Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Temizlikçi Kadın Problemi!

Eternal

Öne çıkan mesajlar

said:
MartinLGore, 18 Ekim 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
Senin ki yine iyi, benim ki bir seferinde harddiski bile yakmayı becerebildi..

çüş
napıyodu orda bilgisayarın kasa koyulduğu yeri şömine falan mı sandı[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17
daha yeni başladım ezmeyin =)
Sosyal ağlarda paylaş

Sensible'a katılıyorum. Kadın senin evine temizliğe gelmiş, sen söyleyeceksin neyin ne olduğunu. Siz bu ortama alışkın olduğunuz için garip geliyor. Kimbilir o wireless mouse kadında ne uyandırdı. Dışarıda kalmasın tozlanmasın bozulur filan zanneti belki? Buzdolabında boxer la bir alakası yok. Allahından bulsun evet, ama temizliğine gittiği evlerde yaşayabilmeyi.[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...
Sosyal ağlarda paylaş

hayir merak ettigim, kaldirip mouse'unu camdan mi atmiş, açıp pcni kurcalamiş da bozmuş mu? sadece bilmediginden, kaldirip çekmecene koymuş, tertipli olsun die.. ya bu kadar büyütmemek lazim bence, biraz serin kanli olmak lazim, gülüp geçmek lazim böyle şeylere...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 18 Ekim 2005 18:19 tarihinde demiş ki:
ab idüşünsene
eve geliyosun
temizlikçi açmış pcyi
uoyu
gitmiş senin craft charla deluda pk kesio
muahauhzuahza

benim bittiğim nokta burasıdır.. =)[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

"gel ula gel bak hergele kac pika gestim.'pivipi' turnaasi mi ne vaamis ondada birinci neyin oldum..hadi gine eyisin.temislik yapçem deeeken sarivedim senin su oyuna.. nerde satiliiii bu oyun gurban ?" demesse sasmain.[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende en fazla kulaklik orda cdler dailmis farkli bi yerde gece lambasi sacma sapan bi yere bakio resimlerim abidik bi yere konmus felam fisman buluorum.. tekrar duzenlemek eski haline getirmek zorunda kaliorum[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness
Sosyal ağlarda paylaş

bizim evde bir oyunun 3 cd sini arayıp bulmak en büyük işkencelerdendir[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

abi artk alıştım bu konulara bu artık temizlikçi kadınlar ile bilgisayarlar arası bi savaş haline geldi ne garezleri var anlamadım numaradan yanlışlıkla oldu palavrasıyla söküp yıkmak kırmakmı istiyorlar allah allah bırak kardeşim duruyor öle yavrıcak :D[signature][hline][ quote ]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
- E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben benimkinden memnunum (temizlikcinin adı meel)
-Melek teyze, bilgisayar dokunma,
-evladım istesemde dokunamamki bırak biglisayarı acıp kapamasını bilmiyom

allah herkeze bilmiosa dokunamamasını bilen bi "melek abla" nasib etsin[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...