Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Dakikanızı Ayırırmısınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Atatürk'ün tarih merakı, Osmanlı Devleti'nin son zamanlarına tesadüf eden gençlik çağlarına dayanmaktadır. İlköğretim sıralarından başlayarak matematiğin yanı sıra tarihe özel bir ilgi duymuştur. Milli Mücadele yıllarında tarihten örnekler almış, cumhuriyetin kurulmasından sonra ise Türk tarih tezini ortaya koyan esasları belirlemiştir. Atatürk; "Biz bu günkü Türkler, Orta Asyalıların çocuklarıyız ve büyük devletler kuran atalarımız, büyük ve şümullü medeniyetlere de sahip olmuştur. Bunu aramak, tatbik etmek, Türklüğe ve cihana bildirmek bizler için bir borçtur. Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır" demiştir.

Bu çerçevede, yeni yetişen nesillerimiz ve gençlerimizin tarihe bakış açıları hakkındaki görüş ve düşüncelerinizi, öneri ve beklentilerinizi belirtiniz.

[Bu mesaj Davion tarafından 20 Ekim 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bazı kişiler varki bunu hepimiz biliyoruz Atatürk'ü yoktan sayıyorlar. Bazı kişileri var ki, onlarda Atatürk'ü biliyorlar ama o ne yapmış be sadece emir vermiş şunu yapmış vs.vs diyerek tanıyorlar. Bazılarımızda varki gerçek Atatürk'ü biliyor neyin ne olduğunu anlıyor ve buna göre hareket ediyor. Şuandaki gençlik olarak neler yaptıklarını düşüncelerini bilmiyorum ama tahmin ettiğim kadarı ile büyük çoğunluğu okulu biran önce bitirmek istiyorlar. Tabi bunun yanında da bu konu hakkında düşünen ve çalışıp ülkesine gerçekten yardımcı olmak isteyen bir dünya okuyanlarda var..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
Osmanoğulları Hanedanlığı benim gözümde çok şüphelidir...
Türk düşmanı olduklarını gösteren sayısız belge vardır

oysa tarih kitaplarımız başta çocuklar yanlış bilgilendiriliyor bu Türk düşmanları Türklüğün simgesi Türkleri uygarlığa kavuşturan kimseler olarak gösteriliyorlar

gençliğimize Osmanoğulları'nın içyüzü öğretilmeli[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
Ataturk cagın yetıstırdıgı en buyuk dahı ıdi.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid and contagious
Mesaj tarihi:
said:
Passanger, 20 Ekim 2005 12:19 tarihinde demiş ki:
Ataturk cagın yetıstırdıgı en buyuk dahı ıdi.

İşte Türk gençliği tbr ediyorum seni arkadaşım. Biz dioz hereke sen dion benimki çelikten.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Mesaj tarihi:
said:
Kreese, 20 Ekim 2005 12:04 tarihinde demiş ki:
Osmanoğulları Hanedanlığı benim gözümde çok şüphelidir...
Türk düşmanı olduklarını gösteren sayısız belge vardır

oysa tarih kitaplarımız başta çocuklar yanlış bilgilendiriliyor bu Türk düşmanları Türklüğün simgesi Türkleri uygarlığa kavuşturan kimseler olarak gösteriliyorlar

gençliğimize Osmanoğulları'nın içyüzü öğretilmeli
ya ne alaka yok osmanlılar türk düşmanı yok osmanlılar sıçtı batırdı.. böle kulaktan dolma yok 3-5 belge ile büyük iddialar atmayın lütfen. Tarih profesörü diilsiniz bişey diilsiniz, adam 3-5 belge var dedi, 700 yıllık Türk imparatorluğunu çöpe attı..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
said:
Davion, 20 Ekim 2005 12:26 tarihinde demiş ki:
said:

İşte Türk gençliği tbr ediyorum seni arkadaşım. Biz dioz hereke sen dion benimki çelikten.

Bırkere uslubun patıcıkte esıne az rastlanan bır uslup.
Turk genclıgının tarihe bakıs acısını merak edıyorsan tarıh bolumune gıder orda sorarsın.Ben sana cevap vermeye gerek gormedım sadece hazır bır baslık bulmusken Gazi hakkında fıkrımı yazmak ıstedım.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous
Mesaj tarihi:
O zaman cevabının başına yazarsın "Ben bu konu hakkında cevap vermek istemiyorum ama gazi hakkındaki görüşümdür budur" die bizde sana göre cevap veririz.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Mesaj tarihi:
Davıon senden forum adabı ogrenecek deyılım.Polemık yaratma.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous
Mesaj tarihi:
Ben bir tartışma konusu açmadım. Sadece bir soru sordum ve bir yada en fazla beş dakikada verilecek bir cevap istedim. Bu nedenlede o başlığı attım. Bu topiği bi anket gibi düşünebilirsin.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Mesaj tarihi:
said:
+1 ayrıca yukarıda yazılı olan yazıda ataturk gercek cok dogru demiş...[signature][hline]...We Be Burnin...
  • Yeni Oluştur...