angband Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 guzel calısma olmus...hepsi yaptıgım seyler...[signature][hline]Follow the Darkness...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 türk olmak icin kural mı gerekiyor? türk olmak icin yurek gerekiyor yurek :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Daha önce okumamıstım ben :o) Güzelmiş baya eheheh :o) (işin kötüsü çoğu doğru :o) )[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bunların 45 ini de yapan mı Türk oluyo ?[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =)
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Frasier, 18 Ekim 2005 16:32 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 18 Ekim 2005 16:25 tarihinde demiş ki: bir nevi türklerin türklerin sevmemesi gibi bi olay var ki bu çok dahi vahim bir durum Bu dediğin kelime enim için geçerli değildir. Ben Türk'sem Türklüğümle övünürüm. Ama buradaki açtığım topic Türk'leri kötülemek yada aşalamak değil, çünkü sonuç olarak bende Türk'üm ve Türk olarak öleceğim. Ama Türk'ün türk'ü sevmemesi olayına karışamam. Seven kendine sevmeyen kendine.. bende övürün türklüğümle mesajımda bir çoğunluktan bahsettim kastettiğim kimser yok yani sözüm meclisten dışarı maalesef böyle düşünen insanların çokluğu beni rahatsız eden.. ve vermek istediğim mesaj da oydu zaten[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Amma yerdiniz toplumu ya İtalyanlar sıraya girmeyi bilmiyor her işleri karambol,İspanyollar koltuk altı kıllarını kesmiyor,Polonyalılar apartmandaki asansörde bile kimi zaman asansörcü kullanıyor,Almanlar gayet rahat geyiriyor.[signature][hline]D'akmor so 80's
Öne çıkan mesajlar