.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 isp ne yaw :)[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 internet service provider :p adsl ise ya superonline dir ya turktelekomdur sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 heee :) telekom yaw.[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar