laverda Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sormaz onlar şartlandırmışlar ya kendilerini temizliğe gözü hiçbişey görmüyo ama olsun onlar da ekmek parası peşinde[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bizimki her eve geldiğinde kablo netin teknik servisini çağırmak zorunda kalıyoduk artık örendim ben yapıyorum :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben benim masamı elletmiyodum ona[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Senin ki yine iyi, benim ki bir seferinde harddiski bile yakmayı becerebildi..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 oha nedanko nası oldu?[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: MartinLGore, 18 Ekim 2005 18:12 tarihinde demiş ki: Senin ki yine iyi, benim ki bir seferinde harddiski bile yakmayı becerebildi.. çüş napıyodu orda bilgisayarın kasa koyulduğu yeri şömine falan mı sandı[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ab idüşünsene eve geliyosun temizlikçi açmış pcyi uoyu gitmiş senin craft charla deluda pk kesio muahauhzuahza[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 euehueheuh harbi karı pvp tunuvasına falan girmiş 1. olmuş hehehe[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Sensible'a katılıyorum. Kadın senin evine temizliğe gelmiş, sen söyleyeceksin neyin ne olduğunu. Siz bu ortama alışkın olduğunuz için garip geliyor. Kimbilir o wireless mouse kadında ne uyandırdı. Dışarıda kalmasın tozlanmasın bozulur filan zanneti belki? Buzdolabında boxer la bir alakası yok. Allahından bulsun evet, ama temizliğine gittiği evlerde yaşayabilmeyi.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hayir merak ettigim, kaldirip mouse'unu camdan mi atmiş, açıp pcni kurcalamiş da bozmuş mu? sadece bilmediginden, kaldirip çekmecene koymuş, tertipli olsun die.. ya bu kadar büyütmemek lazim bence, biraz serin kanli olmak lazim, gülüp geçmek lazim böyle şeylere...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: fastreload, 18 Ekim 2005 18:19 tarihinde demiş ki: ab idüşünsene eve geliyosun temizlikçi açmış pcyi uoyu gitmiş senin craft charla deluda pk kesio muahauhzuahza benim bittiğim nokta burasıdır.. =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 offf ben neler çekiyorum kadından yaa defolsun gitsin gelmesin![signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 "gel ula gel bak hergele kac pika gestim.'pivipi' turnaasi mi ne vaamis ondada birinci neyin oldum..hadi gine eyisin.temislik yapçem deeeken sarivedim senin su oyuna.. nerde satiliiii bu oyun gurban ?" demesse sasmain.[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 monitorumu bozdu.kasamdan garip sesler cıkma sebebi oldu.mouse umu kırdı odamı kendim temizliyorum artk[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 diablo ya sen harbi gazisin.. madalya yakisir. :P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 heh en azından süperge makinesini kasanın içine sokup sağa sola hızlı bir şekilde sallayıp harddisk ve mainboard'u mikmemiş.[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Action ın ortasında cork diye fişi çekip takıyor hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor...[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben o yüzden önceden kadın gelmeden odamı topluyorum. önemli bişeyi gerektiğinde bulamayınca kafayı çok yedim, dersimi aldım.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya bende en fazla kulaklik orda cdler dailmis farkli bi yerde gece lambasi sacma sapan bi yere bakio resimlerim abidik bi yere konmus felam fisman buluorum.. tekrar duzenlemek eski haline getirmek zorunda kaliorum[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bizim evde bir oyunun 3 cd sini arayıp bulmak en büyük işkencelerdendir[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 @kreese öeh o nası bir imzadır ya[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 abi artk alıştım bu konulara bu artık temizlikçi kadınlar ile bilgisayarlar arası bi savaş haline geldi ne garezleri var anlamadım numaradan yanlışlıkla oldu palavrasıyla söküp yıkmak kırmakmı istiyorlar allah allah bırak kardeşim duruyor öle yavrıcak :D[signature][hline][ quote ]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: fastreload, 18 Ekim 2005 22:47 tarihinde demiş ki: @kreese öeh o nası bir imzadır ya ehe :D +1[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben benimkinden memnunum (temizlikcinin adı meel) -Melek teyze, bilgisayar dokunma, -evladım istesemde dokunamamki bırak biglisayarı acıp kapamasını bilmiyom allah herkeze bilmiosa dokunamamasını bilen bi "melek abla" nasib etsin[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: fastreload, 18 Ekim 2005 22:47 tarihinde demiş ki: @kreese öeh o nası bir imzadır ya euhe eksik olma[signature][hline]fastreload, 29 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki: metin alkol al Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar