Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TÜRK Olmanın 45 Kuralını Biliyormusunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
türk olmak icin kural mı gerekiyor? türk olmak icin yurek gerekiyor yurek :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
Daha önce okumamıstım ben :o) Güzelmiş baya eheheh :o)
(işin kötüsü çoğu doğru :o) )[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
said:
Frasier, 18 Ekim 2005 16:32 tarihinde demiş ki:
said:
fastreload, 18 Ekim 2005 16:25 tarihinde demiş ki: bir nevi türklerin türklerin sevmemesi gibi bi olay var ki bu çok dahi vahim bir durum

Bu dediğin kelime enim için geçerli değildir. Ben Türk'sem Türklüğümle övünürüm. Ama buradaki açtığım topic Türk'leri kötülemek yada aşalamak değil, çünkü sonuç olarak bende Türk'üm ve Türk olarak öleceğim. Ama Türk'ün türk'ü sevmemesi olayına karışamam. Seven kendine sevmeyen kendine..

bende övürün türklüğümle mesajımda bir çoğunluktan bahsettim kastettiğim kimser yok yani
sözüm meclisten dışarı

maalesef böyle düşünen insanların çokluğu beni rahatsız eden.. ve vermek istediğim mesaj da oydu zaten[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Mesaj tarihi:
Amma yerdiniz toplumu ya İtalyanlar sıraya girmeyi bilmiyor her işleri karambol,İspanyollar koltuk altı kıllarını kesmiyor,Polonyalılar apartmandaki asansörde bile kimi zaman asansörcü kullanıyor,Almanlar gayet rahat geyiriyor.[signature][hline]D'akmor
so 80's
  • Yeni Oluştur...